Regisztráció Blogot indítok
Adatok
highroller

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kutyának sem kellettek, most mégis ismét megpróbálnak odapörkölni a VW-nek és a BMW-nek. De mivel? Az Égéstér 126. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. ..
...hangzik az örök baromságok közül az egyik. Tessék, mutassanak majmot, amelyik mindezt kezelni tudja mondjuk 300-as tempó fölött. Ez a Sauber idei versenyautójának kormánya. UPDATE: Huh, látom, hogy itt nem okozna gondot senkinek, talán ez jobban elmagyarázza. És ez tavaly volt,…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
highroller 2010.06.13 20:41:37
@akossteiner: azért ilyen ablakbetörősdibe ne reménykedj, ez innen nyugatabbra is legközelebb csak az USA-ba szokás (azért ott se napi rutin...). Jelenleg idehaza többek között ezen folyik a vita h jogszabályokat kéne módosítani mert semmilyen esetbe nem lehet megrongálni semmit közvetlen életveszély elhárítása közben se(pl ha a kosaras autó nem tud letalpalni akk rá*aszás van és addig kell helyezkedni vele amíg rongálás nélkül nem lehet telepíteni a kosaras járművet még ha ehhez kicsit kéne is csak megnyomni az autókat egy sűrű lakótelepi parkolóban)Ill. ha nagyon akarsz öncélúan bármit megrongálhatsz ilyen esetbe is csak azzal az illetővel fizettetik ki a kárt aki csinálta hiába mentett meg közbe akár 3-4 embert is vele. Nah többek között ilyenek miatt nem lesz ablakbetörés sőt ha valamilyen olyan durva ráállás lenne a tűzcsapra, hogy nem lehet csatlakozni rá és megnyitni (bmikor előfordulhat, a legnagyobb idióták képesek megcsinálni h ilyen szinten blokkolják)akkor meg lehet próbálni kézierővel eltolni ha nem megy akkor meg el kell menni szépen megkeresni a másik legközelebbi tűzcsapot... Sajnos itt minden dolog teljesen szembenánl azzal ami logikus lenne az ilyen helyzetekbe (és másba is jellemző, ez Magyarország egyik ismertetőjegye)
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
highroller 2009.07.25 20:32:06
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
highroller 2009.07.25 17:56:45