Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bfg3

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020. február 5-én jelent meg egy miniszteri sajtóközlemény, amiben egy mondat elég hangos felzúdulást keltett – pedig talán épp itt nem kellett volna. A kérdéses mondat így hangzott: "a rákhalálozás elleni harcban maguk az emberek tehetik azonban a legtöbbet, mert a magyarországi magas…..
3. felvonás: Aggasztó hírek egy állatkísérletből Warfel és mtsai egy nagyon elegáns kísérletben igyekeztek a problémakörnek utánajárni. A dolog értékét limitálja, hogy állatkísérletről van szó, de azon belül próbáltak mindent végigzongorázni...
 ..
bfg3 2011.02.03 13:01:45
@bbalint85: Pontosan mi volt az értelme annak az utolsó jelenetnek? Odáig képben vagyok, h valami elment az ablak előtt, de onnantól nem igazán világos hogy hogy kerül ide...
Hiába jöttem sokszor a City Interactive-val, EVM-gel, Jarhead Games-zel, már többször mondtam, hogy a legalja mégis a Phoenix Games. Pár elképesztő játékukhoz / kiadásukhoz ugyebár volt szerencsém és messze övéké a legundorítóbb üzletpolitika. Erről írtam is már egyszer egy…..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
Érdekes e-mailt kaptam Ferenctől, be is másolom egy az egyben, mert elég jól elmagyarázta a lényeget. Van egy orosz srác aki csinált grafikai modokat pár játékhoz. Alapvetően egy módosított dx9 dll file-t szabott testre különböző játékokhoz úgy, hogy frankó speciális…..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Olyan jól kigondoltam valamit a következő videó elejére, de mikor neki akartam volna állni, akkor azzal kellett konfrontálódnom, hogy nem tudom, hogy csináljam meg. Azt hittem találok rá valamilyen megoldást, de nem sikerült. De hátha ti nektek jobban megy, úgyhogy kérném a…..
Sokan ajánlották, kipróbáltam a demóját és valóban, azt kell mondjam: Ennek helye van a sorozatban... De még mennyire. Szánalmas Postal 2 kopizás az egész. Akinek van egy teljes példánya, az meg tudna dobni egy e-maillel? Megköszönném Aki nem érti miről van szó, annak itt…..
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
bfg3 2010.03.08 12:23:38
A Kádár-rendszerben megszokott volt, hogy az oktatás minden szintjén kötelező volt az ideológiai képzés: minden egyetemnek és főiskolának volt Marxizmus Leninizmus Tanszéke, amely a "tudományos szocializmus" és hasonló kurzusokért volt felelős, a középiskolában pedig…..
bfg3 2010.03.04 18:26:48
@MandarinX: Vagy épp a Darvas György akadémikus által tartott (sajnos, úgy látszik, csak egyszeri) "Szimmetria" című kurzus, ami számomra az egyik legizgalmasabb tárgynak bizonyult.
bfg3 2009.12.05 09:12:54
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..