Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny_D

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TV, telefon, tablet, hangszóró, okosóra, villanyborotva, porszívó? Íme a legjobb ajánlatok!..
Hasznos funkciók, mutatós külső, egészséges élet, ráadásul nem is kerülnek sokba!..
Tulajdonképpen hálás vagyok Toroczkai Lászlónak és a mögötte álló erőknek. Azon erőknek, akikről csak homályos sejtéseink vannak, hogy kik is lehetnek ők. Segítenek nekünk megszabadulni a Jobbiktól. Attól a párttól, amely sikeresen megakadályozta a kétosztatú politikai paletta ismételt kialakulását…..
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
Johnny_D 2017.06.05 07:43:53
@FCUK4: Abszolut szegyen!
A postolonak lofasz a seggebe.
Delvideki magyarok orulnek annak a keritesnek, vegre eltakarodott a sok jottment a varosokbol!
Mindig jókat derülök, mikor látom a magyar kocsmákban, bárokban, ahogy a sok suttyó issza a piros cimkés Johnnie Walkert, közben pedig olyan felsőbbrendűségi érzettel tekintenek a világra, mintha minimum egy limitált szériás Aston Martin One-77-est vezetnének. Összegyűjtöttem a világ tíz legdrágább…..
A 10 leggonoszabb program, amely térdre kényszerítette az internetet!   Összegyűjtöttük 10 olyan vírust, amely térdre kényszerítette az internetet a történelem során. Érdemes megtekinteni, milyen pusztító tud lenni egy egyszerű kis program. A vírusokat általában nem magánemberekre élezik ki, abban…..
Annak idején, amikor márkahű PR-osok és saját magunk, valamint a Becsületesnepperrel karöltve megcsináltuk az első vaktesztünket, azonnal eszünkbe jutott, hogy hű, de kellene még ilyen használtautókkal is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ez a poszt folyamatosan frissül. Ahogy szombaton megírtuk, Szerbiában ma előrehozott parlamenti választásokat tartottak. A voksolást elsöprő többséggel a jobboldali Szerb Haladó Párt (SNS) nyerte. Az a párt, amelyet az Index találó hasonlatával úgy lehetne jellemezni: ilyen lenne a Jobbik, ha…..
Alu, acél, széles, keskeny, pöttöm vagy malomkő - felniből millióféle van. Melyik lesz nekem a legjobb? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Közép-Szerbiában, a Belgrádtól ötven kilométerre délre fekvő Mladenovac környéki Velika Ivanča faluban ma hajnalban Ljubiša Bogdanović (60) megölt 13 embert, köztük egy kétéves kisgyermeket is. Az otthoni lövöldözést követően a szomszédságban folytatta az ámokfutást az…..
Johnny_D 2013.04.09 17:05:48
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
Lótuszom Kiraboltak 2012.07.22 08:06:00
    A történet valódi, velem esett meg, de nem mai "élmény". Közreadásával szeretném megóvni a nyaralni utazókat, hogy velük ne történhessen meg mindez. Legyetek óvatosak, és - fáj ezt tanácsolnom -, bizalmatlanok!     I.   Útban Ibizára, egy…..
Johnny_D 2012.07.22 12:27:50
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
A Rambo 4 óta vártam Stallone új filmjét, ahová minden idők legjobb ZS akció válogatottját állította össze. A The Expendables ezért is lett az egyik legjobban várt film és a szteroidoktól duzzadó öreg Sly ezt ki is használta: az utolsó pillanatig pörgette a géppuska helyett a…..
Aki olvas Sebesség oltárát, talán látta azt a leírást, amelyikben elmentünk Olaszországba a 27 éves Yamahával, aztán jól megszívtuk. Röviden: a motor előtte volt közel három hetet szervizben, hogy alaposan fel legyen készítve az útra, aztán mégis az utolsó percre maradt egy…..
A dívány cikke több oldalról is érdekesnek mutatkozott, engem leginkább az kötött le, hogy a hibás ok-okozati tényezőket, a félresikerült következtetéseket, tanulságokat felfedezzem benne. A sztori röviden: a szépreményű okos ifjú hölgy és a kevésbé szépreményű, kevésbé…..
Belsőség Anyám pedig megmondta 2009.07.14 22:42:00
2009-ben még mindig elég két ok ahhoz (papír és ceruza), hogy bárki bárkit büntetlenül feljelentsen, megkeserítve ezzel életét. Megértem én, hogy az ellenség vicsorogva kémlel a határ mögül és csak azt várja, hogy éberségünk meginogjon, na de ok nélkül az sem…..
Belsőség Levegő a bögyömben 2009.06.03 10:45:00
  Vannak jó ötleteik is, de nálam a Levegõ Munkacsoport elvágta magát. Keressünk már egy normális környezetvédõ szervezetet!  Vélemények az azonos című írásunkról...
Autófília Feláll arcomon a szőr 2009.04.21 10:00:00
Majdnem minden vasárnap olyan idegesség fog el. Egy darabig semmi problémám nincs, hiszen az alaptermészetem ilyen. Nyugalmából kizökkenthetetlen, édes falat gumimaci vagyok. De a hétvége utolsó óráinak kiélvezése közben, menetrend szerint eljön a pillanat, hogy elszakad…..
Johnny_D 2009.04.22 08:36:27
@Wizardus86: Egyetertek!
En a kinai versenyt neztem meg az ejjel, BBC kiadasban.
Eg es fold!