Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stupid

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kölyökként imádtam moziba járni. A filmeket nézve, nagyon bele tudtam élni magam a főhős bőrébe, a moziból kijőve, álltalában eljátszottam a kardozós, mászós vagy futva üldözős jeleneteket. Minden padot, lápcsőt, megmásztam, átugrottam, és biztos hogy futottam közben, az utca népe azt hihette,…..
A kudarc-élmény talán mindannyiunk számára ismerősen cseng. Sokan az első nagyobb kudarc után feladják az álmaikat, amiért küzdöttek. Az előző bejegyzésben kicsit más szemszögből közelítettük meg a kudarc fogalmát: nem szabad bukásként felfogni, persze időt kell hagyni a történtek feldolgozására, de…..
Stupid 2021.12.10 20:29:35
@éppnászos: Há' wazze emmeg hogy jön ide? Talán nem ebben a ligában játszott, szerintem nagy stupidság volt itt említeni:((((
Pénteken jelenik meg a Deep Purple feldolgozáslemeze, a Turning To Crime. A csomagról újabb előzetest adtak ki a legendák, ez a Rockin' Pneumonia And The Boogie Woogie Flu, ami eredetileg Huey "Piano" Smith szerzeménye. A nótához videó is készült...
  Nagyon törekszem arra, hogy ne ítélkezzek más anyák fölött. Ebben rengeteget segített a @nemakarokbeleszolni instagram oldal, mindig szomorúan csóválom a fejem, mikor valamelyik karakter egy részletében magamra ismerek.  Most viszont akadt egy instagram oldal, ami megüttöte az ingerküszöbömet,…..
Stupid 2021.09.15 20:19:27
Ha szabad: Három gyerekünket születésük óta mindig vittük oda, ahová mentünk. Belföld, külföld, autó, repülő. Nyilván volt hosszú út során, pld.: Spanyolországba kocsival némi nyavalygás, de több etap volt mindig. Velük főleg tenger, csónakázás, kevesebb városnézés, kicsi shoping - nyilván ruha nekik és játék. Évekig úgy tűnt, hogy a 15 éve lányom, az 5 éves és a köztes sem élvezte különösebben. Most kiderült, a 35, a köztes és a 25 éves mindenre emlékszik. Ahogy nekem, úgy nekik is visszajött minden élmény. Ráadásul egyik miatt sem kell soha megállni enni, pisilni, pihenni nagy korukban sem, vs sok más, akiket soha nem vittek a szüleik. Kis koruktól kezdve ha lehetett külön szobát kaptak a szállodában, ülhettek külön asztalnál a svédasztalos reggelinél Mára már kiismerik magukat bárhol a világban, magabiztosak, sok mindent tudnak az országokról, és amiről azt hittük, észre sem veszik, meglepődve látjuk, hogy nagyon is láttak és hallottak. Ennek szellemében neveli a lányom már a gyerekeit is... Szerintem vinni kell a gyerekeket, nem lemondani az útról. Mi pedig már kora reggeltől késő éjszakáig barangolunk idegen városokban azzal a tudattal, hogy ami a gyerekeink korának megfelelő volt megmutattuk, a többi meg majd nekik is később következik, de előbb a feladatuk - megmutatni a kicsiknek mindazt, ami nekik is élmény volt. Mi pedig pótoljuk, ami velük nem fért bele. Mindent bele! :)
sziazsuzsi Szicília - part 2 2021.05.27 20:58:16
Megmondom neked, mértéktelenül felidegesített utólag annak a ténye, hogy a vekengő tömeg Cataniát (ahogy ugye Milanot is) egyszerűen csak lerusnyázta. Hát kívánok nekik egy diósgyőri nyaralást akkor.Nagyon sokat hezitáltam, hogy egyáltalán szánjak e bárhány napot erre a városra, sajnos utólag jöttem…..
Nagyon sokan rajongunk filmekért, sorozatokért, vagy egy szereplőért, mesehősért. Én is szívesen nézek sorozatokat, például a Trónok harca és az Outlander nagy kedvencem, de a Gyűrűk Ura és a Hobbit trilógia is közel áll a szívemhez.  Karácsony előtt nagy volt a hajtás, de utána volt időm saját…..
Stupid 2021.01.10 08:50:00
A koronajárvány kapcsán naponta hallunk a lélegeztetőgépekről: hány készülékkel rendelkeznek a kórházak, hány érkezik, hányan vannak jelenleg gépi lélegeztetésen, milyen új gépet fejlesztenek, stb. Az egyik legnagyobb félelem a COVID-dal kapcsolatban talán az, hogy az ember gépre kerül - főként,…..
Igen, rohadt hideg van és igen, normális ember nem megy ismeretlen vízfolyás környékére, de nem mondtuk, hogy normálisak vagyunk, szóval odamentünk. Bükön kirándulni nem csak a nyugdíjasprogramok miatt érdemes, a termálvizen túl is van élet. Tényleg jó környék, kedves emberekkel, éjjel sunyiban…..
Körbepedálozni a világot! Nagyszabású, hangzatos terv, de nem megy az ám csak úgy egyből, mint a karikacsapás. Körbepedálozni a Balatont. Vagy a kerületet. Vagy legalább a háztömböt. Minden kezdet nehéz, velem sem volt ez másként, sőt. Amíg én épp Andalúziában egy kecskefarmon ápolgatom a…..
Stupid 2020.02.26 08:15:08
@gabroca: Az tuti... Az utak minősége kifogástalan, széles utak. Ahhoz képest itthon... Mint 50 éve ott.
Ugyan a poszt túlnyomó részében még maradunk Arizonában, de már egy picit áttesszük a lábunkat az északi szomszédba, Utah államba...
Egy külön kis projekt készül Birminghamben, melynek keretében egy bizonyos Black Sabbath nevű zenekar előtt terveznek tisztelegni, talán már hallottatok róluk. De komolyra fordítva a szót, a város egy komoly beruházáson dolgozik, melynek keretében a majdnem fél évszázadig létező alapzenekar egy…..
Stupid 2018.11.16 18:20:57
Az előző részben kicsit már belekóstoltunk Arizonába. Most pedig - az államot nem elhagyva - folytassuk a barangolást. Reggel fájó szívvel hagytuk ott Tucsont, hogy előbb a 10-es államközi autópályán haladjunk észak felé, majd Phoenix után ráforduljunk a 17-es sztrádára...
Stupid 2018.10.21 07:52:50
        Szép, csendes, őszi ,esős október 6.-át kívánok mindenkinek.Meghívlak benneteket egy virtuális kirándulásra,gyertek velem és nézzünk körbe Walesben.  Angliában vagyunk, pontosabban Walesben , még közelebbről a Snowdonia Nemzeti Parkban, egy csinos, szexi kis faluban ,Barmouth a…..
Stupid 2018.10.08 08:38:52
Az USA-ban elég nagy fejtörést okoz a távolságok leküzdése, és hogy a temérdek nemzeti parkot és látnivalót hogyan lehet a leggazdaságosabban összefűzni. Sikerült egy 5000km-es kört megtennünk és nagyon sok szépet láttunk. Ezek voltak az állomásaink: 1-2. nap, Los Angeles: sokan azt mondják, hogy…..
Képek a cikk végén!  Idén nyáron van szerencsém az 5. hónapomat tölteni Kaliforniában, három éven belül. Egy rövid, de hasznos, praktikus tanácsokkal tűzdelt élménybeszámolót szeretnék írni… •  … azoknak, akik még nem jártak itt, de kíváncsiak rá, milyen élményeket és impulzusokat ad a nyugati…..
Stupid 2018.09.14 13:21:59
@martineden: Mert az van itt is.) Na meg azért, mert - most sajnos nem jut eszembe, melyikben - ha rendelsz "palacsintát", kihoznak első körben 8 darabot, és ha nem volt elég, akkor 6-ot, majd 4-et, 2-őt. Ha van a pofádon bőr (magyar:)), akkor újra ismételve az adagot hozzák újra. Ha a családot akarod jóllakatni így (magyar paraszt), azt azért nem illik, de ha magadnak kéred, semmi gond. Ja, és a kávét, teát is addig töltik, amíg ki nem durransz - egy áráért. (próba S.Diegó, Vegas) Természetesen nincs személyeskedés, a zárójeles résznem Rád vonatkozik Martineden!
Tianjin Blue Észak-Kína vs. Én 2018.04.06 14:57:39
Jó hát munkaszünet van, mi mást csináljak, mint hogy blogot írjak? Ráadásul a mai napom csodálatos volt, olyan meglepetésekkel, amikre magam sem számítottam. Az Éden Hotel Kínához képest egy két éves kis gyerek legózása. Na, de kezdjük is el valahol már akkor.  Olyan hideg volt reggel, hogy vissza…..
Nagy Imre beszéde ugrott be, amikor múlt hét szombaton 4 hónapnyi várakozás után elkezdtük összerakni az autót és a helyére ugrott a kormány a legutolsó végleges állapotában.  A karriert a gyári "szivecskés" M-es kormánnyal kezdtem. Azt használtam egy fél évig, majd egy vagyonért eladtam mert ennek…..
Én vagyok a soros, nekem kell most kivinni a kutyát sétálni. A szomszéd parkba megyünk, mindig a kerítéssel körbekerített játszótér körül, a füves részen szoktam az ebünkkel két-három kört megtenni (mint minden más kutyatartó), közben békésen szemlélődöm. A kutya izgatottan szimatol, nyomot fogott,…..
Stupid 2017.07.05 12:00:50
@Dinkainka: Ezek voltak régen "nagykutyák"... akkor rájuk is értheted. Vedd a fáradságot és nézz szét a játszóterek homokozójában, ahová az édes kis ölebeket viszik, mert azok nem bántanak senkit, nézz szét parkokban - fűben, ahová a plédedet terítenéd, hogy rátedd az unokád. Nem vagyok megértő. Állatnak a kertes házban a helye. A kutya szempontjából is.
Stupid 2017.07.05 15:23:21
@MEDVE1978: Végre olvassa ezt értelmes ember is. Vagy Medve.)
Stupid 2017.07.05 15:28:29
@MEDVE1978: Ja, a kutya meg úgy jön ide, hogy végre valakiknek elmondhatta, egy kádban fürdik a kutyájával. Meglehetősen aberrált dolog, de ezt már nem akartam az elején írni. Most, hogy felhoztad... és ez A NŐ :DDDDD Ma. Basszus, több, mint fél évszázadot megéltem, de ilyen perverziót csak ebben a mai világban lehet dicsőségként szétkürtölni. Remélem, a szomszédok tudják, ki blogol és ezentúl így köszönnek majd neki. Bottal nem piszkálnám az ilyen LA FEMME-t.
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
A legtöbbünk számára Izland a bakancslista egyik előkelő helyét foglalja el. Ha már volt, akkor azért, ha még nem, akkor meg azért. De tudod-e, hogy mire figyelj, hogyan utazz, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozd ki az utadból?..
Stupid 2017.04.19 09:54:05
@Mckinley: :DDDDD

Nem szeretnél inkább Te írni Izlandról? Esküszöm szívesen olvasnám - én is készülök oda. A jóindulat igazán intelligens kifejezés:))) ilyen bakik után...
Ezekben a csontig hatoló hideg napokban nosztalgiázok. És mi jutott eszembe? Hogy nem halogathatom tovább az első videós próbálkozásom megvágását és közzé tételét. Nézzétek el nekem azt, ha szédültök a videó nézése közben. Látom én is, hogy nem lett a legjobb a koncepció, de majd legközelebb.…..