Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shOrt dEsiGn

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap bukkantam rá a Neo FM új logójára, ami így elős látásra szíven ütött. Az rendben van, hogy sietni kellett, hiszen 18-án már indulni kell a csatornának, és addig még rengeteg helyen kell hirdetni az új adót. Azonban ezzel együtt is többre számítottam ennél az eléggé…..
comment:com Szétesett a Danubius 2009.11.19 01:19:00
Miért olyan megható, ha egy tucat részeg ember sírva vigad? Hát, ha zenét keverünk alá, ha kicsit felhúzzuk a basszust, hogy az elhaló suttogás a dobhártyánkban dübörögjön lágyan, akkor a szemek környéke rögtön kigyullad, mintha rákos kisgyerek kezei közt csendben haldokló…..
Bigyóblog Dizájnos vonalkódok 2009.11.17 13:10:00
Hol van az megírva, hogy egy vonalód csak unalmas lehet. Erre gondolhattak Japánban is, amikor kialakították ezeket a vonalkódokat. Az ugrás után még több. Via Newlaunches..
Katarzyna Okinczyc lengyel designer és Remigiusz Truchanowicz szintén lengyel fotós alkotta meg a 60Bag névre hallgató bevásárlószatyrot, amely a kidobást követően hatvan nap alatt lebomlik. A termék lengyel technológiával, lengyel design mentén Lengyelországban készül. Talán…..