Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Venom78

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Something Awesome Stallone a Hős! 2009.03.12 11:07:00
Ha már a barátaim elkezdték ezt a blogot,én is rászánom magam az írásra,bár fogalmazásban mindig rosszabb voltam,mint helyesírásban. :)) Az ok,amiért klaviatúrát ragadtam,gyerekkori egyik példaképem új,készülőben lévő filmje. Az illető neve Sylvester…..
Nem kis különbség, hogy úgy megy-e az ember a legnagyobb magyar amerikaiautó-találkozóra, hogy csak úgy elmegy, vagy hogy vesz magának egy 1968-as izomautót, és úgy megy el. Utóbbi esetben ugyanis kicsit beleássa magát a történelembe, és akkor úgy jár, mint én: nem azt játja,…..
Mint szinte minden reggel,ma is egy hosszú elmélkedéssel kezdtem a napot,hogy lehetne egy kicsit jobban élni. Jobban...ez a szó nem megfelelő...inkább hogy lehetne az elkövetkező napokat TÚLÉLNI. Igen,ez tökletesen idepasszol. Ezzel a mission impossible gondolattal nem vagyok egyedül az…..
Something Awesome Peace 2009.03.13 07:34:00
Yessss.... Végre megszereztem! Nagyon régóta vadászom már, az Ebay-en mindig túl drágán kelt el, sosem sikerült lecsapnom rá. Izgatott voltam, mikor megtudtam, hogy a Holdfényteam-nél hamarosan kapható lesz, nem akartam hogy kicsússzon a karmaim közül. Amint felkerült a honlapjukra…..