Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laslocska

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Televízió a közszolgálat fellegvára, az utolsó erőd, ami a magyar kultúra érdekeit védi a kereskedelmi média sötét erőivel szemben. Nehéz küzdelem ez, hiszen a magyarság lelkéért indított gonosz seregben ott ordít vérszomjasan Berényi András, kifent műkörömmel…..
„A kedd esti lengyel-szovjet csoportmérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult, ezzel a mieink életben tartották esélyeiket a továbbjutásra” – így számolt be a kedd esti meccsre lengyel TVP a szerdai hírekben. Pontot loptunk az "ősi riválistól" - TVP, 2012. június…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Izgi,mi? Küldte:Ben_G  ..
Laslocska 2011.01.21 21:56:23
Callum Keith Rennie-ről a jóisten sem mondaná meg, hogy ötven éves, pedig veterán kanadai színész idén szeptemberben éri el az ötödik ikszet, vagy hogy is szokták ezt mondani. 1993 óta van a szakmában, bár a színészet már 25 évesen érdekelte, viszont pár közepesen sikeres…..
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
A lenti levelet kommentár nélkül küldeném mindazoknak, akik az Odacsuktunk egy gyereket! -„És? Üljön vissza, és fogja be a száját!” című bejegyzés íróját azzal vádolták, hogy hazudik, nem ír igazat, felfújta az egész történetet: Tisztelt Gál Mihály!A BKV…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Nem, nem. Sajnos nem zenéről van szó, hanem az itt bemutatott vacakról. Tibor felfedezte, hogy ennek van letölthető demója, úgyhogy küldöm mindenkinek, aki marhára unatkozik. 1159 ember nem tévedhet ;) Gyanítom holnap ez valamivel már több lesz ;)  Kis nosztalgia..
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..