Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mojoking77

0 bejegyzést írt és 4565 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A terrorbombázás Drezda ellen 1945 február 13-án 22 óra 9 perckor kezdődött az infernó. Február 15-ig tartó terrortámadásban gyújtó és a robbanóbombák a kelet Firenzéjének hívott, a háborútól addig teljesen megkímélt Drezda városát halálos pokollá változtatták. Több mint 20 ezer ember vesztette…..
mojoking77 2021.11.23 10:24:48
@görbén felfele néző: Ha mindenképp "kötelező" műveket emlegetünk a második világháborúval kapcsolatban, itt a legátfogóbb, harcászati szempontból egy közel tökéletes alapmű (csodálom, hogy nem lett még tankönyv hadászati egyetemeken).
www.libri.hu/konyv/a-masodik-vilaghaboru--3.html?gclid=CjwKCAiAv_KMBhAzEiwAs-rX1CAbMBR8M5MDwj_zFzFnQHo1ZIBQhj6dtZCuFtIj6kOj1bRzRYOtrRoCW2wQAvD_BwE
A címben szereplő idézőjel indokolt, mivel kissé túlzás, hogy lenézzük a listában szereplő színészeket, de valljuk be, ha ugyan nem is mindegyiküknél, de a legtöbbjüknél sok esetben felmerül színészi tehetségük minőségének kérdése. Ám pont ezek, a listában szereplő filmek (és az emlegetett…..
mojoking77 2021.11.22 11:03:24
@kéki béla: @vanRob: Furcsa, ezek szerint senki nem látta még tőle az Üres Város (Reign over Me - www.imdb.com/title/tt0490204/?ref_=nm_flmg_act_42) cimű filmet. Kb azóta lehet tudni, hogy mit tud emberünk, ha egy kicsit akar is játszani.
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
mojoking77 2021.11.16 14:19:21
@Almandin: "Vannak, akik 5-10 évente elválnak"... He????????????
Az, hogy valaki egyszer válik, sajnos természetes a mai világban. Kétszer, nos ő megszivta. De hogy harmadjára házasodjon??? Akkora idióta a földön nincs.

@juli23: Nem értelek. 40 fölött keresed az egyedülálló adoniszt, akinek nincs gyereke, nem meleg, és nem csal meg havonta huszonéves csajokkal? Háát, best luck. De azért kérlek próbálj tompitani, ne arccal ess előre a földre. Nem kell vesztes idiótát elfogadni, senki sem kérte, csak próbáld logikusan levezetni, miért nem kelt még el eddig (nem a 30-asokról beszélek, ott a fiatalok közt még akadhat valaki értelmes is, friss szakitás után)
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
mojoking77 2021.11.06 09:06:44
mojoking77 2021.11.06 11:47:14
@Éhes ló: kemény vagy, mutasd meg neki
mojoking77 2021.11.06 12:41:47
@Éhes ló: Biztos? Gondold át még egyszer
A baloldali városvezetés nem hazudtolta meg önmagát, Szabó Tímea és Kiss László bandája adóemelésekkel kezdte az őszt. Sokakat érint az extra sarc: többet kell majd fizetni a ház és telektulajdonosoknak, valamint a közterületet használóknak is.  Az elmúlt másfél évben – köszönhetően a kormány…..
Kihozta az október 15-re időzített albumának, a The Silver Scream Part 2: Welcome to Horrorwoodnak a második előzetes dalát az Ice Nine Kills. Az Assault and Batteries videójában Chuckyt idézi meg a kvintett, szóval a hangulat garantált...
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
A kérdés nagyszerű és elgondolkodásra késztető, és már csak azért is érdekes, mert nemrégiben ugyanez merült fel a baráti társaságban. Szóval Steve kérdésfelvetése úgy szól: ha nem lenne semmilyen gátja, hol élnél legszívesebben? Az ő válasza kissé meglepő, de a magunk részéről nagyon szimpatikusnak…..
     Ez a név nekünk, egészségügyieknek  biztonságot adott. A tőlük kikerült termékek  milliók életminőségét javították. De ez sajnos nem volt elég. Vagy túl sok volt?      A SARS-2 COVID-19 elleni oltóanyagok közül messze a legtöbb negatív hír az ő vakcinájukkal kapcsolatban jelent meg. Pedig a…..
Üres gyomorral nem javasolt végigolvasni a szó szerint királyi menüsort. Spoiler: a kilépő egy 1952-es tokaji aszú volt...
mojoking77 2021.04.13 08:32:04
@teutonordikus: Gondolom életedben egyszer sem kenték még el a szádat anyázásért. Vigyázz nem sokáig fogod megúszni, és akkor nagy lesz a sirás-rivás.

Elnézést a bloggazdától, amiért teleszemeteltem a posztját.
mojoking77 2021.04.16 08:12:48
@andras_11: Szerencsétlen bolond. Nincs családod, senki akire egy kicsit is halgatnál? Nem az egész világ esküdött össze ellened, hogy kiborítsanak, a te eszed kezd elmenni. Ha épp józan pillanatodban olvasod, kérlek azonnal keress fel egy orvost aki tud segiteni, akár gyógyszerrel, vagy bármilyen terápiával, mert félek idővel olyan mélyre csúszol, ahonnan már senki nem fog tudni kihozni...
1893. Emberek egy új-zélandi szavazóhelyiség előtt (Tahakopa), a parlamenti választásokon. A világon elsőként itt voksolhattak nők országos választásokon..
mojoking77 2021.04.12 17:40:40
@MostKomolyan???: Igazából maradjunk inkább a harcos/mártir kifejezésnél. Ha Szálinnak nem lett volna érdeke leverni minden ellenállást a jövőben megszállandó terülleteken, és nem fogja vissza a csapatait Varsó előtt, akkor a srácoknál a harcos/hős titulus dukálna. Igy is okoztak egy nem kis fejtörést az SS-nek a lázadásukkal.
1903. Szentpétervári szaniteráruház..
mojoking77 2021.03.08 14:11:59
@Grgabácsi: Persze. Miert?
Mindenki hibázik. Nap, mint nap. Aprót vagy nagyot, és sajnos néha végzeteset. Ebben a témában kerestem fotókat az MTI Fotóarchívumában. Kíváncsi vagyok, kinek mi jut eszébe a képekről, hozzászólásaitokat szokás szerint várjuk a kommentszekcióban, 1964. november 1. Somogytúr elírt…..
1864. Abraham Lincoln merénylője, John Wilkes Booth (balra) Marcus Antoniusnak öltözve Shakespeare Julius Caesarjában..
mojoking77 2020.12.22 09:32:47
@David Bowman: Bocs, a link lemaradt:
military.wikia.org/wiki/Fritz_Klein
Gondolom, ha lefordítod németre, a google még pontosabb, és autentikusabb (jaj bocs, tudom ballib-Soros-zsidó manipulált fake-news) forrást fogsz találni.
mojoking77 2020.12.22 14:07:24
@David Bowman: A gond a stílussal van. Ha normális hangon kérdeztél volna, én is szívesebben segítettem volna.
mojoking77 2020.12.22 15:04:44
@David Bowman: "@Zed is not dead yet: Talán úgy, hogy a fele sem igaz. A foglyokon kisérletezett az talán azt jelenti, hogy gyógyszer nélkül próbálta kigyógyítani őket a tífuszból."
"@mojoking77: Szeretném ezt az eredeti jegyzőkönyvben látni."
"@mojoking77: Nem kérdeztem semmit."

Azt hiszem ez kb kimeríti a mérges kismalac esetét... :)
Két hét karantén egy ausztrál szállodában – ennél azért rosszabb dolgok is történhetnek az emberrel, nem igaz? Legalábbis ezt gondolná az ember, de Sándor posztjából kiderül, azért ez sem kifejezett leányálom...
    Miután Szájer „nem csak lepedőakrobata” József megcsinálta az ellenzék kaján hetét, ideje visszatérni a Demeter Szilárd és a Deutsch Tamás nevű bunkókhoz. Ugyanis nem Szájer tragikomikus szercipelő szertelensége az a titkos féreg, ami ma naponta rágja le a szürkeállományt a magyarokról, hanem…..
mojoking77 2020.12.06 11:23:53
@jozsef_4: Na és? Téged zavar, ha egy általad nem is ismert ember homoszexuális? Nem mondta még senki neked hogy a saját nyomoroddal foglalkozzál, mielőtt másokat kezdesz köpködni?
A zene örök: a stílus változik. Különösen igaz ez azon rock- és metalzenekarokra és előadókra, melyek jelen válogatásunkban szerepelnek. Számos együttes kezdte el egy adott zenei színtéren, hogy aztán pár év múlva akkorát változzon és érjen úgy el sikereket, hogy évtizedekkel később már rajongóik se…..
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
A 2020 a covid éve, sajnos. Sokat kell tennünk azért, hogy magunkat, szeretteinket és a körülöttünk élő idegeneket is megóvjuk. Ebben a cikkben most arról lesz szó, hogy mit illik és kell betartani, ha valaki társasházban lakik...
mojoking77 2020.11.25 08:19:20
@NemNick: Pontosan ezt szerettem volna én is kifejteni. Mi a jobb? Ha két ember maszkban áll egymástól a lehető legtávolabb, vagy ha beszáll valaki a liftbe, aki előtt két perccel szállt ki a COVID fertőzött pizzafutár, aki -mivel egyedül volt- természetesen nem viselt maszkot a liftben, és hát mert köhögnie kellett, köhögött. Ha valaki annyira fél a szomszédaitól, menjen gyalog, lépcsőzzön, legalább kardiózik egy kicsit. Szeretném amúgy hallani az udvarias de határozott kérést, hogy ne tegyék. Valószínűleg kevésbé udvariasan válaszolnék, hogy hova menjen. Természetesen itt nem az idős, beteg és nehezen mozgó lakótársakra gondolok.
Talán nincs még egy ügy, amiben annyira kézenfekvő megoldás kínálkozna a közpénzek védelmében, és ezt annyiszor ismételték volna el, mint a kamupártok ügyében. A 2010 után létrejött szabályozás hiányosságait kihasználva rosszhiszemű szerveződések 2014-ben és 2018-ban is több milliárd forinttal…..
mojoking77 2020.11.25 05:57:58
@MAXVAL birсaman közíró: Na, téged meg megtartott az új brigád? Azt hittem az előző csapat elvitte magával a jelszót az accountodhoz.
Dél-Koreában jelenleg több mint 40 dollármilliárdos él, kilencedik a legtöbb dollármilliárdos embert számláló országok listáján. Ezzel megelőzve olyan szomszédokat, mint Japán és Tajvan. Öt évvel ezelőtt mindösszesen csak 24 milliárdosa volt az országnak. Egy dolog viszont sokáig változatlan maradt,…..
Mintha kicsit felértékelődött volna mostanában a mesék szerepe! A tudatos, vagy csak ösztönösen jó szülők sokat mesélnek, a könyvkiadók számára ők jó célközönség, jó piac. Aztán most hirtelen téma lett. A mese...
mojoking77 2020.10.06 14:30:28
@Sir Gombóc: Hagyjátok már szegényt. Ha egy más formátumban lenne a blog, ahol a negativ figura a meleg lenne, akkor ugyanilyen áltudományos körmondatokkal védené a melegeket, és fikázna mindenkit, aki normálisan gondolkodik. Beteg a barátunk lelkileg, ez az egyetlen fórum, ahol még meghallgatja bárki is, és ahol még képes érzelmeket kiváltani akárkiből.
Én inkább szánom valahol
mojoking77 2020.10.06 18:52:33
Jesszusom, de nagy az isten állatkertje, és milyen alacsony a kerités.....
@kvadrillio: Első körben rólad van szó. Ha csak nem rakták meg annó a szőz kis seggedet gyerekkorodban, akkor egész egyszerűen nincs valós magyarázata a fröcsögésednek, hacsak nem neked is ez az utolsó hely a világon (mint MAXVAL-nek), ahol még érdekel valakit az amit mondassz. Inkább tényleg sajnállak, bármelyik is a valódi ok.
Akkor csináljunk egy ütős kis feldolgozást! Hány, de hány zenekar kezdi ezzel a felkiáltással a karrierjét? Hogy aztán mennyire lesz átütő erejű a dal, és mekkora sikert érnek el vele, az már más kérdés. Gyakran nem is azért születnek meg ezek az átdolgozások, mert azokkal szeretnének a muzsikusok…..
mojoking77 2020.10.06 12:51:42
@Mr.Zoom: "Nem voltam sértő @G.Tibor". Max nem SZERETTÉL volna sértő lenni. Tied a bejegyzés, azt teszel vele amit szeretnél, de sajnos igenis sértő és lekezelő voltál.
Amúgy, hogy a témánál maradjak, +1 a Whisky in the jar-nak, az utóbbi időben nagyobb eséllyel játszották, mint az Am I evil? vagy a Last caress / Green hell-t, ami még jobb is mint az első (tudom hogy két különböző dal de mindig egyben tolták anno)