Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozlony

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly decemberi napirend előtti felszólalásában a Sukoró-ügyhöz hasonlította a Grupo Milton „ujpátyi megapláza" néven emlegetett beruházásának tervét Gulyás Dénes fideszes országgyűlési képviselő - aztán megfenyegették és elhallgatott. A Bajnai-kormány tavasszal…..
Vastagbőr A botrányok botránya 2012.07.16 11:15:00
Kövér László megint remek interjút adott a párt állami televíziónak. Az IMF-es, pancserpuccsus, "megtámadtak minket, de győztünk" részekre most ki sem térnénk,  talán csak annyit ehhez, hogy "nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs…..
kozlony 2012.07.16 21:12:20
Egy kedves olvasónk megosztott velünk néhány, az MVM által kitakart részt a jelentésekből. Ezekből az derül ki, hogy finoman szólva sem jár el jóhiszeműen az MVM, amikor üzleti titokra hivatkozva megtagadja a közérdekű adatok kiadását.>>> Adatigénylés vs.…..
Sávoly önkormányzata tavaly év végén belterületbe vonta a spanyol beruházók által félig elkészített gyorsaságimotoros-versenypálya 196 hektáros területét, majd januártól telekadót vezetett be, amely után közel 200 millió forintnyi adóbevétellel számol – nyilatkozta…..
Az ügy előzményeként egy ciprusi offshore cég, az Aquifex Ltd. 2007-ben az osztrák Meinl Bankon keresztül 6,35 millió eurós befektetési kölcsönt kapott az MVM-től.>>> Az MVM-ügy XIII. (Élet és Irodalom, 2011. április 1.) ..
A Tatabányai Városi Bíróság döntésének értelmében a közvetett állami tulajdonban álló Vértesi Erőmű Zrt.-nek ki kell adnia a TASZ által képviselt Bodoky Tamás újságíró részére a System Consulting Zrt.-vel 2008-ban kötött szerződéseket, a Vértesi Erőmű 2009. tavaszán…..
A Fővárosi Bíróság ma délután első fokon felmentett a becsületsértés vádja alól, amit Reisz Attila üzletember, a Microsoft Magyarország volt vezérigazgatója ügyvezető igazgatója, az Index egykori társtulajdonosa fogalmazott meg a "Milliárdos állami támogatások a…..
kozlony 2011.02.04 15:23:35
@karthago: Tulajdonosi struktúra: dr. Kondi Miklós: 1,96%
Poczkodi Gábor: 19,61%
Reisz Attila: 78,43%

Sok furcsaságot írnak ott a német oldalon, ha igaz, akkor Tribuszerné kis pályás.

Mindenesetre pályázatot már nyertek. "Pályázatot nyert a HybridBox

2010. november 24. - 09:30

A HybridBox Nyrt. értesíti tisztelt részvényeseit, hogy 100% tulajdonában álló cége a HomeSys Media Kft, a brüsszeli AAL Association Európai Uniós felhívására, “ICT-based Solutions for Advancement of Older Persons" (Információ és kommunikáció alapú megoldások idősödő emberek részére) témában beadott nemzetközi pályázata, kimagasló pontszámmal nyertesként kiválasztásra került...."
kozlony 2011.02.04 17:58:30
@karthago: Azt írja az újság, hogy néhány hete gyanús oldalakról (IP címek Irkutszk, Oroszország) spam E-mailek tömege ajánlotta a vásárlást. Pofátlanul, komoly tőzsdei szakértők nevében. Valószínűleg sikeres tőkebefektetési csalásról van szó.
www.boersennews.de/nachrichten/top-news/hybridbox-achtung-abzocke-retten-sie-ihr-geld/7483
[MTVSZ sajtóközlemény] A  Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a kormány közép és hosszú távú gazdasági fejlesztésének egyik fő mozgatórugója. Ehhez a feladathoz elengedhetetlen a nyílt és átlátható működés és az off-shore központok támogatásokból történő teljes…..
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank A sávolyi motorpálya megépítését 2010 tavaszán 35 milliárd forinttal támogatta volna a Kormány. Az állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég által készített, először eltitkolt…..
Márciusi állásfoglalása nyomán beadvánnyal fordult az Alkotmánybírósághoz a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa, amelyben indítványozta Páty Község Önkormányzatának egy 2006-os rendelettel elfogadott szabályozási terve, a hatályos településszerkezeti tervet…..
[TASZ Sajtóközlemény] A Fővárosi Bíróság a sávolyi motorversenypálya a beruházók által nyilvánosságra hozott megvalósíthatósági tanulmányának eredetileg kitakart részeinek nyilvánosságra hozatalát rendelte el 2010. április 22-én a TASZ és Bodoky Tamás…..
kozlony 2010.06.16 10:25:26
@mediocris: Ez egy suicid rendszer.
Mókuskerék melyből sürgősen ki kell szállni.
A fogyasztási célra nyújtott hiteleket, bűncselekménnyé kell nyilvánítani.
Ha "a pénzrendszert kiszervezték magánkézbe, privát jegybankokat hoztak létre" akkor a rendszer létrehozóit és gazdáit is felbujtóként, tettestársként kell elítélni.
A Zsámbéki-medence civiljei az elszámoltatóbiztoshoz fordultak, hogy a pátyi ingatlanpanamát is vegye fel a feketelistájára. A nyílt levelet változtatás nélkül adom közre.Tisztelt dr. Papcsák Ferenc! Páty, Telki és a Zsámbéki-medence lakói nevében kérjük a Tisztelt…..
A rektori fizetések ügyében a TASZ segítségével indítottam próbapert a Szent István Egyetem rektora ellen még tavaly, és 2010. május 27-i precedens értékű jogerős döntésében a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy az egyetemi vezetők fizetése mindenki számára…..
kozlony 2010.06.24 20:51:00
@RedFred: amatőrök!!! (balf@szok!!!!)
"nem szerepel az igazságügyi minisztérium cégnyilvántartásában [1], így nem tudtuk összevetni tulajdonosi körét az Orlai és társa..."

Ha nem ott keresik ,akkor nem is találják. Egyébként a győri Kukorelli család bt.-je, és az Orlaival is együtt dolgoznak a kolbászstúdióban.

www.kolbasz-studio.eu/team

designterminal.hu/pw/szakmai-elet/hirarchivum/hirarchivum-2001-2004/kukorelli-peter-es-orlai-balazs-hatarpadjai/
2010. május 28-29-30-án a Budafok-Tétényi Fesztiválsorozat keretein belül rendezték meg a Rózsa Fesztivált a budatétényi Rozáriumban. A fesztivál meghatározó pontja volt a Kárpát-medencei Borászok Találkozója, amely idén immár az ötödik alkalommal került megrendezésre. Íme…..
kozlony 2010.06.22 10:07:44
"Tamás Bodoky resigned from his job, but his story received special media coverage and generated public conversation on how important the role of investigative journalism is in Hungary, at a time when stories like the Páty case have to be investigated and reported.">>> Hungary:…..
kozlony 2010.06.07 17:22:16
kozlony 2010.06.07 22:49:59
@A Nép - Te vagy!: fényes jövődet
1. Spanyol a 2. világnyelv. (mínusz kínai)
2. Ha ezek egy vadőrrel ilyen szintre jutottak az mszpfidesz koalícióban, akkor ez egy fejezetet meg ér a kibulizottban. (Pátyon indul ingyenes spanyol nyelvtanfolyam?)
A feljelentésem nyomán megindult a büntetőügy az Indexet, az LMP-t, a TASZ-t, a Transparency Internationalt és szerény személyemet egy zsarolási kísérlet szereplőiként beállító Grupo Milton tulajdonos, Kovács Bence János, alias a "spanyol" ellen.   ..
kozlony 2010.05.06 23:03:48
@magwas: Ha csak húsz jogszabályt tart be, akkor könnyedén. :)
Évente egyet. :)
kozlony 2010.05.07 10:24:05
@bodoky: Az OPTEN-nek, mint más ezzel foglakozó cégeknek is, strukturált adatbázisa van kizárólag nyilvános adatokból. Ez egy jó adatbázis melynek okos kérdéseket feltéve, hasznos válaszokat lehet kapni. Az adatbázis része, újabban a pénzügyi beszámolók adatai is. Itt klf. számok, nevek tulajdonrészek, jó keverésével egy többé-kevésbé jellemző lista állítható össze. Ez együttműködő partnerek segítségével egy használható (dicsekvésre/reklámra/csámcsogásra) lista állítható össze.
A kbj Mo-i cégeiről ilyen nincs, mert 2009-ben alapította a Ruppó Miltont. (Persze ha a Mo.-i ingatlan nyilvántartás olyan nyilvános lenne, mint ahogy azt törvények előírják, és nem lenne eldugva minden, lehet, hogy néhány libalegelőt, még találni lehetne.)
A Spanyolországi egy db. cégről, pedig itt a blogokban már láttunk dögivel adatokat, és abban nincsenek 9 jegyű számok, még forintban sem. Kbj csak egy stróman. Az hogy olyan médiákat fel tudott ültetni, mint a népszabi és a retekklub, csak az ügyességét, és/vagy a mögötte álló hatalmas tőkét (VCE) dicséri.
VCE a „spanyol módszer”-rel otthon hatalmas magánvagyonra tett szert, mely módszert és vagyont most exportálni kísérel meg, többek között hozzánk is.
Kbj személyes barátsága, bizalmas viszonya (vadásztatta) VCE-vel azt a látszatot kelti, mintha ez a mögötte álló vagyon a sajátja lenne. (az RTL klub portréfilmjében kbj egy irodában úgy viselkedik, mintha az a sajátja lenne, miközben a háttérben VCE-nek az aláírókönyvet lapozza a titkárnő, stb).
kozlony 2010.05.16 19:35:14
„Azt üzenem a személyem lejáratásával a Balatonringet ellehetetleníteni akaróknak, hogy cégemnek, a Grupo Miltonnak a projekt előkészítésében volt jelentős szerepe, a Balatonring építéséhez, viszont már sem személyemnek, sem a Grupo Miltonnak nincs köze: a beruházás bonyolítását a 100százalékos spanyol tulajdonban lévő Worldwide Circuit Managemenet végzi, s ugyenezen cég a hitelt fölvevő SMF Kft tulajdonosa is. "” galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1989:kovacs-bence-janos-a-grupo-milton-elnoekenek-nyilatkozata&catid=38:ahirek&Itemid=108

Balatonring, Worldwide Circuit Management, meg minden.

Ismét a Cotino család és társai ügyeiről a spanyol sajtó. Közpénzek körül sündörögnek különféle auto-motorsport, közte Fomula 1 ügyekben. A főszerepben a politikus Juan nagybácsi és vállalkozó Vincente unokaöcs (SEDESA).

www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/familia/Cotino/entra/explotacion/formula/elpepiespval/20100516elpval_3/Tes

„Vicente Cotino Escrivá es uno de los empresarios que la policía vincula a la supuesta financiación ilegal del PP en el marco de la investigación de ese caso.”
kozlony 2010.05.06 22:48:07
@vadaszok:
Se pénz
Se Szeviép
Sedesa
kozlony 2010.05.16 19:31:11
„Vicente Cotino Escrivá es uno de los empresarios que la policía vincula a la supuesta financiación ilegal del PP en el marco de la investigación de ese caso.”

www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/familia/Cotino/entra/explotacion/formula/elpepiespval/20100516elpval_3/Tes

Itt ismét a Cotino család és társai ügyeiről van szó. Közpénzek körül sündörögnek különféle auto-motorsport, közte Fomula 1 ügyekben. A főszerepben a politikus Juan nagybácsi és vállalkozó Vincente unokaöcs (SEDESA).
Worldwide Circuit Management, Balatonring meg minden.

Emlékeztető:
„Azt üzenem a személyem lejáratásával a Balatonringet ellehetetleníteni akaróknak, hogy cégemnek, a Grupo Miltonnak a projekt előkészítésében volt jelentős szerepe, a Balatonring építéséhez, viszont már sem személyemnek, sem a Grupo Miltonnak nincs köze: a beruházás bonyolítását a 100százalékos spanyol tulajdonban lévő Worldwide Circuit Managemenet végzi, s ugyenezen cég a hitelt fölvevő SMF Kft tulajdonosa is. "” galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1989:kovacs-bence-janos-a-grupo-milton-elnoekenek-nyilatkozata&catid=38:ahirek&Itemid=108

„Vicente Cotino Escrivá es uno de los empresarios que la policía vincula a la supuesta financiación ilegal del PP en el marco de la investigación de ese caso.”
A K-Monitor választ kapott a Versenypolitikai Főigazgatóságtól:EURÓPAI BIZOTTSÁGVersenypolitikai FőigazgatóságPiacok és ügyek II: Információ, Kommunikáció és MédiaBrüsszel, 26/04/2010 * D/6860COMP C4/NG/CNB/fa D (2010) 191Léderer Ákos részéreK-Monitor Közhasznú…..
kozlony 2010.05.02 22:35:06
@Hepci: a képlet sokkal egyszerűbb. Ott magánpénzből épült, itt közpénzből szerették volna.
A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomozást indított különösen jelentős csalás gyanúja miatt Pátyon. Első körben bekérték a február 22-i képviselőtestületi ülés jegyzőkönyvét, az ott elfogadott szabályozási terv…..
Újabb remek hypotheticalfriend szösszenet kommentből. Kiemelem :)Jöjjön egy teljes egészében fiktív, ízig-vérig konspirációs teória. Senki ne vegye komolyan, viccelek. A valósággal való egyezés a véletlen műve. Vagy nem? Vagy mégis? A Sedesa pártfinanszírozási…..
kozlony 2010.04.21 17:12:39
@kozlony: Annyiban ugyanaz, hogy nekik is föld kell. Nagy területeket borítanak be nap kollektorokkal, szél rotorokkal.
kozlony 2010.04.21 18:24:34
@bodoky: Szép történet. :(
Bakács Tibor Settenkedő meghívására még egyszer elmagyaráztam, mi van. Első rész. Második rész. Egyúttal hirdetném, hogy az Antagon Élveboncolásban a jövő héten Bojtár B. MSZP-szavazó Endre és én leszünk teritéken, szerdán (április 28.), 19.00 órakor, a…..
kozlony 2010.04.25 00:40:22
@bodoky: TÉNY, FELTÁRÁS LIV. évfolyam 15. szám, 2010. április 16-ban írta a "Páratlan oldal"-on "efef"
Küldd már el az mr1 linket, mert nem találom. ( a kz. -nak is)
kozlony 2010.04.25 15:23:53
@bodoky: Kösz.

ÉS pénteki szám. ÉLET
Bányász Rezső visszatér

!!!! Hétfőn lesz link!
kozlony 2010.04.26 09:49:16