Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PéZsé

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk úgy tudja, véget ért Csisztu Zsuzsa ATV-s karrierje: nem forgatnak több adást a Csisztu24 című műsorból, amelyben a műsorvezetőt 24 órára összezárták műsoronként két celebbel. "A csatorna vezetősége úgy határozott, nem hosszabbítják meg a szerződését, így Csisztu pályafutása az ATV-nél véget…..
PéZsé 2017.06.06 12:24:18
@vénkujon: De milyen jó!Ezer éve ujra kellett hangosítani a fittnesskazettáját mert ugráláskor hangosak voltak a cicik...:) Imádom.
Emlékeznek még a Porsche-motoros Transporterre, amiről nyáron írtunk? A T1-es busz Angliában épült, onnan hozta haza a tulajdonos Bushi testvérével és sógornőjével. Bushi testvére fotós, végig dokumentálta a túrát, aminek köztes állomása volt a kétévente megrendezett T1-es…..
PéZsé 2015.02.04 17:43:51
Apróságok Drive My Car 2014.11.26 22:37:06
Baby, you can drive my carYes I'm gonna be a starBaby, you can drive my carAnd maybe I'll love youBeep-beeb..mmm.beep-beep. Yeah!- énekelte lemezre négy liverpooli siheder, még '965 októberében  (alig múltak 20 évesek....)Hevenyészett fordításban:Bébi, vezetheted a kocsimat,úgyis…..
Belsőség Így jó nosztalgiázni 2014.05.01 17:12:58
Április utolsó hétvégéje gyakorlatilag tökéletesre sikerült. Szombaton Oldtimer Premier reggeltől késő délutánig, egész hétvégén Retropartyzánok, vasárnap pedig budaörsi reptéren a Goldtimer-napon lehetett öreg autókat, motorokat, katonai járműveket és repülőket nézni.…..
Apróságok Négy Varázsló 2014.03.25 17:27:45
Réges-régen, egy messzi-messzi szigeten, élt egyszer négy varázsló.Jókor voltak jó helyen, jól megtalálták egymást. Fiatalok voltak, lelkesek, pimaszok és szellemesek, elszántak, telve önbizalommal és tehetséggel. Sok mindennel foglalkoztak: írtak versikéket, dalocskákat, rövid…..
PéZsé 2014.03.27 14:51:36
„Azért a 88 ezer euró egy Transporterért már az elmebaj kategóriába esik. Láttam már eredeti, nem restaurált és gyönyörűen megőrzött példányt pár éve, annak az ára 30 ezer volt és sokkal jobban nézett ki.” Ezt a kommentet Karlmann felhasználó írta Sipos Úr mannheimi…..
PéZsé 2013.11.05 21:48:41
PéZsé 2013.11.05 23:49:43
@Perkó Rudolf Márk:
Nm.
Mindkét oldalon tolóajtóst nem tudom,hogy csináltak-e,(feltételezem,hogy igen,mert T2-ben láttam)viszont mindkét oldalon szekrényajtóst csináltak,itthon is van belőle egy darab.
Az szerintem a sambánál is ritkább,igaz nincs annyira hypeolva...
Negyedik osztályos általános iskolás voltam. Egyik nap anyukám azzal fogadott, hogy lehet jelentkezni úttörővasutasnak, és megkérdezte, lenne-e kedvem. Párszor már utaztam előtte a budai hegyek között kanyargó kisvasúton és nagyon irigyeltem azokat a gyerekeket, akik kék…..
Idén tavasszal, az észak-koreai atomháború paráztatás közepén egy hetet töltött a BBC a világ legorwellibb államában. Mivel az országba újságírók nem mehetnek be, "álruhában", egy hivatalos turistaúton vett részt az angol tévé tudósítója és operatőre. A disszidenseket,…..
PéZsé 2013.05.19 20:58:46
@dr poljakov: Köszönöm a kristálytiszta érvelésedet Bob...
PéZsé 2013.05.21 17:23:47
@Karmadealer: Én megértem,hogy a tényekre nem odafigyelni és nem gondolkodni sokkal könnyebb mint összefüggéseiben nézni a világot.Akik meg nem fújják a kórussal,azok a "baromarcúak" meg "hülyék".
Ez olyan "demokrata" tempó,én megmondom a tuttit a többinek meg irány Észak-Korea.
Egyszer majd a mondandómra is reagálsz ha a félelmeiden segített túljutni az orvosod?
Még idén megjelenik a Quimby új nagylemeze, amiről, némileg meglepetésszerűen, itt az első dal Kivándorló Blues címmel. Ráadásul nem is csak magában az új szerzeményt mutatjuk be itt a Lángoló Gitárokon, hanem a hozzá tartozó klipet is, amit az a Vandad Kashefi…..
Leginkább csak összefüggő történetek, epizódok maradtak meg abból az időből. Kirándulások és szalámicsempészet az ózdi piacról, Martignac-konyak, mint cserealap, kora reggeli sorbanállás a banánért, olykor két-három óra a hentes előtt, ha éppen jött valami friss.…..
Mandiner blog Míg Kádár 2012.05.26 08:01:00
  Suhogott a Kádár-kolbász, amikor én még kissrác voltam. Minket persze csak a szele érintett meg. Nem volt, ami fájjon. Illetve nem úgy.   Fejben már akkor összeállt a ’80-as évek képe, ami egyfelől a nagyszüleim által soha meg nem szokott vasbeton sematizmust, másfelől azt…..
A hír egy kicsit régi ugyan, de a téma nem vesztett frissességéből. A poszt elsősorban nem politikáról fog szólni, bár egy politikai esemény apropóján indulunk el. Történt pedig, hogy az ellenzék idén január 2-ra tüntetést szervezett az alkotmány ellen az Opera elé, ahol bent…..
PéZsé 2012.02.19 01:06:05
@Frady Endre: "Mene tekel" am. megméretett.

hu.wikipedia.org/wiki/Mene,_mene,_tekel,_ufarszin

"Ne lennél ennyire művelt!"

:-)

(Hofi G.)
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
1867-ben adták át a fogalomnak a Magyar Államvasutak első pályaudvarát a budapesti Józsefvárosi pályaudvart. A kiegyezés előtt Pesten és Budán mindössze három állomás volt üzemben két vasúttársaság kezében. Az Északi Vasút pályaudvarának létesítésére vonatkozó…..
1951: B4 / 1.131 cm3 / 25 PS / 67 Nm @ 2.000 / Vmax: 85 km/h 1966: B4 / 1.493 cm3 / 44 PS / 102 Nm @ 2.000 / Vmax: 110 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
PéZsé 2010.12.09 22:16:38
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
PéZsé 2010.09.02 19:54:37
A válasz egyértelműnek tűnik, de nem az. Nem arról beszélek, hogy mi van, ha cserebogarat találunk a levesben, sót a kávéban, zöld foltot a panír alatt. Azokról az esetekről beszélek, amikor egy látszólag hangulatos étteremben az első falat nem kimondottan okoz élvezetet. A…..
PéZsé 2010.07.26 17:12:32
A házvezetőnőm hazajött a melóból cirka fél éve és mondá:
-"A ...(legjobb barátnő és a pasija) hívtak egy jó étterembe,képzeld teknősök vannak a padlón"
Lelki szemeim előtt egy Dallas steak lebegett rokfort mártással angolosan,az is Érden a Broncoban leőblítve egy kis búzasörrel vagy kettővel,mosolyogtam is hozzá a lelki számmal mint Malacka a Micimackóban,de a dolog elvala döntve,menjünk.
Utolsó mentsvárként megemlítettem,hogy a teknősök miatt az állatkert közelebb van,de csak egy lesujtó pillantás volt a válasz.
Megérkezés,kicsit félve hagytam az utcán a kocsit,néhány kevéssé bizalomgerjesztő yunkie miatt akik laposan nézegettek úgy 20 méterről felénk.Bemegyünk,ollé itten fűtenek...
Társaság már asztalnál a nemdohányzó szekcióban közvetlen a konyhakijárat mellett,legalább a felszolgáló gyorsan ideér,és lőn.Hozzák is az italt,a hn. poharán a fényben megtörik egy bájos ajaknyom.Juszt sem szólok,majd az első korty után emlitem meg -biztosan elromlott a mosogatógép...
Sebaj kérünk másik poharat,a kedves pincérsráctól minden oké.Közben folyna a társalgás,de elalszik a fény a konyhából előront három nemtomminek öltözött egyed tüzijátékos tortával,felhangzik Halászjudit Boldog születésnapot című örökbecsű műve és én biza lefagyok mert páran nekiállnak énekelni az ünnepeltet hál'Isten nemlátom.
Oldódik a görcs,itt az étek.A bélszin kellemes,bár az "angolos"t én másképp értelmezném,csajoknak a kaja úgytünik mindegy megállás nélkül dumálnak,szerintem azt sem tudják mit esznek. Sorstárs valami helyi specialitást fal,Sasmáj röptében vagy ehhez hasonló amin nekem mindig átsiklik a tekintetem az étlapon,mondván azt sem tudom mi az.
Intermezzóként újabb légiriadó de most már tudjuk,hogy nem kell az asztal alatt helyet keresni.
Mindenki szépen evett,boldogság,üresek a tányérok van koffeinmentes kávé is,de nemkérünk.
A desszerten szépen fénylő "motoroshab" ez azért rosszpont,de túl vagyunk rajta.
Fizetünk,és talán nem is voltunk annyira átb@..va,viszont csak kint jut eszembe,hogy a teknősöket nem is láttuk.Majd legközelebb,igy a házvezetőnőm,de én tudom,hogy soká,nagyon soká lesz az a nap,addigra kihalnak a teknősök mire én újból itt eszem.

A csomagtartóba beleszakadt zártörőt csak reggel veszem észre,de mindegyis mert csak az emelő és a pótkerék volt benne,azt meg otthagyták...
Nem csoda, ha Barna megijedt az őt megrendszabályozni akaró gorillától, jobb az ilyeneket a lehető legnagyobb ívben kerülni, hagyni, hadd menjen. Az arcoskodás rosszul is elsülhet, ha az "ellenfélnél" fegyver van, vagy 120 kiló áll szemben 60-nal. Hogy az ilyen esetekre…..
A mérnökember mindig szeret valamit képletekbe foglalni, pontosan definiálni. Talán ezért is van, hogy mindig értetlenül áll, amikor a ráció felett átveszi az emóció az irányítást. Vannak dolgok, amik a belsőből jönnek, nem befolyásolhatók. Ezeket valaki vagy érti, és nem…..
Miletics Csaba egy korszak ikonja volt. A legkeményebb hokis körül mindig történt valami, jelenléte garanciát jelentett a balhéra. Az "Üss, Mile, üss!" rigmus kitörölhetetlenné vált a magyar hokitörténelemből. 1981 és 1995 között játszott az FTC felnőttcsapatában,…..