Regisztráció Blogot indítok
Adatok
znv

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi táblázatban megpróbáltuk összefoglalni, milyen mobilinternet tarifák érhetőek ma el, havi előfizetéssel. A táblázatban szerepelnek a Telenor, T-Mobile és a Vodafone tarifái, valamint néhány virtuális szolgáltatóé is Reményeink szerint a táblázat hasznos lehet…..
Még csak évek óta gyűjti a Homár a történeteket, amelyekben naiv ügyfelek első okostelefonos internetszámlájukon megdöbbenve veszik észre a kilobájtonként fizetett súlyos ezreket. Az NMHH elsőként a T-Mobile-ra csapott le, de várható, hogy a Telenor és a Vodafone hasonló…..
znv 2011.06.28 10:13:48
@zellerlevél: A szoftverfrissítés is valódi, adatforgalmat generál. Ha nem akarod a friss, javított szoftvereket, kapcsold ki.

Az, hogy újratelepítés után nem kapcsolták ki, valószínűleg figyelmetlenség volt. Szerintem ha írsz nekik egy levelet, hogy mi történt, elengedik a számla ezen részét.

@efi: :D
znv 2011.06.25 10:34:45
@ColT: Egyetértek. Az emberek 95%-a el sem olvassa, mit ír alá, mit rendel meg.

A másik része, meg ha használok valamit, az pénzbe kerül. Ha netezek a mobilomon, az nincs ingyen. Ahogy a víz, az áram, a tömegközlekedés és egy kiló kenyér a boltban szintén nincs.
Az más kérdés, hogy ezeket az embereket nem érdekli, hogy mennyibe kerül. Elkezd netezni anélkül, hogy tájékozódna előtte az árakról.
znv 2011.06.27 11:13:57
@zellerlevél: Az miért nem valódi netezés, ha veszek egy okostelefont, ami szinkronizálja a leveleimet, lekéri az időjárást stb?

Amikor legutóbb mobilt vettem, szemtanúja voltam, amint egy 35 körüli fickó egyenesen leordította az ügyintéző fejét, mert az mobilnet csomagot akart aktiválni a frissen vásárolt Samsung Galaxy Spica mellé.

A legtisztább helyzet az lenne, ha okostelefonokat nem adnának el internet csomag nélkül. Persze itthon ezt a legtöbben úgy értelmezik, hogy rájuk akar valamit tukmálni a szolgáltató.
A Telenornak néha megoldhatatlan feladatot jelent kicserélni egy javíthatatlan telefont. Nincs ez máshogy a gyárilag hibás készülékekkel sem: Kellett egy telefon a családban, ezért mivel lejártak a hűségszerződések a Telenornál, gondoltuk veszünk egy akciós készüléket. Ki is…..
Most nyilván fel fog lángolni a vita, hogy ez Photoshop-e vagy nem, de mi szeretnénk azt hinni, sőt azt is hisszük, hogy a fenti egy valódi, jószándékú ajánlat az ismert mobilszolgáltatótól. 24 hónapra még ezekkel a kondíciókkal sem rossz ez gyorsuló világunkban. Misi46…..
Egy rutinfeladatnak mondható tevékenység, a mobilválasztás kapcsán vizsgáltam meg a T-mobile honlapját. Tegyük fel, hogy meglévő T-mobile ügyfélként egy emailezésre, 500 cím tárolására, internetezésre és fényképezésre (min. 2 megapixeles) alkalmas telefont keresek.A…..
A nagy, botrányos sztoriknál nyilván jellemzőbb, hogyan intézi egy cég az apró, mindennapi kis ügyeit. Egy mobilszolgáltatónál millió más mellett ilyen a júzer mailcímének megváltoztatása. Tango édesanyjának + Tangónak az istennek se sikerül ez, a búbánatos fordulatok itt…..
znv 2009.07.17 10:01:52
Hello. Én kb. 3 perc alatt beállítottam így:
-belépés itt:
pannonline.pannon.hu
-kattintás fent a studio fülre
-beállítások menü alatt "e-mail címek / aliasok"
-beírod, hogy mi legyen az alias (az elérhetőségről tényleg nem ad infót)
-mentés
Ha nem megy, írj a znv@pannonmail.hu-ra. (Ma él, utána majd megszüntetem.)
Áprilisban 18 ezerrel nőtt az internetezésre használt SIM-kártyák száma, de az 566 ezer aktív mobilinternetes előfizetésből csupán 476 ezret használtak az elmúlt három hónapban. Az összes felhasználó áprilisban 743 ezer gigabyte adatforgalmat bonyolított, tehát a márciusi…..
Mezei Áron együtt dolgozik a NIOK Alapítvánnyal különféle projekteken, és innen jött az ötlet: miért ne lehetne az egyszázalékos felajnánlásokhoz Facebook-minialkalmazást készíteni. Az ötlet és a megvalósítás tehát nem megrendelésre, nem is pénzért, hanem…..
znv 2009.03.17 23:21:26
@Pro: Hello. A Miskolci Állatsegítő Alapítványt kerestem. A nonprofit.hu-n megtalálható, de az adhat.hu adatbázisában nem.
Mit szólnál, ha valaki a tudtod nélkül világgá kürtölné az utcán, hogy éppen mennyivel nyomsz többet a kelleténél? Na persze, ha top formában vagy, talán még örülnél is neki, de így a karácsonyi bejgliháj és a farsangi fánkizom felrakódása után nem hiszem, hogy sokan…..
Tegnap jelentette be a Google, hogy kicsit továbbcsiszolta a hirdetési rendszerét, és hozzáfogott egy új algorimtus teszteléséhez. Ennek lényege dióhéjban, hogy nem az adott weboldal szövege alapján céloz a rendszer mint eddig, hanem a felhasználó preferenciái alapján, amik a…..
Az amerikai nagy portálok ki szeretnének jönni három új bannermérettel. Most egyelőre tesztelik ezeket a lehetőségeket, de várhatóan elterjed és sok helyen fogják rajtuk kívül is használni. Erről egy nagyon jó összefoglalót írt _original, így a részleteket le se írom, nála…..