Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mariannn

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kate Moss a Dior Addict kampányának arca. A fotókat David Sims készítette róla. Kate gyönyörű és ismét profi munkát végzett, a képek számomra nagyon meggyőzőek. Ti mit gondoltok?  via..
mariannn 2011.05.05 12:06:10
1. Minden a Galliano botránnyal kezdődött (cikkek az előzményekről ITT, ITT és ITT), ugyanis amióta Johnt kirúgták, naponta röppennek fel találgatások arról, hogy ki veszi át a tervezőzseni helyét a Diornál. Jelenleg 6 esélyesről cikkez a The Cut a WWD-re hivatkozva: Riccardo…..
mariannn 2011.04.21 19:50:54
Mindenki tudja, hogy Christian Louboutin cipőinek védjegye a vörös talp, ami különleges alkalmakkor egybeolvad a vörös szőnyeg színével.Azzal a ténnyel, hogy a vörös talpat már évek óta hamisítják mindenki tisztában van. A kamu Louboutin cipők hasonlóan gyakran tűnnek fel a…..
Utazás az esküvői meghívóm körül Az utazás szeretete sok megbeszélésen felmerül közös hobbiként, visszatérő motívum lehetőségeként, így volt már bőröndös esküvői meghívónk, nemrég pedig egy földgömbös tervet is készítettem. Adós vagyok még egy igazi utazós…..
mariannn 2011.04.06 21:03:51
Szombaton beugrottam a Nati 100% Pure Idea showroomba (Ó utca 33.), hogy személyesen is vessek egy pillantást az ott kapható, vadonatúj ANNAEVA kollekcióra, amelynek a kampányképeit ITT, a kiegészítőiket pedig ITT már megmutattuk nektek. Nos nem csalódtam: a lookbookban látható ruhák…..
Bár Matthew Williamson alapvetően kedveli az élénk színeket és mintákat, esküvői ruha kollekcióján ez egy cseppet sem látszik, ami persze ebben az esetben egyáltalán nem baj. Sajnos azonban az alkalomhoz illő ünnepélyességet is mellőzte a ruhák tervezésénél. Szép, fehér…..
Alapvetően úgy vagyok a virágos ruhákkal és ezzel a tavaszi trenddel, hogy a kevesebb néha több. A tervezők és a divatházak azonban nem osztják a véleményemet, ugyanis minden porcikájukkal azt kívánják, hogy mi tetőtől talpig  virágmintában pózoljunk idén tavasszal.…..
Karl Lagerfeld visszatért a Chanel klasszikusnak számító - fekete, fehér és szürke - színvilágához. A legdominánsabb mégis a fekete, illetve a sötétszürke lett, aminek az okát Karl így magyarázta: "A világ egy sötét hely". A kollekció összességében nem lett rossz…..
Strange's fashion & gossip Balett 2011.01.26 16:33:00
Az orosz Vogue februári száma - feltehetőleg a Black Swan apropóján - tiszteleg a balett előtt egy hosszú fotósorozat formájában, amelyben Denisa Dvorokova szerepel a táncosok között. A képeket Jason Schmidt készítette. ..
mariannn 2011.01.26 18:56:50
@pottyosgaloca: Antonio Berardi :) Tényleg gyönyörű
Jessica Stam a koreai W magazin februári számának címlaplánya. A magazinhoz pedig Catherine Servel készített egy fotósorozatot "Cats Eye" címmel. Háát, mit ne mondjak, ez aztán igazán fantáziadús cím - tekintve, hogy Jessica egy igazi cicaarcú és szemű lány! De ha már…..
mariannn 2011.01.25 21:48:45
@Chiii: jaj, nekem meg pont a zöld a kedvencem!
Érdekes sorozat, nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e. Elcsúfították Stam kisasszonyt a hajjal/sminkkel, de amúgy mégis jó képek.
ANNENN Ide vele! 2011.01.18 16:21:00
Úgy döntöttem, létrehozok egy új kis rovatot, amit már nagyon régen kellett volna. A mai naptól kezdve egy mini posztot szentelek majd a szerintem "must have" daraboknak. A rovarok mostanában egyre jobban foglalkoztatnak divat szempontból is. Nemrég a lent látható gyönyörű…..
1. Halle BerrySzexi fekete Nina Ricci ruhában. Halle mindig remekül néz ki, ám ez a ruha véleményem szerint nem az igazi - sokkal csinosabb szokott ő lenni ennél.  2. Jennifer LopezHófehér Zuhair Murad estélyiben. J-Lo esetében remek a ruhaválasztás, illik az alkatához és az…..
Egyik kedvenc gyerekkori rajzfilmem a Jamie és a csodalámpa volt. Tele olyan őrült fazonokkal, mint Szám bácsi, az adatrögzítő lexikon, a gumibotjával táplálkozó Megvagy Hadnagy, vagy a mindent fordítva csináló Fonák Tamás. A legjobb az egészben mégis a főcím volt, amikor a…..
mariannn 2011.01.14 13:59:46
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
Lara Stone-ról ezúttal két fotósorozatot is szemügyre vehetünk, amelyek közül az egyik a W magazin januári, míg a másik az amerikai Vogue - szintén - januári számában jelenik majd meg. A W egy retrófrizurás képsort közöl Lara-ról - amelyet az Inez van Lamsweerde-Vinoodh Matadin…..
Ma reggel a Mammut 2-ben megnyílt Budapest második Starbucks üzlete. 118 négyzetméteren 30 ülőhely várja a mínusz 4 fokból érkező vendégeket.Fél évvel tehát a WestEndes Starbucks megnyitása után máris itt a második, és bármiben le merném fogadni, hogy ezek után rögtön a…..
mariannn 2010.12.05 16:13:36
@Jó Estét: igen, akkor már inkább a cafe frei! jó árban van, finom kávé, nyugis hely, szeretem. lehetne több is belőle Bp-n.
Artinterior Tapifal a plázában 2010.11.08 10:21:00
A „mindenkinek saját plázát” álom néhány évvel ezelőtt, úgy tűnik, nem holmi pusztába kiáltott szó volt, mára valóban teljesülni látszik a fogyasztói társadalom eme különleges szentélyének agresszív térhódítása Magyarországon. A statisztikák szerint 118…..
mariannn 2010.12.05 00:26:50
Az i-D magazin télen négy különféle címlappal jelentkezik, amelyek egyikén Abbey Lee Kershaw látható. A magazinban leközölt fotósorozat nekem nagyon tetszik, bár az tény, hogy nem túl egységes, egy közös azoban van a képekben: Abbey szinte mindegyiken - legalább - a cicijét…..
Egy újabb magyar modell, Tóth Gabriella tűnik fel a Fiasco magazin novemberi/decemberi számában Pierre Dal Corso fényképein. Mivel a Fiasco ezt a számot "sex issue"-nak szánja, talán nem kell csodálkoznunk azon sem, hogy Gabi többször látható lengén felöltözve…..
mariannn 2010.11.21 11:55:58
Korábban már láthattátok a blogon a USE idei őszi-téli kollekcióját, most pedig következzen Konsánszky Dóráé. A Syntony névre hallgató kollekció hűvös színeivel és különleges anyaghasználatával szippant bele sajátos világába. A kabátok és zakók buggyos ujjába…..
mariannn 2010.09.12 20:26:41
Az első részben már láthattuk: az ausztrál, a japán, a brit és a kínai címlapokat, itt. Vogue US - Halle Berry  Vogue Portugal - Olga Sherer  Vogue Germany - Constance Jablonski Vogue Russia - Natalia Vodianova Vogue España - Miranda Kerr Vogue Korea…..
mariannn 2010.08.19 17:29:20
... jelen esetben például egy táska - Judith Leiber kampányfotóján. ..
mariannn 2010.08.19 17:27:20
A Love magazin szeptemberi címlapja a megszokottnál lényegesen konszolidáltabb lett. Rosie Huntington Whiteley látható rajta, egy kissé Jessica Rabbit-ra emlékeztetően. A magazin augusztus 23-tól vásárolható meg...
mariannn 2010.08.02 12:30:21
Victoria Beckham látható a török Vogue augusztusi számának címlapján. A fotót Ellen von Unwerth készítette. Hogy tetszik? ..
mariannn 2010.07.26 16:36:16
@Krizzta: már ketten vagyunk! :))
állati a cipője!
A napokban börtönbe vonuló Lindsay Lohan látható a német GQ magazin augusztusi számának címlapján. A GQ oldalain látható képsor, illetve a fotózáson készült rövidke videó is jó színben tünteti fel LiLo-t, egészen összeszedettnek tűnik - egy helyes lány benyomását…..