Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haromttt

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal TOP20 öldöklés EVÖR 2009.06.25 11:30:00
KILL FRENZY - TOP20 body count, vagyis a vásznon meghalt/megölt emberek száma. A szó eredetileg azokat a katonákat jelenti, akik egy-egy ütközet után megszámolták a halottakat a harcmezőn. 1949-ben vezették be a személyi igazolójegyet, azaz a dögcédulát, amiből kettő volt: egy a…..
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
Az újbudai képviselőtestület szerdai, alkoholtilalmat bevezető rendelete után további intézkedéseket tervez bevezetni a kerületben. Mint ismeretes, csütörtök óta a XI. kerületben sem tarthatnak nyitva éjjel azok a boltok, amelyek alkoholt is árulnak. A polgármester ugyanakkor…..
Nehéz helyzetbe hozta a bringázás terjedő divatja a fogyasztói társadalom csúcsain élő divatcentrikusokat. Égető kérdés, hogy honnan szerezzenek megszokott életminőségükhöz illő kerékpárt, amivel eleget tehetnek az erősödő külső és belső késztetéseknek, hiszen…..
hahó, ez mostan überfontos. te hallottál vmit arról,h. újbuda rendeletet hozott,h.május végétől minden (!) nem melegkonyhás kocsmának és minden (!) élelmiszerboltnak 10-kor be kell zárnia?! baszki, világvárost építünk, mi?! de tényleg: épeszű helyeken nyáron tízkor kezdődik…..
Ha már valaki Magyarországon mindenáron egy valóban drámai filmet szeretne forgatni, s abban a mai hazai viszonyokról igazi szívszorító pillanatképeket bemutatni, vagyis művészi eszközökkel beszámolni arról, hogy milyenek a magyarországi közbiztonsági közállapotok, s miként…..
Amikor februárban a tatárszentgyörgyi gyilkosság mögött etnikai okokat véltem felfedezni, egy csomóan nekem rontottak, hogy miből gondolom én ezt, biztos csak uzsorás leszámolás volt, cigány elkövetőkkel, és biztos magyargyűlölő vagyok, hogy egyáltalán feltételezni…..
haromttt 2009.04.24 11:53:06
"További hasonlóság, hogy mint a múltkor is (vagy a korábbi gyújtogatásnál), nem egy segélyen élő és/vagy bűnöző cigány az áldozat, tehát olyan, akinek az életmódja megfelel a gyűlöletkeltők sztereotípiáinak, hanem olyasvalaki, aki dolgozik, normális élet él. Mintha azt üzennék: Hiába próbálod kivakarni magad a szarból, hiába próbálsz megfelelni az elvárásoknak, mi akkor sem fogunk emberszámba venni."

Érdekesmódon Tatárszentgyörgyön, Pécsett és a többi "rasszista" gyilkosságnál is kiderült, hogy az első állítással ellentétben mégsem volt nemsegílyes, becsületesdolgozó az áldozat...

Tegyük fel, hogy én egy begőzölt cigányírtó vagyok, akit felháborít a sok cigányok ellen elkövetett bűneset és ezért bosszúhadjáratba kezdek. Szerintem nem keresem meg a becsületesen dolgozó cigányt, hanem a SZ.I. és hasonló "bodzaszedők", vagy az utca végi tolvajlásból élő cigányok közül likvidálok valakit. Legalább is nekem ez a valószínű...

Viszont nem vagyok egy összeesküvéshívő, de vannak olyan politikai körök akiknek tökéletesen jön, ha éppen becsületes cigányokat ölnek meg, ami így okot ad arra, hogy hónapokon keresztül verjék az emberekbe a rasszista támadásoktól való félelmet...

Egyszóval, szerintem nincs és nem is volt egy rasszista támadás sem az országban. És tényleg felháborító, hogy egy cigány áldozatnál azonnal ez az első gondolata a politikusoknak és az őket tökéletesen kiszolgáló médiának