Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oldalgazda

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapest Bank "Dalbir kérdez" kampánya számos tanulsággal szolgál az online marketing szakemberek számára. Elég ugyanis csak rákeresni a szeretem a bankom kifejezésre, hogy lássuk, a nagy cégek mennyire mostohán bánnak az online marketing kínálta lehetőségekkel. A…..
Ismeretlen szerzőtől... a "badge"-et pedig köszönöm :))   A modoros online tanácsadó  A modoros online tanácsadó a webipari kasztrendszer egyik legjobban beazonosítható és legkarakteresebb eleme. A modoros online tanácadó a Facebook legnagyobb hazai…..
oldalgazda 2010.11.03 19:56:28
@-er-: Sajnos én is találkozok nap mint nap olyan arcokkal, akik semmibe veszik azt a tudást amit évek alatt építettem fel. Felhívnak (pl. este 9 után, mondván, nem volt kiírva, hogy mikor lehet felhívni) elvárva, hogy pl. hogy ingyen és bérmentve elemezzem az oldalukat vagy válaszoljak a sületlenségeikre.
Ebben az országban tényleg nincs becsülete a tudásnak, ez van.
Mondjuk találkoztam már ügyfeleimnél olyan SEO árajánlattal, ahol a szöveg egy az egyben az én oldalamról volt kikopizva, meg olyan, fizetős okító anyag részeként eladott linkgyűjtemény-listával, ami egy az egyben az én oldalamról volt leemelve, úgyhogy az ilyen "tanácsadók"-nak köszönhetően ez a hozzáállás akár még érthető is.
Teljesen megújult formában jelentkezik OldalGazda linkgyűjtemény-gyűjteménye, mely több mint háromszáz magyar nyelvű webkatalógussal továbbra is a legnagyobb és legrészletesebb magyar linkgyűjtemény-adatbázis.Új, bővebb, részletesebb webkatalógus-adatbázis A magyar…..
Sokakat tart vissza weboldaluk keresőoptimalizálásától egyrészt az, hogy egy laikus nehezen ismeri ki magát a keresőoptimalizálás rendkívül szerteágazó tevékenységi körei között, és nehezen látja át, ki mit kínál SEO címén, másrészt pedig a weboptimalizálásra adott…..
A közelmúltban többségében amerikai egyetemistákból álló hallgatóság számára tartottam vendégelőadóként interaktív előadást/szemináriumot a keresők felhasználói felületeivel, használhatóságával kapcsolatban, ahol a hallgatók feladata az volt, hogy mindenféle magyar…..
Frissítés: Köszönjük a jelentkezéseket, az álláshirdetés már aktualitását vesztette.Weboldalak tartalmi fejlesztésére és karbantartására, továbbá weboldalak látogatottságnövelésével és keresőoptimalizálásával összefüggő adminisztratív tevékenységek ellátására…..
Az OldalGazda Katalógus egy teljesen egyedi koncepció mentén jött létre: elsődleges célja a webmestereket és a weboldal-tulajdonosokat segíteni látogatottságuk növelésében. Ha ugyanis megfelelően kitölti a linkajánlást, akkor egyúttal választ fog adni az összes, oldalát…..
  Lassan hagyománnyá válik a parlamenti választások eredményeinek megtippelése a Google segítségével. Négy évvel ezelőtt — egy másik módszerrel  — igencsak mellélőttem, de idén egy teljesen más megközelítéssel próbáltam szóra bírni a Google…..
Történelmileg úgy alakult, hogy sohasem volt létkérdés, hogy az általam nyújtott szolgáltatásoknak egy külön weboldalt szenteljek, ahol részleteiben bemutatnám online marketing szolgáltatásaimat. Más weboldalaimon keresztül — ahol e témákról általánosságban íram…..
Bár ismerek hasonló nagyságú publikus linkgyűjteményt, melynek célja a magyar linkgyűjtemények összegyűjtése, azonban sokkal kevesebb információt nyújt a listázott linkgyűjteményekről, mint az általam készített, egyedülállóan részletes és naprakész webkatalógus…..
Talán a legnagyobb ingyen reklámot kapta a magyar prezentációkészítő startup azzal, hogy Bajnai Gordon Corvinus egyetemen tartott előadásában az ő szoftverüket használta. A több mint egy órás műsort a közszolgálati televízió élőben közvetítette. A miniszterelnök egyébként…..
A múlt héten Budapesten zajlott a ma elérhető egyik legjobb tartalomkezelő rendszer, a Plone idei, világméretű konferenciája, melyet Reé Balázsék, vagyis a Greenfinity szervezett. Nagy szó, hogy a tavalyi Drupal konferencia után újabb komoly CMS rendszer fejlesztői tették…..
Már nem is emlékszem mikor, de legalább három-négy éve készült el az a személyes bemutatkozó lapom, melyen gyakorlatilag évekig nem változtattam. Nyilván kellett volna, hiszen annyi minden történt azóta, ami egyáltalán nem tükröződött ezen a weblapon, de nyilván nem volt rá…..