Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mojoking77

0 bejegyzést írt és 4545 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1860-as évek. Igen. Ő pontosan azt árulja amire gondolsz. Tényleg...
1880-as évek. Vadnyugati kocsma..
mojoking77 2024.01.29 08:37:07
@JTom: Hát ne is, itt vigyázni kell mit mondunk, egy állat a bloggazda :)
1920-as évek. Szövetségi ügynökök egy lefoglalt földalatti illegális szeszfőzdével Detroitban, a szesztilalom időszakában..
Sepultura és Soulfly rajongók figyelem, brazil death metal headbang-találkozó november 30-án a Dürer Kertben, azaz visszatérnek hozzánk a Cavalera testvérek! A testvérpár a Sepultura két első lemeze újra felvett verziójával indul turnéra...
Eltelt négy év, vasárnap a magyar választójoggal rendelkezők ismét dönthetnek arról, milyen irányba menjen tovább az ország. Akad, aki már leszavazott levélben, a legtöbben azonban majd csak vasárnap mennek el, ha elmennek. A magunk részéről mindenkit biztatunk a részvételre, arra, hogy éljen a…..
mojoking77 2022.04.04 14:32:25
@sírjatok: Budapest egész biztos a levegőszennyezés miatt tette helyre a "nemzeti jobboldalt", a haldokló nyugattal együtt, ugye?
Olvastad, nézted a kapmányt? Gondolom, különben nem szavaztál volna rájuk. El is hitted azt az eszelős mennyiségű baromságot, amit leöntöttek a torkodon? Vagy nem csak elhitted, de még boldogan nyüszögtél is közben? Na, ezért gondolom, hogy agyatlan a brigád nagyja. Elhitte a népszavazási lózungot, hogy a baloldal bele akarja rángatni Magyarországot a háborúba, hogy az orosz gáz nélkül két hét múlva csődbe megy az ország, hogy a vezéreteket nem túszként tartja minden oroszok Vladimirja. Aki nincs veletek az ellenség, akit meg kell semmisiteni, nem pedig egy másik Magyar, akivel meg lehetne egyezni. EZT tette veletek a Fidesz. De legalább gondolkodni nem kell, azt a vezéreitek megteszik helyettetek.
Bizonyára áprilisi tréfaként értelmezte volna Orbán Viktor, ha valaki egy éve azt mondja neki, hogy a parlamenti választás kampányát éppen Vlagyimir Putyin teszi számára nehézzé. Pedig így történt, és a kormányfő viselkedésén látszott is a zavarodottság. Bár nem jött jól neki, hogy a korábban…..
mojoking77 2022.04.02 20:45:09
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Tényleg ennyire üres az életed? Semmi? Mi történne, ha lekapcsolnák a kommentelés lehetőségét az indexes fórumokon? Öngyilkos lennél? Vagy a családod irtanád ki? Tudod mit, jobb is igy, ird csak le a hülyeségeidet, vitatkozz mindenkivel, aki hajlandó még szóba állni veled. Legyél te a bolond vénember, aki komolyan veszi magát, miközben a többiek csendben kinevetik.
1932. Pavel Gorgulov Paul Doumera francia elnök merénylője letartóztatása után..
mojoking77 2022.03.28 13:00:14
@SimanCsakBálint: Én is azon gondolkodtam, valószínűleg emberünknek aznap reggel még létezett a fogsora, nem csak egy egy csonk volt benne mutatóban, mint a képen.
Írtam már az amerikai filmek szingli anya-ábrázolásáról, és arról is (legutóbb a Cobra Kay kapcsán), mennyire más megítélés alá esik az az anya, aki megözvegyült, aki elvált, vagy akinek nem is volt soha férje. Kimberly Seals Allers a The Washington Post-ban 2016-os cikke: There’s a single-mother…..
mojoking77 2022.03.18 11:06:34
@Hosztoló: Részben igaz. Természetesen - mint mindenhol - itt is erős a sarkitás, és a megbélyegzés, de hol nem. Egy bántalmazó kapcsolatban nem szabad benne maradni a bántalmazott félnek soha. Nem létezik olyan, hogy "jogos" volt a pofon. A másik véglet, amit itt is láttam, hogy egy kapcsolat ha valamiért nem működik, és lássuk be ez általában nem egy ember hibája, akkor dobjuk el, és keressünk újat, a helyett hogy megpróbálnánk megjavítani. Sajnos ez egy egyre erősödő trend itthon is, és az esetek 90%-ban a nők kezdeményezik e miatt a szakitást. Valamiért erről a témáról egyetlen divatos blog sem értekezik.......
1897. Villamos a Néva jegén, Szentpéterváron. A téli időszakban számos vonalat létesítettek a befagyott folyón..
mojoking77 2022.02.07 10:33:28
@gigabursch: Mielőtt körbeköpködnének, én a kövek méreteit/megadott tömegét nem tudom egyensúlyba hozni. A lent állók hátán levő kövek mérete alapján 15-20 kg-ok lehetnek, amik még mindig felette vannak annak a tömegnek, amit egy ember, akár normális táplálkozás és pihenés mellett is tudna egész nap cipelni. Az 50 kg már messze a propaganda kategóriában van.
Dr.Man Mindig van tovább! 2022.01.13 23:29:35
42 éves férfi vagyok, aki azt mondhatom mára már sok mindent megéltem az életben. Túl vagyok váláson, kudarcon, betegségen, számtalan padlóról felálláson, anyagi csődből való újraéledésen, szembe néztem az alkohollal, a fájdalmaimmal, de legfőképp Önmagammal...
mojoking77 2022.01.18 15:19:45
@Argus_: Hűha. Mindenki bevette a nyavalygó tablettát? Ha nem tetszik ahogy élsz, válts. Vagy maradj, és viseld a következményeket. Pontosan annyit kapsz, amennyit meg tudsz szerezni magadnak, se többet, se kevesebbet. A kapcsolat kétoldalú project, nagyon ritka az olyan, amikor a férj nem =%! el benne dolgokat. A legnagyobb hiba, hogy elhiszi, hogy 40 évesen pont olyan eredeti és kivánatos (és most egyáltalán nem a külsőről beszélek) mint 25 évesen volt. Ez van. Mi nehezebben változunk, a nők könnyebben. Ja, és a kapcsolatért tenni is kell. K+!% sokat. Olyan dolgokat, amihez semmi kedvetek nincs. A meló után. A gyereknevelés mellett. Szar ügy hogy ezt nem vagytok képesek elfogadni. Utána meg lehet jönni sirni, és értetlenkedni, senkit sem fog éerdekelni
A címben szereplő idézőjel indokolt, mivel kissé túlzás, hogy lenézzük a listában szereplő színészeket, de valljuk be, ha ugyan nem is mindegyiküknél, de a legtöbbjüknél sok esetben felmerül színészi tehetségük minőségének kérdése. Ám pont ezek, a listában szereplő filmek (és az emlegetett…..
mojoking77 2021.11.22 11:03:24
@kéki béla: @vanRob: Furcsa, ezek szerint senki nem látta még tőle az Üres Város (Reign over Me - www.imdb.com/title/tt0490204/?ref_=nm_flmg_act_42) cimű filmet. Kb azóta lehet tudni, hogy mit tud emberünk, ha egy kicsit akar is játszani.
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
mojoking77 2021.11.16 14:19:21
@Almandin: "Vannak, akik 5-10 évente elválnak"... He????????????
Az, hogy valaki egyszer válik, sajnos természetes a mai világban. Kétszer, nos ő megszivta. De hogy harmadjára házasodjon??? Akkora idióta a földön nincs.

@juli23: Nem értelek. 40 fölött keresed az egyedülálló adoniszt, akinek nincs gyereke, nem meleg, és nem csal meg havonta huszonéves csajokkal? Háát, best luck. De azért kérlek próbálj tompitani, ne arccal ess előre a földre. Nem kell vesztes idiótát elfogadni, senki sem kérte, csak próbáld logikusan levezetni, miért nem kelt még el eddig (nem a 30-asokról beszélek, ott a fiatalok közt még akadhat valaki értelmes is, friss szakitás után)
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
mojoking77 2021.11.06 09:06:44
mojoking77 2021.11.06 11:47:14
@Éhes ló: kemény vagy, mutasd meg neki
mojoking77 2021.11.06 12:41:47
@Éhes ló: Biztos? Gondold át még egyszer
A baloldali városvezetés nem hazudtolta meg önmagát, Szabó Tímea és Kiss László bandája adóemelésekkel kezdte az őszt. Sokakat érint az extra sarc: többet kell majd fizetni a ház és telektulajdonosoknak, valamint a közterületet használóknak is.  Az elmúlt másfél évben – köszönhetően a kormány…..
Kihozta az október 15-re időzített albumának, a The Silver Scream Part 2: Welcome to Horrorwoodnak a második előzetes dalát az Ice Nine Kills. Az Assault and Batteries videójában Chuckyt idézi meg a kvintett, szóval a hangulat garantált...
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
A kérdés nagyszerű és elgondolkodásra késztető, és már csak azért is érdekes, mert nemrégiben ugyanez merült fel a baráti társaságban. Szóval Steve kérdésfelvetése úgy szól: ha nem lenne semmilyen gátja, hol élnél legszívesebben? Az ő válasza kissé meglepő, de a magunk részéről nagyon szimpatikusnak…..
     Ez a név nekünk, egészségügyieknek  biztonságot adott. A tőlük kikerült termékek  milliók életminőségét javították. De ez sajnos nem volt elég. Vagy túl sok volt?      A SARS-2 COVID-19 elleni oltóanyagok közül messze a legtöbb negatív hír az ő vakcinájukkal kapcsolatban jelent meg. Pedig a…..
1893. Emberek egy új-zélandi szavazóhelyiség előtt (Tahakopa), a parlamenti választásokon. A világon elsőként itt voksolhattak nők országos választásokon..
mojoking77 2021.04.12 17:40:40
@MostKomolyan???: Igazából maradjunk inkább a harcos/mártir kifejezésnél. Ha Szálinnak nem lett volna érdeke leverni minden ellenállást a jövőben megszállandó terülleteken, és nem fogja vissza a csapatait Varsó előtt, akkor a srácoknál a harcos/hős titulus dukálna. Igy is okoztak egy nem kis fejtörést az SS-nek a lázadásukkal.
1903. Szentpétervári szaniteráruház..
mojoking77 2021.03.08 14:11:59
@Grgabácsi: Persze. Miert?
Mindenki hibázik. Nap, mint nap. Aprót vagy nagyot, és sajnos néha végzeteset. Ebben a témában kerestem fotókat az MTI Fotóarchívumában. Kíváncsi vagyok, kinek mi jut eszébe a képekről, hozzászólásaitokat szokás szerint várjuk a kommentszekcióban, 1964. november 1. Somogytúr elírt…..
1864. Abraham Lincoln merénylője, John Wilkes Booth (balra) Marcus Antoniusnak öltözve Shakespeare Julius Caesarjában..
mojoking77 2020.12.22 09:32:47
@David Bowman: Bocs, a link lemaradt:
military.wikia.org/wiki/Fritz_Klein
Gondolom, ha lefordítod németre, a google még pontosabb, és autentikusabb (jaj bocs, tudom ballib-Soros-zsidó manipulált fake-news) forrást fogsz találni.
mojoking77 2020.12.22 14:07:24
@David Bowman: A gond a stílussal van. Ha normális hangon kérdeztél volna, én is szívesebben segítettem volna.
mojoking77 2020.12.22 15:04:44
@David Bowman: "@Zed is not dead yet: Talán úgy, hogy a fele sem igaz. A foglyokon kisérletezett az talán azt jelenti, hogy gyógyszer nélkül próbálta kigyógyítani őket a tífuszból."
"@mojoking77: Szeretném ezt az eredeti jegyzőkönyvben látni."
"@mojoking77: Nem kérdeztem semmit."

Azt hiszem ez kb kimeríti a mérges kismalac esetét... :)