Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaaaaaah

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ady Endre, a legnagyobb magyar költő, aki ellen pert indított a nagyváradi káptalan, a korabeli médiahatóság, pedig nem is szerkesztett biedermeier erotikus magazint. A zseni legalább rögzíthette sajtópörének konklúzióját: „Nyakig vagyunk a középkorban, terrorizál a…..
aaaaaaah 2014.06.23 00:27:00
Az első nagy kérdés, hogy egyáltalán nevezhető-e kis gyökérnek egy 14 éves gyerek, vagy ahhoz még túl fiatal? A második kérdés még inkább morális, hiszen némi szerencse is kellett ahhoz, hogy az egyik szülő - aki végül megállította az ámokfutást - ne okozzon maradandó…..
SERTEPERTE Nem olyan vicces! 2014.04.28 13:59:31
Azt az általánosan kialakult véleményt, hogy a mértékletesen fogyasztott sör akár hasznára is lehet az egészségünknek az orvosok többsége sem tagadja. Arra azonban mindenképpen fel kell hívni a figyelmet, hogy a sör esetében is a legnagyobb veszély a függőség kialakulása. Ha az alábbi kérdésekre…..
A 9.7 (Szabadidő-kultúra) besorolású pedagógus-továbbképzések jegyzékében búvik meg a Szent Korona Országáért Alapítvány által meghirdetetett „Hagyományaink ismerete a történelmünk tükrében” című képzés, a mélymagyarkodó áltudományosság csimborasszója. A…..
From: Simon EdhouseDate: Monday 16 November 2009 2.19pmTo: David ThorneSubject: Logo DesignHello David,Azért kerestelek meg, mert egy elég izgalmas projecten dolgozom, és elérkezett a pillanat, hogy szükségem lenne egy logóra. Valami olyasmi, ami a peer to peer kapcsolódódást jellemzi.…..
aaaaaaah 2013.11.19 22:03:18
Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat…..
Bölcs Lázadó Szegedi - Polgár 2012.07.01 00:34:00
Polgár Tamás Szegedi Csanád   Elhízott disznóra emlékeztet Elhízott disznóra emlékeztet Pólóboltos Pólóboltos Zsidó barátnője volt   Zsidó Antiszemita közösséget lehúzva csinált…..
aaaaaaah 2013.04.03 01:40:17
A kormány ugyan cáfolta azokat a rémhíreket amelyek szerint egy új kémprogramot kívánnak szolgálatba állítani, de sohasem lehet tudni. Ha a kormány cáfol valamit, az még könnyen jelentheti az ellenkezőjét. A belügyi tárca az MTI-vel azt közölte kedden, hogy a…..
Már csak pár hónapjuk (de lehet, hogy csak hetük) van eldönteni a szeptemberben elsős és ötödikes diákok szüleinek, hittant vagy erkölcstant választanak gyermekeik számára, heti 1 órában. Igaz, a tantárgy oktatásáról sok mindent még nem lehet tudni és a rendelet sem jelent…..
Mennyivel egy őszintébb, vadabb, őrültebb világ volt az! De mindenben. És bizony, akárhogy is nézzük, jobb és vidámabb is volt. Manapság milyen zenék mennek a rádióban, a tévében, az interneten? Negyedórás sztárok, tehetségtelenség-kutatók bábjai, Fluor Tomi, Kis Jimmy, SP…..
1000 leütés Kövér 2012.12.22 15:46:38
"Némely parlamenti képviselőről, különösen LMP-s és jobbikos képviselőkről, az a meggyőződésem, hogy mentálisan nem nőttek fel" - fogalmazott Kövér László az MTI-nek, és arról is beszélt, hogy 2014-től háromhetente fog ülésezni az országgyűlés, valamint reagált Sólyom…..
Proszektúra Kukatudorok alkonya 2012.11.10 19:39:25
Azon siránkozik a Népszava, hogy följelentették a kommentelőit, mert állítólag sértegették a Fideszes Papcsák Ferencet, Zugló polgármesterét. "Én, magam három unokám nevében tiltakozom minden további adó, illeték, sarcolás ellen!! Szemét, aljas mentalitásra vall, ha…..
hogyvolt Fátylat rá! - 1x06 2012.10.23 13:00:00
Pinaszakáll Attila és Pinokkina magabiztos arccal áll az erdőben, újabb két pár jön, hajtépés, dráma, mondják, de nem hiszünk nekik, mert ebben a műsorban eddig még annyi feszültség nem volt, mint a Hacktionben, ami nagy szó. Orsi és Tibi az első páros, fiatalok és bohók, ez…..
Subba mit nézTEK,mi? 2012.09.16 15:10:08
"A Terrorizmus és Számítógépes Bűnözés Elleni Monitoring Egység kialakítása legalább 370 millió forintba kerül: a magyar elitkommandó a héten erre az összegre kapott közbeszerzési mentességet a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságától. A pénzt informatikai fejlesztésre,…..
aaaaaaah 2012.09.16 20:59:07
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Világnézet Ateizmus is Marhaság 2012.02.28 09:20:00
Kitalálok valami nyilvánvaló Marha-ságot az Isten-ségekhez hasonlóan. Nagy "M"-mel, mert ebből csak egy van. Ezt a Marhaságot sokat tagadják. Mi értelme van nyilvánvaló Marhaságot tagadni? Tudományos és logikus szempontból semmi értelme.  Legyen ez a Marha-ság Karakutty. Karakutty: A Mindenek…..
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Váratlan fordulattal folytatódik a paranormális jelenségeket tömörítő Zugló-gate. A tegnapi abszurd óvodalátogatási interjúnál még sokkal súlyosabb helyzetet vázol az alábbi történet. Naiv ügyfél 52 év után azzal szembesült, hogy nem ér a neve, az okmányirodában nem…..
aaaaaaah 2012.07.06 17:04:41
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
Tényleg nem egy értelmes dolog az, hogy a KDNP-vel az élen, egyes érdekcsoportosulások be akarják tiltani az abortuszt. Mert a legutóbbi már feldolgozott 2001-es népszámláláson különféle csalásokkal kihozták, hogy a népesség kb. 53% katolikus és van még egy rakás más…..
aaaaaaah 2012.06.23 02:07:11
@eGI: en vagyok apu, a megfeszitett kisded, es meg valami kozmikus dolog, ami nem csak hogy lelek, de szuperkul lelek, akarmi is legyen az.

de vannak a szentek is, meg ordog, meg a lezerkardos angyalkak, a sima angyalkak, ordogok meg lucifer meg aztan megesszuk a jezuskat dolog, neha megisszuk a veret, meg a sarkanyok. ja nem, a sarkanyok nem.

szoval van egy par superhero a kereszteny mitologiaban is.

nem mintha barmely mas vallas jobb lenne, de azt hiszem tobb szerenyseget, megbocsajtast, felebarati szeretet lehet kovetelni rajtad ha keresztenynek vallod magad.

szoval azert valahol megis mese es mitosz is, meg power balance karkoto. csak tobbe kerul.
aaaaaaah 2012.06.24 04:26:05
@eGI: bocs, azt hiszem az eloiteleteim elvakitanak. jo ember vagy.
Gyerekek, most léptek ki a nagy büdös életben, higgyétek el az új alaptörvény díszkiadása, amit a friss érettségi mellé kaptok, sokat segít majd nektek abban, hogy megtaláljátok az utat, ami egy boldog élet irányába vezet! A tárca és az államtitkárság ennyivel nagyjából meg…..
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..