Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabant

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan jó néha pozitívan csalódni a világban! Történt, hogy a szeretett H7.2 fejlámpám elég szerencsétlenül tervezett elemtartó fedelének vékonyka füle megadta magát, és letört. Némi szigetelőszalag bevonásával használható maradt még a cucc, de az UTH előtt mindenképp meg akartam oldani ezt a…..
Több mint egy éve nyúzom már a jelenlegi órámat, és még egyszer sem hagyott cserben. Nem fagyott ki, nem vesztette el csak egyszer a GPS jelet, nem zavarodott meg soha, és amennyire meg tudom ítélni, mindig pontosan, de legalább is megismételhető módon mért. Utóbbi talán fontosabb…..
Itt futok Morakniv Bushcraft 2016.02.15 18:17:12
Nem vagyok se szakértő, se megszállott, de úgy gondolom, hogy annak aki sokat időzik a szabadban, kell hogy legyen legalább egy normálisabb kése. Nem azért, hogy megvédje magát a medvéktől, farkasoktól, az oroszoktól vagy egyenesen Soros Györgytől, hanem gyakorlatilag minden más feladatra. Például…..
Itt futok Vödör 2016.03.05 18:44:11
Péntek este az egyik szokásos körömön kocogtam Csákvár határában, mikor nagyjából száz méterre előttem felbukkant egy öregember, kezében egy húsz literes fém vödörrel. Átsétált a földút túlfelére, kiöntötte a vödörből a szemetet a bozótos tövébe, majd kényelmeen visszaballagott arra, amerről…..
Itt futok Helyzetjelentés 2016.01.30 21:13:51
Hát, ez nem volt semmi! Novemberben volt egy rövidke utam a finn csapatomhoz. Minden jól ment, futottam is egy egészen gyorsat. Aztán ahogy hazaértem, minden szétesett körülöttem. Meghúztam a hátam kuka cipelés közben, lett egy kazalnyi céges és magánéleti problémám, egyik a másik után. Szép…..
Itt futok VTM Ultra (51,6k) 2014.10.28 19:45:44
Ne ess kétségbe, oké?! Nem maradtál le semmiről, nem került át a VTM tavaszról őszre. Csak egyszerűen szerettem volna még egy utolsó igazán hosszút futni idén, mielőtt túlságosan lerövidülnek a nappalok. A VTM 52km hosszú Ulra útvonala kézenfekvő választás volt, hiszen…..
Itt futok Csak egy szám 2014.05.04 20:44:07
Az új órám néhány futás után egész jól be tudja lőni a VO2max értékemet. Röviden, ez a szám megadja a vér percenkénti oxigén feloldó képességét testömeg kilogramonként. Az enyém 56 mL/kg/perc. Ha terepen futok, akkor általában 55-öt mér, mivel az algoritmus nem számol a…..
Egész úton hazafelé azon gondolkodtam, hogy ez most mi a franc volt. Persze nem kell mindent kategóriákba sorolni, de akkor is... Sima városi félmaraton? Ahhoz kicsit szintes, földutas, sáros, köves. Terepfutás? Túl lapos, túl sok az aszfalt. Mindegy is. A lényeg, hogy keményebb…..
Itt futok 2014. március 2014.04.05 17:51:05
A március úgy kezdődött, hogy februárban a dán utamon eltörtem az egyik tömött rágófogamat. Húzás lett a vége. Bár már két nappal később újra futottam (fogorvos néni mondta, hogy lehet), nagyjából tíz kilométer után mindig elkezdett sajogni az állkapcsom, így nem igazán…..
Itt futok Gyors 2014.03.06 18:59:21
Úgy határoztam, hogy a néha-néha megnyomott rövidek, illetve a lassabb futásokba beszúrt gyorsabb kilométerek helyett mostantól minden héten futok egy rövid gyorsat a "hivatalos" edzéstervem részeként. A terv az, hogy keddenként, a hétfői pihenőnap után, erős tempóban tolnám…..
Itt futok Saucony Grid Virrata 2013.10.23 15:04:19
Miután végképp kiöltem az összes magassarkú futócipőt az életemből, nagyon kellett valami, amit a Nike Pegasus helyett használhatok. A Pega-ban azt szerettem nagyon, hogy viszonylag tág határok között bárhol lehetett futni benne. Jó volt aszfaltra, de nem csúszkált az erdei utakon…..
Itt futok Saucony Grid Type A5 2013.10.03 18:42:17
Miután az első pillanattól kezdve élveztem a minimalista terepcipőmet, elkezdtem valami hasonlót keresni aszfaltra is. A New Balance Minimus sorozat nagyon drága, így igyekeztem máshol is nézelődni. Majdnem egy hónapba telt, mire ráakadtam egy ígéretes típusra: a Saucony Grid Type…..