Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andalúziai kutya

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szerencsés, ha egyetlen vidéki háziorvos akarja eldönteni, hogy bezárjuk az országban az összes óvodát és iskolát. Nem szerencsés, ha megkérdőjelezhető kijelentéseket kérdőjel nélkül adunk közre. ..
Az elmúlt időszak nagy visszhangot kapott akciója volt, hogy Dúró Dóra, a Mi Hazánk alelnöke fogta magát, és iratmegsemmisítőbe küldött egy általa nem megfelelőnek tartott könyvet. Az ellenző és a támogató oldalban ugyanaz a közös. Mind a kettő háborog, de miért?..
Egy hetet utaztam Németországban, ahol új vidékeket fedeztem fel. Voltam nagyvárosban és hangulatos kis helyeken, kirándultam a természetben és ültem vonaton, repülőn és buszon. A Rajna-vidéket és kiváló rizlingjeit fedeztem fel az ország nyugati részén, ahol a helyiek és a kevés külföldi látogató…..
Andalúziai kutya 2020.08.20 12:03:27
@felső határ nincs: és? megtehetik, értelmes cél az emberélet megmentése. Valószínűleg ezzel is összefügg az hogy ott rekord alacsony az elhunytak száma, itt meg rekord magas... Ők tesztelésre költik az adójukat, mi meg a kiskirályok eltartására.
Avagy, hogyan juthatsz(hatnál) ingatlanhoz, ha nincsenek módos családtagjaid, szüleid se tudnak/akarnak segíteni, nem örököltél, nem te vagy a multivezér 500ezer forintos fizetéssel, csak egy sima kis egyéni vállalkozó, aki papír alapján még csak nem is hitelképes. Először is kezdjük, ott, hogy nem…..
Andalúziai kutya 2020.06.27 11:17:00
@Kicknick: 10-15 év múlva gyanítom nem lesz 40 alatti, és máris ugrott ez is, meg a babaváró is... ezek csak arra jók hogy felnyomják az árakat, meg hogy ideláncoljanak ha meg tudod ugrani. Mi is kisbabával (aki fél évvel előbb jött mint a babaváró), per pill csak a hátrányát érezzük a csoknak is és a babavárónak is. Ugyanis már dűledező putrit sem kapni annyiért, amennyink lett volna mielőtt ezeket behozták, de mivel mi nem vagyunk rá jogosultak, így marad az hogy az az általad emlegetett 10-15 év gyűjtögetést hol célszerű megvalósítani, és egyre inkább úgy tűnik, hogy nem az EU második legszegényebb országában...
Hihetetlen tények és szenzációs fotók a világ legsúlyosabb pénzügyi, gazdasági krachjáról és az azt követő évtizedből...
Andalúziai kutya 2019.10.25 14:34:25
@Only God judge on Me: a TV csak szellemi nyomort hoz... kapcsold ki te is...
Bemutatjuk nektek a sorozat rejtélyes gonosztevőjét...
A gasztroforradalom, az egysíkú, szinte ipari vendéglátásból való kitörés egyik sarkalatos pontja az volt itthon, hogy létezik-e egyáltalán magyar konyha? Van-e kifejezetten magyaros konyhaművészet? Léteznek-e speciálisan magyar fogások? Van, aki úgy gondolja, magyar konyha nem létezik. Más úgy…..
Március 10-én az Allee mellett megrendezésre kerülő Nagy Budapesti Palacsintafesztiválon járt a kis a csapatunk. Az időjárás nem volt éppen kegyes hozzánk, esett az eső és fújt a szél, de így is megérte, borzasztó jókat ettünk. Az egész napot ott kellett volna tölteni, hogy a lehető legtöbb kaját ki…..
Sziasztok! Az első éjszaka izgalmakkal teli volt. Nagyjából arra számítottunk, hogy az lesz ami a kórházban volt: eszik-alszik.  Nem, nem ez történt.  Hiába pár napos a pici, azért le kell szögezni, hogy ők is érzékelik a változásokat. Pl. a kellemes 32 fokos meleg kórházból kiviszed a hidegbe.…..
Andalúziai kutya 2019.01.23 22:41:13
Olvasva a posztod, egy két dologhoz hozzászólnék. Nekem is van egy 1 éves kisfiam. Amikor ezt a részt olvastam, fogalmazódott bennem először a gondolat, hogy írok: "Hiába pár napos a pici, azért le kell szögezni, hogy ők is érzékelik a változásokat. Pl. a kellemes 32 fokos meleg kórházból kiviszed a hidegbe. Nyilván felöltözteted 68 rétegbe, meg minden, de akkor is."

Hát, neki nagyon nem lenne a 32 fokos meleg kellemes, már a kórházban is szenvedett tőle, egészségtelen is, és ahogy egy felnőttnek is diszkomfort érzése lesz ha túl meleg van, egy gyereknek szintén, főleg egy csecsemőnek, akinek még kialakulás alatt van a hőháztartása. A mai napig, a leginkább akkor ingerlékeny, ha túl melege van. Elfogadtuk, hidegkedelő, ráadásul rengeteg országban trend a mai napig, a gyerekeket kint a hidegben altatni (pl. skandinávoknál), egész egyszerűen ez a biológiai kódolásuk a piciknek, ehhez vannak természetesen hozzászokva.
A másik a légzésfigyelő és a pótcumi kérdés. Nálunk nincs cumi, volt, kaptuk, oda is adtuk neki, de nem igazán érdekelte, eröltetni meg nem akartuk. Légzésfigyelőt meg ugyan kaptunk ajándékba, de sosem használtuk, és itt a lényeg, ugyanis velünk együtt alszik, szegényt nem tesszük ki egy szeparációs szorongásnak azáltal, hogy magára hagyjuk egy idegen helyen (legyen ez akár a szobája is), a piciknek a leginkább ilyenkor a közelségre, a bőr tapintására, anya és apa ismerős illatára van szüksége, és bizony ebben az is benne van, ha szomorú, ha fáj valamije, vagy akár csak valami olyan inger éri, akkor a biztonságos ölbe szeretve visszahúzódni a nagy mennyei cicihez, és hát hol a cici helye? Bizony a szájában, úgyhogy nálunk ebből nem volt gond, amikor akart cicizett, és cicizik is a mai napig (most volt egy kisebb betegség ami átment a családon, úgyhogy ebből kifolyólag nála rekord mennyiségű cicizést jelentett ez, ami ugye duplán hasznos, azon kívül hogy ilyenkor az anyatejben van az ellenanyag is a számára, a folyadékpótlása is folyamatos, és nem kell attól félni, hogy esetleg kiszáradna) 3. napig tartott ez a lázas állapotos cicizés, és azóta már újra kis mosolygós energiabomba :) Nekem az a tapasztalatom, és ezt szívből mondom, hogy a kisbabák olyanok mint egy kis tojás, ha jó helyen, jó környezetben tartod őket, akkor nem lesz sírás, nem nyafiznak, csak érteni kell a nyelvükön, és főleg az elején, ez ilyen egyszerű mint, hőmérséklet, huzat, jóllakottság, puffadás, kényelmes testhelyzet. Nálunk pl. a 21 fok az amit szeret ennyin van a termosztát, 24fokban már sokkal nyafisabb volt úgy vettük észre. A jóllakottságot talán nem kell részletezni :) A puffadás, mivel ilyenkor alakulnak ki a szervezetében az önálló képességek a tápanyag feldolgozásra, ezért ez ezzel jár, mégsem egy beépített kis zsinóron kapja már az előemésztett kajcsi, sokszor elég nekik egy kis mozgatás, ringatás, lábemelgetés, és máris jön a varázslatos büfi, vagy puki és az egész sírás el is múlik egyből. A kényelmes testhelyzetet is ideírtam okkal. Ugyanis a kisfiam nagyon utált mindig is háton feküdni, úgyhogy amint erre rájöttünk hasra tettük le, és úgy órákkal tovább nyugodtan aludt. És a nyugodt alvás ebben az időszakban bizony aranyat ér, ő is nyugodtabban alszik ha ott vagytok és érez titeket, és talán nektek is nyugalmasabb ha nem ébreszt fel a légzésfigyelő csipogása... Egyébként hajrá, apának lenni jó :)
„Na, ne! Tuti, hogy nekem jön! Csak figyel! Ez nem! A jó istenit neki!” Gyorsan rükvercbe teszem a sebességváltót és a gázra taposok. Az utolsó pillanatban tolatok hátra, egy centin múlik, hogy nem jön nekem. Egy ötvenes, holt nyugodt nőről van szó, aki a bevásárlóközpont egyik parkolóhelyéről…..
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
Andalúziai kutya 2018.12.02 20:59:32
@eloi: Bár ott szopna Afganisztánba ez a korrupt hazaáruló O1G, bár úgy lenne....
Amit most rögzítek, abban több a honfitársi bú, mint a kajánkodás vagy a leleplezés szándéka. Az országunkat képviselő csúcspolitikusok viselkedési kultúrájáról tűnődnék. Az egész magyar sajtón, sőt a közösségi oldalakon is végigfutott egy alig percnyi dokumentáció. Üléseztek az Európai Unió…..
Ugye milyen jól néz ki a fenti képen ez a szoba? Az ember szíve szerint azonnal felállna az asztal mellől, hogy csapot-papot hátrahagyva fogja a hátizsákját, a bakancsát meg a legkedvesebb spanját, és egy bolondos ötlettől vezérelve felkiránduljon a Nagy-Hidegre, hogy itt ébredjen holnap egy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi (T)error blog! Szeretném megosztani veletek az én sztorimat, amit friss diplomás pályakezdőként volt szerencsém megélni és mely intő jelekre érdemes odafigyelni egy-egy adott munkahely választásánál és,…..
Andalúziai kutya 2017.11.01 08:00:08
@BéLóg: Az a baj ezzel az összehasonlítással, ha egy vödör szar mellé odaraksz egy másik vödör szart, attól a szar az csak szar marad, nem véletlen van annyi volt MSZMP-s, KISZ vezető, de még MSZP-s is a mostani kormányba... Európa Azerbajdzsánja vagyunk olaj nélkül...
A harsogó idegengyűlölőpropaganda miatt nem tudják, kinek higgyenek: Orbánnak vagy Ferenc pápának...
Andalúziai kutya 2017.08.20 12:27:03
@Európai téridő: LOL. Ha emberek életveszélyben vannak, és másokat arra biztat a politika hogy rúgjanak a földön fekvőben, akkor nem az a válasz, hogy ne politizáljon az aki azt mondja, hogy "szeresd felebarátod". Az üzenet változatlan már 2000 éve. Az hogy rövidtávú haszonszerzés miatt a leghitványabb és legalkalmatlanabb emberek politikát csinálnak más emberek tragédiájából nem szabad hogy azt jelentse, hogy mások onnantól nem szólhatnak arról a témáról egy szót sem... A politikát egyébként is a régi besúgó papok tartják a templomban, akik vasárnaponként arra buzdítják az arra fogékonyakat, hogy szavazzanak a Fideszre. Ferenc pápának csak annyi a "bűne", hogy megmaradt emberbarátnak...
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
Andalúziai kutya 2017.07.29 00:59:43
@Kecskefejű Denevér: Nem mintha az előbb felsorolt környékeken a cigányok lennének olyan számottevően sokan...
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
Andalúziai kutya 2017.07.05 20:54:49
@ohmygoodness: Mintha a személyes érintettség szólna belőled..... :D
Andalúziai kutya 2017.07.06 16:58:18
@ohmygoodness: Hát én voltam már sok fesztiválon is, a soundon is, de a jelenség amit leírtak nem igazán sound specifikus, bőven ott van a bulinegyedben is... Viszont megnyugtatásul közlöm, hogy én kizárólag burkában szoktam csajokat tapizni, és csadorban csajozom :)