Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Be Sea

76 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be Sea BLOG KÖLTÖZÉS... 2010.05.28 22:51:00
   Sziasztok!!!  Most már ténylegesen kijelenthetem, hogy BLOGOLDALAMAT ÁTKÖLTÖZTETTEM a  http://kispisze.wordpress.com  címre! A részletekről később...Be Sea  ..
Már többször is említettem a rendszeres fizikai aktivitás fontosságát! Mire is jó a testmozgás? Kutatások szerint a testmozgás javítja az állóképességet, a szervezet védekező képességét, közérzetet és még rengeteg olyan dolgot melyek egyenként apróságnak tűnhetnek,…..
Be Sea Segítség, nem látok! 2010.05.16 21:22:00
A cukorbetegség miatti magas vércukorszint végett a sejtekbe is több cukor jut, ám egy határ felett a túl sok cukrot a sejtek már nem képesek „feldolgozni” és szerkezetük, működésük károsodik. A szem ideghártyáján ezért először körülírt érfali…..
Ahogy a videó is mutatja a dohányzás nem mindig öl meg ... helyette okozhat: - A dohányzás a szív és érrendszeri betegségek kockázati tényezője - A tüdő, gége, a szájüreg, a nyelőcső és a hólyagrák egyik rizikófaktora a dohányzás - A dohányzók…..
A diabéteszes láb (2.rész)   Előzzük meg a szövődményeket, DE HOGY???   A szövődmények elkerülésének legjobb módszere a sérülések elkerülése és a sok ezt biztosító biztonsági eljárás betartása illetve a láb rendszeres önvizsgálata. Minden nap alaposan nézzük…..
A diabéteszes láb (1.rész)   Sajnálatos módon a cukorbetegek körében a nem baleseti eredetű végtag-amputáció 30-40-szeres a nem cukorbetegekhez képest. Ám Mi is az a diabéteszes láb??? Noss nem más mint a cukorbetegek lábán kialakuló esetleges károsodások…..
Be Sea Meebo CHAT 2010.04.18 22:38:00
Egy újabb fejlesztés került fel az oldalamra...Sokan mondták, hogy szeretnének hozzászolni a postokhoz vagy csak az észrevételeiket megosztani, de ez nem megy csak egy Indapass-os regisztráció után, vagy e-mail-ben.Noss, hogy ezentúl könnyebben kapcsolatba léphessetek velem,…..
Vajon ki mit tenne ha a hegytetőn megtörténik a legrosszabb amire számítani lehet és csak Rá számíthatnak a többiek?  Ken Kamler...Ő volt az egyetlen orvos aki fenn volt a Mount Everesten mikor bekövetkezett a történelem egyik legrosszabb katasztrófája. Az Ő hihetetlen…..
Be Sea Boldog születésnapot!!! 2010.03.28 14:58:00
Tavaly márciusban úgy döntöttem elindítok egy blogoldalt ahol szeretnék minél több érdekes dologról, találmányról, újításról, aktualitásról beszámolni. Főleg az orvostudomány áll hozzám a legközelebb ám kezdetben a www.kispisze.blog.hu oldalon még indítottam egy…..
Be Sea.wordpress.com ..
Be Sea Gyógyszerazonosító 2010.03.28 01:17:10
Ez egy olyan online adatbázist takar ahhol, bárki utánajárhat az otthon talált ismeretlen gyógyszereknek. Egyenlőre csak prototípusa működik, de így is már több mint 7000 képpel is rendelkező  gyógyszer adatai vannak feltöltve és a szám folyamatosan nő. Ezt a…..
A ráksejtek toxikus szerekkel való elpusztítása helyett új terápiás megközelítést ajánlanak kutatók, egy olyan molekuláris útvonalat, amely öregedésre és halálra készteti a sejteket. A brit Nature tudományos magazinban csütörtökön megjelent tanulmány bostoni kutatók…..
Be Sea Rövid hírek 2010.03.18 20:42:00
Megtalálták a tanulásért felelős receptort az agyban! Kutatók állítása szerint megtalálták azt a receptort, ami meghatározza, hogy mennyit tudunk tanulni, sőt ezen ismeretek birtokában ki tudnának fejleszteni egy olyan tablettát ami segítene, hogy mégtöbbet, sokkal…..
Be Sea Kis segítség Biokémiához 2010.03.18 17:12:18
Ezen az oldalon sok érdekes videót, animációt és egyéb segítséget találhattok, hogy érdekesebb legyen és könnyebben menjen a biokémia tanulás. Sok sikert hozzá!Biokémia.blog.hu..
Be Sea "Öleld át az életed" 2010.03.17 10:50:00
Ez a rövid reklámfilm megmutatja mire lehet jó egy biztonságiöv....nahát ki gondolta volna? Embrace life - Öleld át az életed És szavak nélkül ugyan az:   Clinical Cases and Images és Idegenszövet.blog.hu ..
Be Sea Az agy megismerésének hete 2010.03.16 20:03:00
Az amerikai DANA Szövetség felhívására márciusban lesz világszerte az AGY MEGISMERÉSÉNEK HETE (Brian Awarennes Week), amelynek keretében ebben az évben is egy népszerűsítő programot rendez a DE OEC ÁOK Anatómiai, Szövet-és Fejlődéstani Intézet.  Helye: MTA DAB Székház…..
Tetszik valamelyik post? Szeretnéd megosztani barátaiddal, ismerőseiddel is? Mostantól könnyedén megteheted!   Ezentúl ha megtetszik valamelyik postom és szeretnéd megmutatni a barátoknak, ismerősöknek az IWIW-en, Facebook-on, Twitter-en vagy sok más közösségi oldalon is csak…..
Nézd a képet pár percig! Merre forog a táncos?                           A kép lényege, hogy merre látjuk forogni a táncost. Órajárásával megegyező-, vagy éppen ellentétes irányban? Ha az óra járásával megegyező…..
Be Sea Ez lenne a sötét oldal??? 2010.03.14 19:15:00
Ime a Google szörny avagy a Google térhódítása: MedIQ..
A FÖLD ÓRÁJA   Kapcsold le egy órára a villanyt!    A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy…..
"Egy mosoly nem kerül semmibe, de értéke megfizethetetlen." "Csak egy pillanat műve, de emléke örökké él." "Egy megnyerő mosoly győztessé tesz." "A világ mindig vidámabbnak látszik egy mosoly mögül." "Minden mosoly visszatér." És…..
Be Sea Közösségek 2010.02.13 19:04:00
Ha volna kérdésed, észrevételed, bármi a bloggal vagy olyan témával kapcsolatban amivel a blog is foglalkozik, NE HABOZZ...ÍRJ!!!www dot kispisze [at] gmail dot com Ezért (is) indítottam egy új közösségi fórumot Be Sea névenBővebb információ a Kapcsolat meüpont alatt!…..
Be Sea Kapcsolat Napja 2010 2010.02.13 01:29:00
A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum idén is megrendezi a Kapcsolat Napja rendezvényét, amely során a Centrumon folyó gyógyító, oktató és kutató munkát mutatják be a centrum intézetei, és szervezeti egységei a nagyközönség, a sajtó, a hazai és nemzetközi…..
Kicsit rendhagyó, de az üzenet érthető! Colour Your District..
“Before it’s too late” - Mielőtt túl késő lenneStreet Anatomy..