Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csatart

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
csatart 2009.05.08 21:50:39
@türéshatár: Kár lenne a csapatért.
Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.Fendrik Zsolt ügyvéd a…..
csatart 2009.03.21 20:30:08
csatart 2009.03.23 19:09:26
@kispadosok: Ezért vannak jelentkezők? Kár lenne a csapatért!Bár az is igaz,hogy valahol játszani kell!
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Ocskay Gábor 1975–ben született Budapesten, szívinfarktusban hunyt el 2009. március 25-én. Édesapja árnyékából kinőve, vele együtt vált a székesfehérvári és a magyar jégkorongsport ikonjává. 1983-tól az Alba Volán SC igazolt játékosa.Az 1992-es junior Eb volt az első…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..