Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izet

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kiveséztük hogy lett a felesleges regisztrációs törvényből lex Bajnai félázsiai módra, ma merengjünk el a sokat hangoztatott "technikai részleteken". Mert azok ilyen nesze semmi piszlicsáré dolgok, amiről úgy kell szavazni, hogy az ellenzék válasszon a 227 pontból…..
A tegnapi munka ünnepe alkalmával a Miniszterelnök Úr mindenki, de különösen a partneri nyomda megelégedésére egy új, munkahelytámogató intézkedést jelentett be. A nemrég lecsengett, potom 500 millió forintba kerülő alkotmányozási kérdőív után Orbán Viktor most Szociális…..
A Fidesz nem ért egyet a városvezetéssel. „Nem szerencsés újabb óriásdobozokat építeni a már meglévők mellé” – érvelt több alkalommal is a helyi Fidesz. „Nem is értem, hogyan láthatja egy felelős városvezető településének fejlődését a…..
Tudom, hogy bizonyos értelmi szint alatt nem jutnak el a dolgok az emberekhez. De a múltkor meglepődtem, mivel egy, az értelmesebbnek tartott csoportból azt mondja valaki (aki immár átiratkozott a hülyék közé, ami jelen esetben nagyjából lefedi az MSZP szavazóbázisának igen nagy…..
Akinek a cím így önmagában is mond valamit, az meg sem lepődik rajta, hogy a most következő péntek délutáni posztot Stirlitz küldte, hogy osszam meg veletek az M7-esen szerzett élményeit. 2010. május 24. Pünkösd hétfő. Stirlitz a kaposvári ügynökkel lefolytatott találkozó…..
retro gastro Sertésmájkrém 2010.04.21 06:19:00
A sertésmájkrém a ’70-es ’80-as évek iskolai kirándulásinak, vándortáborainak, építőtáborainak, korházainak és a Magyar Néphadsereg hideg élelmezésének alapeleme volt. Mellé egy Mackó sajt, egy különleges vagdalthús és esetleg egy Sport szelet két vastag szelet…..
Izet 2010.04.21 19:31:22
@pobeda: A mesesajt?
Izet 2010.04.21 19:49:43
@VLADISZLAV: ettől volt a neve K-vagdalt (különleges vagdalt) :)
Az alábbi jogszabályi szövegezés sok mindenkit megzavar. Lényegében arról van szó, hogy a módosító jogszabály érdemi része, miután beépült a módosított jogszabályba, okafogyottá válik, ezért veszti hatályát, mert már a másik joganyagban él tovább. De ezt a Zugügyvéd is…..
Bennem speciel eléggé felmegy a pumpa a Dzseniferek, Dzsonik, Dzsokik, Ronaldók és Sziksztínek hallatán. Manapság sajnos egyre gyakrabb az ilyen jelenség...Erre most itt van ez az Avatar. Biztos jó film, nem láttam. De aki erről nevezi el a gyerekét, annak gondolkodás nélkül két…..
Jó húst venni nem egyszerű. Nem elég ugyanis, ha a zöld és nyálkás nem megy át a rostán, a hús minősége függ az állat korától, tartásától, vágási módjától és attól, hogy melyik részébõl való. Rögtön mennyivel könnyebb, ugye?  Azért, hogy a hentespult előtt ne…..
Magyarországnak az Európai Unióból való kizárását, egyszersmind az ország és valamennyi magát magyarnak valló magyarországi lakos Európából való kitiltását kezdeményezi Szlovákia - jelentette be Jan Slotá szlovák miniszterelnök a Robert Fico államfővel és Vladimir Meciar…..
magyar-magyar szótár bürokrácia 2009.03.12 06:36:00
bürokrácia – a francia bureau szóból. Hivatalnokszobák hatalma. E kifejezéssel a faszari, lélektelen, rövidlátó, irígységben frusztrált, lélektelen, stíluson és formán lovagló, lényegében önmagáért való, önmagát látszatfeladatokban foglalkoztató, élősködő…..
Izet 2009.03.12 15:40:03
@ekkerjoz: Az én Kedvenc hivatalom: Pesti Zárjegy Hivatal a VII. ker - asszem- Rózsa uccában.:) Gondolom van Budai Zjegy Hivatal, sőt valszleg Budapesti (Fővárosi ) Z.Hivatal, vagy Regionális Közép Mao Zárjegy Hivatal.JA, amúgy köztisztvielő vó'nék, de a micsodám is tele a magyar közig rendszerrel.Í(tanpélda: voltam katona: ott az volt a szlogen: ami kerek cígöljük, ami szögletes guríjjuk.. NA bekerültem a "magas" közigazgatásba: itten: ha - véletlenül- találunk egy kerek dolgot azt szögletesre faragjuk, majd aztán kezdjük el gurítani.. Sose nem hittem volna, hogy Honvédségnél van primitívebb brigád a rendszerben.. Hát óriásit tévedtem úgy hiívják, hogy közigazgatás. (Ja a mindent szabályozó kontraszelkcióról, és kontraproduktivitásról már nincs is értelme beszélni...)Pissed off Civil Servant