Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FAStra

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrew0807 küldte ezt a "csodát"...
Jajj,de csúnya! Wáó! - Update 2010.11.18 21:39:00
Úgy néz ki, hogy ez a hét már csak ilyen. Frissítés frissítés hátán, de mindez az élvezeti értéken nem ront egyáltalán. Felidézni az ocsmányságot csupa öröm és boldogság. Így teszünk most is, klubtársam, Gabi volt ügyes, aki lefotózta ezt a Thaliát, amely már szerepelt…..
Leytner Peugeot rajongó. Így talált rá erre a racsing 307-esre is. Csak úgy szippantja befelé a matricákat.Ahány henger, annyi puff.Pár bocit megnyúztak az ülésekért.De várjunk csak.. Mi az ott? Mi az OTT A KÖZÉPKONZOLON?!Rakétakilővők!!!! Az eszem megáll...
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
FAStra 2010.07.19 12:20:59
@Istencsaszar: És te hol használsz ki 2x annyit?
Amúgy a szó eleji j betűket y-nal helyettesíteni, nem egy komoly, felnőtt férfira vall :)
Belsőség Mutasd az autód… 2010.04.30 13:05:00
…megmondom, ki vagy. Akár ez is lehetne a vezérelve ennek a kis fotósorozatnak, melyet egyik kedvenc blogunkon túrt elő Árpád. Sokáig nézegettem a képeket, rengeteget elmondanak a korról, melyben készültek, magáról az emberről, a gépről, Hollywoodról és egy kicsit az…..
Bár sokat foglalkoztunk vele, mindenképpen kellett legalább egy rövid, tisztességesen leforgatott összefoglaló. Íme, itt van, ez az, de... ...a java még csak holnap jön. Ad hoc és instant szervezett hangértékelő versenyünk, melyben a frissen a csarnokból kitolt autók hangját és a…..
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
Belsőség Volga anyácska odavág 2010.03.21 15:57:00
Hogy mit keres egy Volga a Tuning Show-n? Tudja a fene. Aztán belenéz az ember a motortérbe, ahol a vártnál picivel több hengerrel szembesül. A fekete Volga megérkezett. Ma már nem félünk tőle, pedig kéne Egészen pontosan nyolccal. A motort a GAZ 66-osból sikerült betottyantani…..
Tíz éves bulinkon, gigastandunkon, az OT Expo legjobb helyén ott lesznek tízen, akik nem restek és beneveznek 20-30 éves, féltve őrzött, hibátlan és gyári autójukkal. A jelentkezés mikéntjét és feltételeit elolvashatják, ha rákattintanak a rendezvény logójára itt, a jobb…..
Karesz elkészült Dezsővel, azaz most még egy utolsó cserélendő olaj van benne, amit majd én cserélek le szűrőstől, mert ő csak pár száz métereket tudott ott menni az utcában, az kiadott három olajcserét. Ez a negyedik, hosszan futtatott olaj remélhetőleg a legmikroszkopikusabb…..
Belsőség Tízéves a Totalcar 2010.03.12 17:44:00
  Oké, még nem, de mindjárt. Konkrétan 2000. július 14-én, péntek délután 14.49-kor jelent meg első cikkünk, nem hivatalosan, de precízen tehát akkor, mármint 2010. július 14-én leszünk tízévesek. Az évfordulót mindenképpen szerettük volna megünnepelni. Gondolkoztunk sok…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség Kati az úton - 2.rész 2010.03.03 17:10:00
Mint már korábban írtam, három óra alvás után idegeskedve, de időben kiértünk a testvéremmel a reptérre. Izgultam, kicsit azért is, nehogy nagyobbnak tartsák a csomagomat, mert akkor pótdíjat kell fizetnem, és feladnom, pedig csak kézipoggyászt akartam vinni. Szerencsére nem volt semmi gond. Amikor…..
FAStra 2010.03.03 17:46:04
Belsőség Friss! 2010.03.03 12:07:00
Felhívtam az imént Bendét, amolyan helyzetjelentés-jelleggel. Tőmondatokban kommunikáltunk, mivel meglehetősen instabil a térerő, ezért a mobilnet-kapcsolat is szakadozik, de küldtek pár fotót, amik Csikós posztjához lesznek berakva hamarosan. Karesz vezet, Csik posztot ír, három fok van, kellemes…..
Szóval az történt, hogy egyfolytában nézzük a GPS visszaszámlálóját, és 2047-nél a Bende azt mondta, hogy tartsunk sztending ovésnt, ha átlépjük a kerek kétezret. Aztán megyünk a távoli svédbe vezető pályán, amikor a navi egyszer csak meghülyül, 2028-ról 3038-ra ugrik a számláló, megjelenik a saját…..
Karesz most törte le nagyjából a GPS-em tartóját, mert próbálta megnézni, hol járunk, ő ül ugyanis jobb egyen, Tibby meg a volán mögött küzd a forgalommal és a havas esővel, ami pedig az imént kezdett esni. Az Insigniában is van saját navi, de az csak addig tudta az utat Domsjőbe, amíg beletettük a…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
FAStra 2010.03.01 13:49:18
...is lehetne, amit Markó Ati küldött át Árpádnak, ő pedig nekem. Egy N-csoportos Mitsubishi Evo (VIII? IX?) a tavalyi Barum Ralin. A kérdés a levegőben lóg: vajon minek kellett történnie, hogy egy extrém igénybevételre tervezett versenyfelni így atomjaira hulljon. És mi…..
Idén tízéves a Totalcar, és ez a jubileum tökéletes okot nyújt számvetésre és tervezésre. A jövőképhez azonban kellőképpen ellazult testre, lélekre és agyra van szükség. Ezért csoportosan elvonultunk Tiszafüredre, hogy a helyi wellness-központban (tudják, a wellness az, ahol…..
Belsőség Hadd csattogjon! 2010.01.14 12:03:00
Tegnap este holtfáradtan estünk be a szerkesztőségbe Csikóssal. Egy kicsi, de maradandó károsodást okozó olasz autót és egy svédet voltunk vezetni, fotózni, ami bizony Csikós részről sok aszfalton fekvéssel, részemről pedig hidegben ácsorgással járt. Szóval voltunk már jobb…..
Belsőség Áldás az olvasóknak 2009.11.26 15:09:16
Szaporodjatok, és sokasodjatok, töltsétek be a kommentablakot, a közösség is sokasodjék a földön.Örömmel jelenthetem, megint többek lettünk. A blog, ahová naponta olvasók tízezrei látogatnak, olvasnak és kommentelnek, dühöngenek, anyáznak (és zsidóznak), kicsit megint többet…..