Regisztráció Blogot indítok
Adatok
standard

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Én mondom, olyan ezeknek a kétharmados Orbán-kurzus, mint párkányra dermedt légynek a reggeli napfény. Nyilván minimum egy ciklus óta készítik a patronokat, hogy nyugi, nem kell sokáig égni az offshore-király igazmondók segge alatt, lesz még a Köztársaság is ellenzékben…..
Kruppos rohammal vitte be a mentő éjszaka a 4 éves kisfiam (velem együtt). A mentő gyors volt, nagyon profi, nagyon rendes volt a személyzet. A gyermek osztály bejárata előtt viszont 10 percet kellett várni, mire azt kinyitották, hogy a mentősök és mi bemehessünk.   Tehát a…..
standard 2010.10.09 12:03:59
@Káin:ennek a blognak csak az a baja mint az összes többi ehhez hasonlónak (pl. Mh terror) nem hallgathatjuk meg a másik felet. ez nem baj, de ezt tudni kell, ha ezt a blogot olvassuk, hogy nem objektív.
A vasárnapi önkormányzati választáson lezárult egy hosszú választási korszak Magyarországon. 2002 óta a 2005-ös és 2007-es évet leszámítva mindegyik évben vagy egy vagy több országos szavazás is volt hazánkban. 2002-ben az MSZP győzelmeivel kezdődött ez a korszak, míg a…..
standard 2010.10.04 23:37:26
@hucki2: Én szegediként örülök, hogy Botka nyert. BNL-nek semmi beágyazottsága nincs a FIDESZben, győzelme csak annyit jelentett volna a pártnak, hogy ezt is behúzták. Szegeden pedig Botka nem kommancssága miatt, hanem annak ellenére győzött.
A KBK legutóbbi voksolásán a gyógyszer-konteó hajszálnyival bár, de az élen végzett. Miután kihirdettem a végeredményt, elővettem a jegyzeteimet és a bekönyvjelzőzött forrásokat (és persze konzultáltam Velük), rájöttem, hogy a témát egyetlen posztban bemutatni kábé olyan…..
   Meglep, hogy a magyar sajtó nem szentel különösebb figyelmet annak, hogy a parlament emberi jogi bizottságának 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának tevékenysége milyen tanulságos következtetésekre látszik vezetni. Nem vagyok híve…..
Egy hét alatt három beszédet is mondott Orbán Viktor, így talán kevésbé meglepő, hogy a szóáradatban szinte senkinek – magamat is beleértve – nem tűnt fel egy tanulságos oldalvágás. Szerencsére egy e-mail felhívta a figyelmemet; a miniszterelnök ugyanis, bár erről…..
    És akkor szembejön a magyar múlt, mindannyiunk mikrotörténelme. Az utcán, lomtalanításkor, padláslesöpréskor, itt-ott talált magánfotókból, negatívokból készített több ezer darabos archívumot egy lelkes magyar csapat. Álljon itt a dicsőséglista: Szepessy Ákos…..
2004. május 10-én – közel egy hónappal az első hazai európai parlamenti választás előtt - Orbán Viktor követ dobott az állóvízbe, amikor kijelentette: „emberileg és erkölcsileg vállalhatatlan dolgok történnek Irakban”. A Fidesz elnöke szerint „a…..
Mandiner blog Ferenc féltéglája 2010.05.08 08:01:00
   Ferenc szokás szerint nem bír magával. De hát már vártuk a következő dobását: arra, hogy valami nagyra készül a Fidesz túlhatalmának bekövetkeztével, 0.98-as oddsszal lehetett fogadni a sarki trafikban. Sejtettük, hogy van egy féltéglája, amit az MSZP nevű…..
Praxis Majdnem meghaltam 2010.04.10 08:03:00
2 éve rosszul lettem, nem, kaptam levegőt és nem tudtam menni.Bevittek az ügyeletre mert nagyon szarul voltam!Pont a háziorvosom volt ügyeleten, annyit mondott menjek haza pihenjek és egyek kekszet és igyak teát!Hát én haza is mentem és hát igen nem lettem jobban.1 hétre rá elmentem…..
   A legutóbbi közvélemény-kutatások alapján valószínűsíthető, hogy a jobbik, valamit az apátia csontvázközelig lerabolta már a szocialisták szavazótáborát. Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy a baloldali sajtóban elkezdődött annak sulykolása, hogy a jobbik tábora…..
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
standard 2009.12.05 14:32:10
@nemezisazis: az amit írsz faszság. az immunrendszer nem így működik. az amit a posztban ír a csicsákó szintén faszság. az eü már réges-rég nem úgy működik, hogy doc. X kinyilatkoztat te meg elfogadod. doc. X opciókat ad meg és te döntesz. mert a biológia korántsem annyira egzakt mint a hídépítés. tiéd a felelősség, ez a szabadság nehéz mámora. és így eljutottunk a lényeghez. ez az egész blog faszság és nem látom, hogy a sziláj miért futtatja (ld. még vizit, pirula) ezek a blogok semmit se fognak változtatni a mgyar eü-n. ezek a blogok dühöngők.
standard 2009.12.05 14:49:19
@Mária: mert az eü. szakdolgozók, és orvosok jelentékeny hányada anyagilag khm befolyásolható helyzetben van. a tisztán szakmai alapokon álló betegtájékoztatást így nem valósulhat meg.
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
standard 2009.11.26 22:27:31
@Gaiaman: nekem is szimpatikus az LMP, de hiányolom tőlük az eü. koncepciót.
standard 2009.11.26 22:30:12
@józan': nem is akartak soha új szdsz lenni. Az ep kampányban pedig nekik voltak egyedül európai kérdésekre reflektáló javaslataik. (Tobin-adó)
 In God We Trust (egy méretes demokrácia nemzeti mottója)  Az Indexen olvastam először Orbán legújabb alkotmányügyi fejtegetéseiről. A portál Fidesz-ügyi szakírója által írt cikk műfaját illetően kétségeim vannak: véleményes hírt sikerült írnia, a konkrét…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
standard 2009.10.19 19:29:28
Előzmények: 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. Befogadóimnak és az előző poszt végén felsorolt támogatóimnak egyaránt hálás vagyok azért, hogy sürgősséggel, az onkológia területén országos elismertségnek örvendő intézet betegségcsoportom kezelésére szakosodott…..
(Új írásunk a témában: Hogyan képezzünk jó orvosokat és hogyan tartsuk itthon őket? )Hogyan nyírjuk ki a magyar egészségügyet? Hát úgy, hogy üldözzük el a fiatal orvosokat! Nem szokásunk sajtóközleményeket kiposztolni, ám most az egyszer kivételt teszünk, mert egy…..
standard 2009.06.03 13:04:51
@CyberPunK: szóval van egy elvándorlási arány ami felett minden szakra be kell vezetni a hűségnyilatkozatot?ugyan már. Ráadásul az egyes szakmák társadalmi hasznosságát ne vegyük azonosnak, hiszen ez sok esetben nem mérhető egzakt módon. Az orvos nemcsak adót fizet a béréből és így segíti az államot, mint a legtöbb szakma, hanem helyreállítja munkaképes emberek egészségét etc.