Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panka2

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha idén netán kimaradt, akkor se búsulj, mert  egyrészt a síszezon még nem ért véget, másrészt amennyiben szeretnéd, hogy a sízés élménye egész évben kitartson, akkor készíthetsz otthonra valami hasonló speckó dizájnt a budoárba, mint ahogyan azt egy híres cukrosüdítő…..
A nézettségi versenyben utolsó helyen kullogó pávás adó (a CW-t hagyjuk, egy rosszab napján a Tv2 is leveri) szokásosan hamar kihirdette a nyári menetrendet, amiből kiderül, hogy Conan O'Brien Tonight Show-jának premierjét megtámogatja pár évadfináléval, hátha a záróepizódok…..
Panka2 2009.03.13 15:44:40
index.hu/gazdasag/magyar/2009/03/10/lefejeztek_a_upc-t/

még egy adalék a UPC sztorihoz: a UPC BTL tendert hirdetett. Talán nem jó az ügynöksége?:)
Már rég elmúlt a reklámszakma boldog aranykora, amikor a lehetetlenül túlméretezett ügynökségi irodákban minden csupa Playstation, süppedős plüss-szőnyeg és pénz nélkül működő kólaautomata volt – a jól fizető állásokból, a város legtisztább kokaincsíkjaiból és…..
Panka2 2009.03.13 11:47:54
@Pécsi Ferenc (pollner): jóllátod, és elnézést mindenkitől igy utólag is. De ha nem beszélnek róla, akkor szóba kell hozni, mert nem vagyok az a homokba dugom a fejem fajta...Akinek van füle hallja meg, és akinek nem inge..
Panka2 2009.03.13 15:13:04
@zsombor: a szomszédságot milyen alapon vonod kétségbe?

amugy csak annyi új adalék a témához: a UPC épp BTL tendert írt ki. Vajon mégsem olyan elégedettek így az igazgató távozása után?
 Ezek a képek még azelőtt készültek, hogy a híres harcművész globális popkulturális ikonná vált volna, és a B kategóriás akciófilmekből kilépve übergagyi módba váltott, hogy leigázza a világot. Szóval ezt a farmert még a sima akciófilmeken felnőtt férfiaknak találta…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
Panka2 2009.03.12 12:13:08
@ofélia: miért NEKIK JÁR? úgy értem sajnálatos, ha egy tender megnyerése azon múlik, hogy a 2 fél vezetői részt kvánnak venni egymás fondorlatos terveiben, és nem azon,hogy ne adj isten mennyire jó a komm. stratégia!
"There's nine hundred million of them in the world today.You'd better learn to like them; that's what I say."Monthy Pyton: I like chineseTegnap kora este a Városligeti Fasorban kutyát sétáltattam. Szép környék, igazán szép, asszem diplomatanegyednek is hívják. Olyan az utca…..
Nos, az Airstream Panamerica elnevezésű hétvégi szörnyeteg több mint 10 méter hosszú, bár ebből a hátsó 3 és fél garázsként funkcionál amelyben két méretes motor, quad, vagy más jármű is kényelmesen elfér. A szűkös maradék gyakorlatilag egy belvárosi lakásnak felel meg,…..
A UPC Szőke kapitány műanyag parókájába kapaszkodva emelkedett ki először a szürke reklámmasszából. A kapitány és az őrült tudós csetléseit szívesen nézték az emberek, még ha sokszor nem is értették, pontosan mit is reklámoz nekik a kábelszolgáltató. A Kárpát-medence…..
Úgy, hogy a mumbai DDB odateszi őket, hogy ezzel hökkentse meg a kis- vagy éppen nagydolgukat elvégzőket a mosdókagylónál. A kéztörléshez használt papír ugyanis ebből a farönk formájú műanyag adagolóból húzható elő, amelynek oldalán azt olvashatjuk, hogy naponta 270 00 fát…..
Arra azért kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen tanfolyamot is végez el Bárdosi Sándor és Müller Attila a Cool valóságshow-jában. A pokol hetének összefoglalójában azt olvassuk, hogy Sándor és Attila "fejükbe vették, hogy elvégeznek egy testőr iskolát. A világ…..
comment:com Bűntény a mulatóban 2009.03.11 16:30:00
Az egytévés háztartásokban ma rossz napjuk lesz a nőknek, ugyanis 20:10-től (m1) BL van, méghozzá Manchester United – Internazionale meccs. A kéttévéseknek erre az időre egy ír-angol mozit is ajánlunk. A napipasink, Chris O'Donnell főszereplésével készült Baráti kör (20:00…..