Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brczi

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ken Follett nagyszabsú történelmi ponyvájából a Scott-tesók cége forgatott minisorozatot még 2009-ben, főleg Magyarországon, tegyük hozzá gyorsan. A sorozatot tavaly már számos piacon bemutatták, a Tv2 pedig még csak most fogja valamikor (várhatóan még ősszel és remélhetőleg…..
A Super Bowl az év hagyományosan legnézettebb tévés eseménye az USA-ban, az idei döntő akár még rekordot is dönthet, ha a főcsoportdöntők úgy alakulnak (mi Packers - Jets finálét akarunk). A reklámperceket ennek megfelelően aranyárban mérik, átlagosan hárommillió dollárt…..
brczi 2011.01.21 14:59:13
Bevallom, szeretem nézni az NCIS-t. Egy bizonyos nagy kereskedelmi televízión. Kettő van, és nem mondom meg, melyiken megy. Nem az RTL Klubon. Többet nem segíthetek.  Feltűnt, hogy valami elképesztő mennyiségű reklámot adtak le a mai epizód alatt. Ilyenkor a törvénytisztelő…..
brczi 2011.01.04 09:10:17
@raycoon: Tegnap a 21.00-22.00 idősávban 6 db reklámblokk volt... Egy blokkban volt 2-4 db reklám és ha jól emlékszem 2-3 db ajánló. Számoltam, mert a második után majdnem szétvetett az ideg.

Engem csak az érdekelne, ki fogja eldönteni, hogy mikor sérül egy műsor egysége? Mert a tegnapi szerintem már erősen az volt. Már csak azért is, mert a tv2-nél már rutinból szakítják meg a sorozatokat egy jelenet közepén.
brczi 2011.01.04 09:13:48
@Walter Melone: Nem elképzelhetetlen. Tegnap egyúttl a másik kereskedelmi csatorna kifejezetten pozitív csalódás volt, a Fringe ÚJ része alatt nem volt egyetlen reklám sem. Csak az a baj, hogy már nem hivatalos úton megnéztem ezt a részt :)
Miért nincs Fringe? Miért csak most van Hősök? Hova tűnt a Castle? Ezeket a kérdéseket naponta kapjuk kommentben és emailben is, ideje nagyjából rendet tenni a fejekben. A magyar kereskedelmi televíziók nem az amerikai évadbeosztást követik, nálunk nem akkor és nem úgy kezdődik az…..
brczi 2010.11.05 12:33:43
@Flankerr: Na jó, de miért a sallangot kell leadni a főcsatornán, és miért a sikersorozatokat viszik el a kisebbekre?
Sajnos nem úgy alakul a harmadik évad nézettsége, ahogy a rajongók és a network is szeretné, de ezen csak azok csodálkoznak, akik most szembesülnek először az amerikai televíziózás jellegzetességeivel - odaát ugyanis nem divat az a beszari magatartás, amit a magyar tévék…..
brczi 2010.11.04 12:00:51
@Gangsta: Nem törölte, csak jó szokásához híven úgy döntött, nem fejezi be az évadot. Helyette jött inkább a sóderklubb. Majd egyszer levetítik gondolom, főleg mivel az utolsó részek kva jók voltak, nem is beszélve az új évadról.
brczi 2010.11.04 12:14:45
@Flankerr: Gondolom a promóban bemondják, hogy utolsó rész azt csókolom. Ezt megtehette volna a retek is, csak sz@rnak a nézőre...

@Gangsta: jól teszed, én is áttértem az angol verzára, a 3. évad nyitója nagyon ütött!
A tvbythenumbers.com az egyik legkíméletlenebb honlap a tévés szakmában, a szerkesztői elnéző mosollyal kezelik a hivatalos sajtóközleményeket, melyekben a tényeket minden network úgy kozmetikázza, hogy abszolút vesztes sorozataikat is űberfaszának hozza ki mondjuk a sánta vidéki…..
Kórházban kezdünk, fiatal lány fekszik gépre kötve, a pap éppen most adja fel neki az utolsó kenetet. Az anyuka sírdogál egy kicsit, aztán bólint. A lányt leválasztják a gépről, beáll a halál, aztán a testet már viszik is a műtőbe, hogy széthordhassák a szerveit. Beindul az…..
brczi 2010.09.01 12:41:48
@walya: Enegem is megzavart. Annyira, hogy írtam a retek klubnak, hogy mekkora köcsögök, mert ismételnek már megint és nem is jelezték. Ezt benéztem...
Az RTL Klub idei őszének legnagyobb költségvetésű műsora az X-Faktor, a formátumot a csatorna most megvette, nem másolta, mint a Csillag születiket vagy a Szombat esti lázat, ugye. A szakajtónyi lóvéért cserébe kapnak egy olyan, bevált menetrendet, ami a briteknél 11 millió…..
Tengerpart, csöcsök, seggek, cápák és polipok, sőt, cápolipok! A hadsereg új szuperfegyvere! Eric Roberts főszereplésével újabb mérföldkőhöz érkezett a SyFy zsékategóriás tévéfilmdömpingje, ennél jobb nyári szórakozást el sem tudunk képzelni nagy hirtelen. ..
Sokat gondolkoztam azon, hogy érdemes-e bármit írni az Orbán Viktor által kezdeményezett politikai nyilatkozat kihelyezéséről szóló rendeletről. Hiszen alapvetően igaza van Navracsics Tibornak, aki ma a parlamentben – láthatóan nem karrierje legkellemesebb és legszínvonalasabb…..
brczi 2010.07.05 17:12:09
@Imre Laci:
"Az egész posztból árad a Fidesz-ajnározás, hogy '98 és '02 között jajj milyen jók voltak, meg ilyen apróságokon csúsztak el."
Ezt honnan veszed? Nekem ez egyáltalán nem jön le a bejegyzésből. Az már nem is lehet a mai politikikai közegben, hogy egy elemző objektíven írjon valamiről? Szánalmas, mennyire ant-fideszes vagy...
brczi 2010.07.05 17:15:51
@kovi1970: Szerintem csak keresik azokat a vezetőket, akiket majd indoklás nélkül ki lehet rúgni, és majd csak 2 havi végkielégítést kell fizetni nekik :)
brczi 2010.07.05 17:17:45
@kovi1970: Szerintem csak keresik azokat a vezetőket, akiket majd indoklás nélkül ki lehet rúgni, és csak két havi végkielégítést kell fizetni nekik :)
Gyorsan változik a világ. Eddig a költségvetés átláthatóságért rikoltozott jelenlegi kormánypártunk, most meg ellene sunnyognának. Mi meg csak pislogunk ártatlan szemeket meresztve: mi ez a szocitempó srácok? Rogán Anti Latorcai János segítségével tovább építi lelkesen…..
Nem tudom, hogy a 29 pontos gazdasági akciótervvel elénk tárt, jókora gordiuszi csomót hányan kötözték, csak azt lehet tudni, hogy alig 72 órát adtak rá maguknak. A kormány gazdasági terve azzal vált kibogozhatatlan csomóvá, hogy ugyanazt a pénzt költené el többször is,…..
brczi 2010.06.28 11:33:55
@Alvarez: Szerintem növeli az adósságunkat a Bajnai-féle hitel lehívása folyamatos lehívása, hiszen egyszer vissza kell fizetni... csak épp nem a tőkepiacnak.
brczi 2010.06.28 11:54:03
@Moulder: Igen igazad van, kedvezőbb kamat feltételek mellett tudták felvenni a hitelt. Államadósság törlesztésére valóban jobb lenne felhasználni, mint a bajba jutott (devizahiteles) lakosság megsegítésére, csak most ugye nem erről van szó.
Nekem is van devizahitelem, jóféle svájci frank lakáshitelem, de én ebből a nagy megsegítési akcióból nem fogok egy fillért se látni. Hogy miért? Mert nekem volt eszem és nem vettem fel akkora akciós hitelt, aminek a havi törlesztője kiteszi a fizetésem. Ellenben majd az én adóforintjaimból is megy az ő kisegítésükre elköltött pénzek visszafizetésére.
brczi 2010.06.28 12:16:49
@Moulder: Persze, a munkahely elvesztése szívás, de velem is megtörtént, mégse sírok és megyek a retek klubhoz a fókuszba. Csak az veri ki a biztosítékot, hogy nem kalkuláltak az árfolyam változásával! Vazzee! Aláírta a papírt, hogy tisztában van az árfolyamkockázattal. Ja, hogy nem tetszett elolvasni? Sz@r ügy! És akkor még az akciós hitelről meg halasztott fizetésről nem is beszéltünk...
Michael Knight Szándékos kezezés 2010.06.24 11:57:00
Nem is tudom, melyik a szomorúbb: ha nem érti, vagy ha nem akarja érteni az Európai Unió játékszabályait a Fidesz-vezette kormány. Pedig egyszerű ez, mint a foci: kézzel nem szabad a labdához érni...Kezdődött az egész az össznépi csontvázazással, meg a hiánycél emelésére tett…..
brczi 2010.06.24 15:44:33
@Gergő77: Ebben igazad van, de akkoriban épp Nyugatra tartottunk és próbáltak nekünk segíteni. Most már közelebb vagyunk, de még úgy gondolom messze nem értünk oda. Na meg persze amint az elmúlt 6-8 év cselekedeteinek eredményét látjuk, nem árt ha néha az orrunkra koppintanak!
brczi 2010.06.24 16:01:54
@terrer: Remélem azért azt a rész élvezed az Eu-ból, hogy pikk-pakk gondolok egyet és átruccanok Parndorf-ba outletbe és bevásárolok. Oda-vissza Budapest távlatban megvan az egész 5 óra alatt, nem b@szogatnak a vámosok hogy nyisd ki a csomagtartót, meg minek és hová mész. Mert ez is az EU eredménye!
Mandiner blog Braun elvtárs 2010.06.24 08:01:00
  Ezzel a kitüntető megjelöléssel ekézi a Demokrata friss lapszámának Braun elvtárs a bástyán című cikke az egykori kormány kommunikációs tanácsadóját, Braun Róbertet. A mélyfideszes lap profiljába illik egyébként a téma, nincs is ezzel baj.   A baj…..
 Azt eddig is tudhattuk, hogy Orbán káderpolitikája messze áll a tökéletestől. Nem. Pontosabban fogalmazok: az a tény, hogy Orbán környezetében időnként elképesztő seggfejek bukkannak fel, hogy a Fidesz elnökének jóvoltából döbbenetesen nagy marhák kerülnek mindenféle…..
brczi 2010.06.23 22:02:05
@Bilbo: a német tartományoknak jelenleg nem lehet több az éves költségvetési deficitje, mint 2%. És ha ezt túllépik, akkor a következő évi 2%-ot annyival csökkentik. Sőt! 2015-re szufficitesnek kell lenni valamennyinek!

Egyébként miért is adnál el magénkézben lévő NYERESÉGES vállalatokat, mint az Audi, amely egyébként a VW tulajdona, és mindössze 20% tulajdona van benne az "államnak"?
brczi 2010.06.23 22:08:37
@Bilbo: Igen, biztos sok mindent írt benne Krugman, de azért be kell látni, valamiből ki kell csengetni a görögöknek azt a koszos 110 mrd eurót... A szlovákokra "csak" 5 mrd jut ebből, és húzzák is a fogukat (ez kb. 1400 mrd forint, 20%-a a magyar költségvetésnek).
brczi 2010.06.23 22:15:47
@Bilbo: Szerinted ki tartja el az EU-t? Nem Spanyolország vagy Portugália... Ajánlom figyelmedbe a gazdasági adatok részt
www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gm.html

A MALÉV tényleg nem Lufthansa, de a Lufthansa nem is nyugat-német cég volt anno.
Családi film-dömping, Ceaucescu és stand up, ez jutott mára. Persze a családi film-dömpingből mi csak egy filmet választottunk ki, mert annyira azért nem jó a kínálat (sőt annyira nem jó, hogy az RTL képes volt benyomni a Tucatjával olcsóbbat). Szóval Lemony Snicket Jim Carrey-vel,…..
A ma reggel címlapot is megjárt nézettséges poszt kommentjei között kérdezték páran, hogy mi a rating, és hogy lehet, hogy a House a maga 16 millió közeli nézettségével megverte a Dancing with the Stars -premiert, pedig annak 17 millió feletti nézője volt. Az úttörő, ahol tud,…..
brczi 2009.09.23 13:46:39
@sixx: a 132 milliónak a 6.4%-a 8.4 millió... Nem akarok kötekedni, de ha közgazdászok is olvassák a blogot, akkor nem mindegy :)

@Fidel!: a ratinget nem az össznépességre vetítik, hanem a kereskedelmileg fontos 18-49 célcsoportra. A rating egyébként hivatalosan egy műsor vagy idősáv közönségének egy percre jutó átlagos nézőszámának százalékos aránya a populáción/célcsoporton belül (egyszerűbben a célcsoportnak az a százaléka, amely látta a programot/reklámot).
brczi 2009.09.23 14:31:59
@simon says:: részben igazad van. Persze hozzá tenném, hogy ha nem ülnél le kedvenc sorozatod elé, akkor nem költenének a mosóporgyártók (se) annyit a meggyőzésedre (értsd reklámra), aminek köszönhetően olcsóbb lenne a termék... és a kör megint bezárult :)
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.05.14 10:07:00
Nem örülnénk, ha a CBS elkaszálná a The Unit (Az egység) című sorozatát, de ez mind semmi a szérián dolgozó 225 ember megélhetéséhez képest, na ők igazán idegesek lennének. Itt egy cikk a háttérről.A Starz nagyon megszerette Rob Thomas Party Down című vígjátékát (joggal,…..
hogyvolt Lost 5x03 - Jughead 2009.04.20 22:10:00
Azért is imádjuk a Lostot, mert a készítők képesek egy olyan zseniális évadnyitóra, mint amilyen az ötödiké volt, még egy púpozott lapáttal rátenni, megmutatva, hogy a lendületnek nem feltétlenül kell elfogynia, sőt. A Jughead az egyik legfaszább epizódja az évadnak, amiben…..
brczi 2009.04.21 11:46:29
@VR6: Ja, ez jó zárómondat volt. Volt otthon egyből WTF! Kár, hogy az usa-ban lassan vége az évadnak... de csak óvatosan, semmi spoiler!