Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joco33

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eufórián túl vagyunk. A magyar válogatott megjárta az A csoportot, a legjobbakkal küzdhetett Svájcban, kiesett, minden kezdődik elölről. De nem teljesen elölről: azt a hat meccset az elitben nem veheti el tőlünk senki, ráadásul minden reményünk megvan arra, hogy a következő…..
joco33 2009.06.23 18:34:17
kedves hoki barátok..először is köszönöm azoknak akik kint voltak svájcban ,hogy szuper hangulatot csináltak...sikerünk volt..most viszont nem találom az összefogást nem bármelyik szakosztály mögött hanem közös célunk egy fergeteges, magas színvonalú jégkorong bajnokság elérésért , ezt hogyan csináljuk hát először is legyen egységes véleményünk...követeljük a magyar sportban.... elért eredményi alapján értékeljék a jégkorongot írott és elektronikus médiában ezért szeretném megkérni a... blog..létrehozoít indítsanak el egy közvélemény felmérést melynek eredményével felkereshetnénk a média vezetőit mert vallom többen néznék, és olvasnák a jégkorong eredményeket ha nemzeti sport online oldalán például nem többhetes informáciok lennének fent...
továbbá mivel jövőre választások lesznek és az elmúlt ciklusban megválasztott politikusaink és az új jelöltek megkeresnek minket ??? de azért valószínűsíthető..szóval kérdezzük őket ha van az adott városban jégkorong mivel segítik ők a csapatot és mit tesznek érte gondolok itt egy általános iskolás osztály elindítására , melynek mondjuk tíz helyére alacsony jövedelmű , családok gyermekei nyernek felvételt
ha az adott politikus rendelkezik vállalkozással szokta-e vajon támogatni a jégkorongot ,legalább annyival ,hogy megveszi az éves bérletet nem pedig potyázik mint fehérváron a sok vip-es nyakában az igyenjeggyel tetszelgő ,integető bájgunár.
később folytatom..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
joco33 2009.03.25 21:51:39
@Sikorcinforprez: gratulálok, olvasni kellene, eddig senkinek sem sikerült
joco33 2009.04.18 20:21:23
joco33 2009.04.18 20:34:16
Nemrég adtunk hírt arról, hogy két 1992-es születésű magyar játékos került fel egy előzetes NHL-draftlistára. Hári János mellett a Red Bull Salzburgban játszó Fekti Ádám neve is szerepel az alig 150 nevet tartalmazó névsorban. Ezúttal őt mutatjuk be. Fekti Ádám nagyon jó…..
Akkor sem kell elkeseredni, ha kiesünk, az is csak egy olyan állapot lenne, amelyben újra bizonyíthatnánk – mondja Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. Néhány napig vártunk, hadd ülepedjenek a tapasztalatok az olimpiai selejtezők után, a hét…..
Közeledik február 1. Ekkor derül ki, hány vb-jegy fogyott napijegyes elővételben. Sok szurkoló kivár, mert az árak magasak, a mérkőzésbelépők elérhetőbbek lesznek. De az utazás és a szállás sem olcsó. A szervezett utakat kínáló irodákat mutatjuk be.Jegyeket venni a…..