Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A szerb (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre inkább mutatkoznak az öregedés jelei a marsjárón. Az elmúlt évben a porviharok miatt a Spirit életben maradása is kérdéses volt, de az év végére sikerült elérni a minimálisan megkívánt napi 150 Wh energiatermelést (novemberberben ez mindössze 89 Wh volt, ideálisan 700-at…..
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
Már-már én is unalmas vagyok magamnak ezzel, de vessünk még egy utolsó pillantást a szerb rendőrség tagjaira. Volt az a poszt a vandál barom zsarukról, akik arcba rugdosták az autótolvajokat, miközben pisztolyt fogtak az ellenállást egyáltalán nem mutató bűnözőkre, és azt…..
A Szent Korona Rádió honlapjára tévedtem, és elkezdtem olvasni az egyik érdekesnek tűnő cikket."A norvégok Morvai Krisztinája a hazai és nemzetközi közvélemény-kutatási eredmények egybehangzó eredményei szerint az első helyen állva vezetipártját a júniusban…..
Amikor februárban a tatárszentgyörgyi gyilkosság mögött etnikai okokat véltem felfedezni, egy csomóan nekem rontottak, hogy miből gondolom én ezt, biztos csak uzsorás leszámolás volt, cigány elkövetőkkel, és biztos magyargyűlölő vagyok, hogy egyáltalán feltételezni…..
Ma este sem kerültek el a májerkedő kis lófaszbuzogányok. Jövök haza kocsival. Az egyik kereszteződésnél körülnézek, nem jön senki, kanyarodnék. A kereszteződés felénél járhattam, mikor megjelent balról egy mozdony. Legalábbis elsőre annak tűnt, mert kurva gyorsan jött és…..
A szerb (törölt) 2009.04.24 09:12:14
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
Egyfelől azt gondolná az ember, hogy egy akkora cég, mint az Auchan, minek követne el direkt olyan stikliket, mint amivel Longi meggyanúsítja őket. Akkor viszont miért szabályozzák ilyen bizarr módon az üvegvisszaváltást? Tényleg lehet törzsvendégeket szerezni kényszerítéssel?…..
  Sok rosszat lehet elmondani Magyarországról, de legalább a gyorséttermek nem koszfészkek. Nem is nálunk, hanem az ausztráliai Adelaide bevásárlónegyedében találták ezt a Homár íróasztalánál is rosszabb állapotban lévő éttermet. Logikus gondolat, hogy valami extrém…..
Vastagbőr Cozma kezdte az egészet 2009.03.16 08:31:00
Várható volt, hogy ez bekövetkezik. Mármint, hogy a meggyilkolt Marian Cozmát teszik felelőssé saját meggyilkolásáért. Ráfogják, hogy ő kezdte a verekedést, belekötött a 20 fős bandába, agresszív volt, stb. A gyomrom kifordul Mester Csabát, N. Győző ügyvédjét…..
Íme a győztes. Marko Kon és harmonikás barátja megy a dalversenyre képviselni Szerbiát. Részemről: végre egy őszinte választás. Kábé mintha Matyi és a hegedűs képviselné Magyarországot. Mondjuk a Csoko-csoko-csokolada, meg a Meni ne treba Brazil se volt semmi. Hogy is hívták…..