Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selli69

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
…amelyeket eddig is sejtettél, de féltél megkérdezni. 1. Külön 6 méteres fakerítés védi majd a fémtolvajoktól. 2. A Végleges Kerítés elkészültéig egymás vállán álló rendőrök között feszítenek ki gombostűkben megforgatott ragasztós damilt. 3. Röszkénél…..
Selli69 2015.07.03 19:59:53
@kosztarovics bácsi: és mit tanított a magyar tanárnőd? Azt látjuk, hogy a magyartanárnődnek nem sikerült a helyesírás alapjait sem a fejedbe verni.
Egy nappal az internetadó ellenes tüntetés után még nem lehet tudni, valóban fordulópontot jelentenek-e a tegnapi történések a magyar politikában. Néhány gondolat azonban talán már megfogalmazható a tüntetés politikai következményeiről. TÓTH Csaba kollégánk öt ilyen…..
Instant Mehl tizenegy 2014.10.02 10:22:40
Van még mit tanulni biciklisként. A következő történt: már régebb óta készültem megnézni egy boltot, hogy ott lehet-e kapni, amit keresek. A gyerekek szétszórása után, és abbéli örömömben, hogy térkép nélkül rájöttem, hogy tulajdonképpen nem is vagyok messze a keresett…..
Selli69 2014.10.09 10:45:06
@stivanleroy: ez jó, köszi - talán így nekem is menni fog :-)
Instant Mehl hét 2014.09.18 08:46:37
A sok mellébeszélés után térjünk végre a lényegre: lássuk, ki mit eszik. Ebben egyértelműen magyarhon a nyerő. Nem csak azért, mert magyar a gyomrom. Hanem mert ott valóban süt a nap. Ezek a szerencsétlenek tényleg nem tudják, milyen az, ha egy szőlő édes? Nagy piros betűkkel…..
Instant Mehl hat 2014.09.15 11:29:27
Nem csak a visszajelzések miatt – hogy jó lenne már a honvágyról írni, meg írhatnék olyasmiről is, ami nem működik –, de már én is éreztem, hogy a blogok szinte kizárólag a nagy német álom megvalósulásáról szólnak, szinte csöpögnek az elégedettségtől, mintha csupa…..
Instant Mehl Kettő 2014.08.31 22:07:24
Azt szokták mondani a vendégszeretetükről híres, ámde statisztikailag nem nagyon idegenszerető magyarok, hogy a német nem egy barátságos nemzet. Lehet, hogy csak elég messze kellett jönnünk, de mi egészen mást tapasztalunk. Hogy a sztereotípiáknál maradjunk, inkább az az…..
Selli69 2014.09.02 18:01:02
31 párt állíthat országos listát az ajánlásokból, ha mindnek sikerül 27 egyéni választókörzetben jelöltet állítania. Még ha ez utóbbi kétséges is, az már biztos, hogy a szavazólapunk hosszabb lesz, mint a kínai nagy fal összenyomva, az ellenzéki pártok pedig nemcsak a…..
Selli69 2014.03.06 11:16:56
@enpera: látom, te sem voltál kint. Egyébként, ha úgy lett volna, ma kevesebb g. selejt szennyezné a környezetet. Tehát ez hazugság. A sántábbik fajtából.
Becses brigantik Majdnem ugyanaz 2014.02.01 08:43:39
Már vagy negyed órája kínlódok a gép előtt, s közben tele szájjal szidom az átkozott Firefoxot. Hihetetlennek tűnik számomra, miszerint valaha emberek tucatjait beszéltem rá, hogy váltsanak Firefoxra, mert az Explorer nem böngésző. Soha többé nem tennék ilyet. De ha már az orális fixációjú…..
Hogy pontosan hány szoba van a pécsi magasházban azt nem tudom, de 250 egy, illetve másfél szobás lakás van benne, szóval jó eséllyel minden nap másik szobában alhat az a 76 éves néni, aki megvette a kecót. Már-már kezdtem gyanakodni, hogy valami nincs rendben az ügylettel, mert…..
Az Ikreknél I. Azzal kezdünk, hogy Robb és a muter egy térképasztal felett görnyednek, ami ugyan Stannisé nyomába sem érhet, de az ugye egy fix cucc, ez meg mobil, mozgatható, utazás közbeni babázásra is használható darab, szóval egál az állás. A terepasztalhoz tartozik egy…..
Selli69 2013.06.04 13:11:20
@Felagund: Robin? Ezt a szereplőt nem ismerem, pedig megvolt mind az öt kötet. Bár csak magyarul.
Eltört? Bizonyítsa be ! Mire én, rendben, itt egy röntgen lelet Rácz doktortól, azt félrelökte őt ez nem érdekli! Tisztelt Praxis Blog !    Nagyon Tettszik az oldal !  3 éve aútóbalesetem volt a zala megyei kórházban,még Idegsebészt sem hívtak,pedig eltört a Th…..
Selli69 2013.05.30 19:55:04
OFF
@kispotzak: én ma találtam egy hasonló remekbe szabott írást:

Temesvári Imegecore · Freelance Photographer, Photographer
Mivel akredikált mideia személynek minősülők meg véd egy pár egyezmény.
Kicsit Pofátlanúl oda megyek 1-2-3 médiás kolégával azt nem engedünkbe senkit és ki sem.

Mondjuk, aki faszbúk-hozzászólásokat olvas, annak úgykell.

ON
valaki az én nyaki sérvemért is autózhatna 200 km-et...
Na aszongya, észak, hideg, Ned Stark, fattyú, farkas, Fal, Mások, király, segítő, ne már, vérfertőzés, miafasz, lelök, béna gyerek, Hodor, törpe, Joffrey, pofon, Sansa, hiszti, Arya, kardozás Daenerys, barbárok, aranykorona, Robb Stark, hadvezér, Jamie Lannister, dél, meleg,…..
A Magyarországi Pornósok Országos Egyesülete (MPOE) szerint ezzel lehetne elejét venni a minőség romlásának. "Éppen elkezdtük volna a remek kis kutyás akciót, amikor a rendező leállított minket és mindenkit templomba küldött" – panaszkodott a szakmában egyre gyakoribb…..
Selli69 2013.02.20 20:02:04
@KolompárRómeó: Nemtom, hova tűnt, mire másodszor visszanéztem, már nem volt sehol, megint. Mondjuk szerintem nem is sikerült olyan jól - ezt viszont az utolsóért megbocsátom. Ideírom, hogy fennmaradjon:
Orbán Viktor: vidis fociimádó exlibsi nímand, alacsony, mint a GDP.
:D
Merészen kifinomult és nagyon szexi a L’Oréal Paris tavaszi sminkkollekciója, amely újraértelmezi a szemkiemelés fortélyait. Csábító tekintet varázsolhatsz pillanatok alatt az innovatív technológiának köszönhetően. Három különböző textúrájú termék,( Super Liner…..
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
Az SFX négy, a Cult Box, a Digital Spy, a SciFi Pulse és a Geek Syndicate öt csillaggal értékelte a Merlin sorozatzáróját. Abban nagyjából minden értékelés egyetért, hogy az írók kiváló döntést hoztak, amikor nem az akcióra, hanem a karakterek viszonyára hegyezték ki a…..
Selli69 2012.12.30 18:16:00
@ajna27: én egy kicsit boldogabb véget reméltem. Valahol már le is írtam itt a blogon. Ahogy így egyre többet agyalok rajta, a boldogabb vég persze megfosztott volna minket ettől a parádés Merlin-Artúr jelenettől, amit sajnálnék, de ...jó lett volna látni kicsit, hogyan építik ketten a királyságot, most már titkok nélkül. Ez így nagyon szomorú lett, de tagadhatatlanul katartikus.
Kicsit bántó voltál szerintem, de lehet, hogy én voltam túl érzékeny az élmények hatására :-) Semmi baj.
Selina Wilken elemzésének minden szavával egyetértek egyébként...csak nem szeretem, ha szenvednek azok, akiket szeretek :-)
Selli69 2012.12.30 22:49:16
@ajna27: Akkor én bocsi, úgy látszik, túlreagáltam :-)
Köszi, hogy írtál!
Egy napot bírtam várni, aztán megnéztem az utolsó előtti részt! :) Ha ti eddig nem tettétek meg, szerintem most már várjátok ki a Nagy-Britanniában ma este képernyőre kerülő befejező epizódot, így egyben élvezhetitek a dupla finálét. Azok számára viszont, akik túl vannak a…..
Merlin Merlin 5x12 részlet 2012.12.22 00:00:16
A BBC közzétett egy apró részletet az utolsó előtti epizódból is.Méghozzá a kockázós jelenetet! Aki olvasta szeptemberben az SFX forgatáson készült riportját, talán emlékszik rá, a magazin említést tett a jelenet felvételéről. Mivel erre az epizódra vonatkozik, itt…..
Selli69 2012.12.24 19:28:31
@zeom: Ez nagyon jó meglátás, bár le vagyok döbbenve. Ennyire nyíltan még sosem "sárgított" Merlin, ennyire bele arcba. És nem, Arthur tutira nem tudja.
Hogy az utolsó előtti résznél kell rájönnöm, hogy a többiek ezt nem látják, és még csak nem is magamtól.....paff :-)
A kérdést - sokunk nevében - az angol RadioTimes online kiadása teszi fel. Íme a napokban megjelent cikk fordítása: Miközben Merlin és Artúr a végső csatájára készül, Mark Braxton ünnepelve tekint vissza a szombat esték jó hangulatú csemegéjére. A szombat esti dráma éveken…..
A fiatalság felzúdulása és a tüntetések megtették a hatásukat, a kormány visszavonta a keretszámokat, úgy tűnik azonban, hogy a hallgatóknak semmi sem elég. Balog Zoltán miniszter állítása szerint minimum 40 ezren tanulhatnak állami ösztöndíjas formában, de ez a szám akár…..
Merlin Merlin 5x11 promóképek 2012.12.15 14:36:27
Julian Jones író a nagy finálé előzményének nevezte a Merlin ma esti epizódját egy interjúban, amelyről még olvashattok az este folyamán. Láthattuk az előzetest, egy rövid részletet, most pedig az epizódhoz kapcsolódó promóciós képek következnek. Mordred és Kara Eljött…..
Selli69 2012.12.18 16:12:24
@Balinor: Hát nem pont ilyen sarkosan gondoltam, de végülis, igen, miért ne? Mordred sokáig volt lojális Artúrhoz, elgondolkodott volna a dolgon. De a legfontosabb az lett volna, hogy Artúrnál terítsen. Artúr bízik Merlinben - lsd. pl. Kara +1 esélye (amit az hisztisen elutasított, a kis radikális). Namind1, én is reménykedem valami klassz végkifejletben, de szerintem az egyenes út egy idő után már jobb választás lett volna, mint a további titkolózás. (Természetesen nem áll szándékomban önjelölt forgatókönyvírónak felcsapni, inkább csak beszippantott a fantasy. De azért még érzékelem a határokat :-)
Selli69 2012.12.18 16:13:08
@Selli69: mármint hogy Merlin terítse ki a lapjait Artúrnál
Pézsma Kocsmafilozófia 2012.12.16 08:39:25
Orbán Viktor Brüsszelből hazaérkezve váratlanul egy kis csoport diákkal találkozott, amely élmény hatására fordítva kezdett beszélni. Vagy inkább folytatja, amit eddig, csak más akcentussal.  Mano a mano Kedves Orbán Viktor, a tárgyias elemzés előtt először szeretném…..
Selli69 2012.12.16 21:34:50
@reszeg tengeresz: Csak nem a Kárpátok Géniusza személyesen??