Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szpeti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
szpeti 2009.05.05 20:14:46
@Mortal Vombat: Egyetértek veled a cikk tekintetében maximálisan!Magyarországon közlekedési kultúra a nullával egyenlő.A rendőrök 95 százaléka csak pénzbeszedő(vadász) a maradék meg tényleg lelkiismeretesen teszi a dolgát.Hülye állat meg mindig lesz az autósok és motorosok között is.Természetesen most is a vétlen szívta meg és nem a 2 tonnás tankban ülő faszkalap akit a sok 3 betűs szarsága is védett!!Két rossz döntés kb. 1 másodperc alatt egy emberélet bánta,SAJNOS.Egy dolgot kéne nagyon az eszébe vésni mindenkinek SEHOL az utakon nincs felfestve egy sáv a mindenáron száguldozni vágyóknak,közlekedni kéne és ott tolni az autóknak ,húzni a motoroknak ahol van rá mód és lehetőség!!Nem kéne játszani még a saját életünkkel sem nemhogy a másokéval!!
  Vidéki utak mentén jellemzően nem nagyon álldogálnak emberek. Ha nagyritkán mégis megpillantunk valakit, az jó eséllyel vagy örömlány, vagy rendőr. Vélemények az azonos című publikációnkról...
szpeti 2009.03.11 15:39:03
@sturmgewehrX: Ezt én úgy módosítanám hogy nem mind buta,van köztük rengeteg intelligens és rengeteg tapló is!!Az iskolájukról csak az a véleményem amit a saját szememmel láttam.Esti gimnáziumban volt egy -egy tanár aki szarozott mindenkivel az évközi vizsgán.Előttem húzott tételt egy rendőr nem tudott semmit szó szerint ,húzhatott még egyet azt se tudta erre a tanár válasza akkor jó lesz egy kettes??Ennyit arról hogy minden rendőrnek van érettségije!
szpeti 2009.03.11 19:16:53
@Gador: Gondolom olvasni tudsz "nem volt velük afférom" az azt jelenti hogy amikor biztos pénzt szimatoltak mert nem olyan volt a rendszámon a cimke amit ők szerettek volna akkor rögtön kikaptak a sorból és a köszönés az volt:tudja hogy nem érvényes a forgalmija?Mire én jó napot kívánok! Tudom.Akkor mi legyen ?kérdezték ők.Adok helyette egy papírt mert már be van jelentve a műszakira és addig azzal járhatok.Ja magának van ilyenje akkor miért nem azzal kezdte?Azért mert azt kérdezték tudom e hogy nem érvényes a forgalmim!Egyszóval nem rendőrök ezek hanem vadászok ,pénzvadászok!!
szpeti 2009.03.11 19:38:48
@yard: Mi köze a kötelezőnek a műszakihoz?Nem a legrövidebb úton mehetek vizsgázni mert mondjuk 26-án járt le a műszakim de én bejelentettem már 10.-e körül és a vizsgaállomáson adtak egy irományt ami a vizsga napjáig szólt a forgalmi helyett!