Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MacHinal MD

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt már több mint egy év. A világ nagyot változott.Az előző bejegyzés tavasszal volt, most ősz van. Akkor örültem a jó időnek, most szomorkodom, mert itt a rossz idő. Ilyenkor nincs semmihez kedvem...
Az ember kedve egyre jobb és jobb. Már reggelente sem a köd, és a pára uralkodik, hanem a napfény és derű. Élmény kimenni és szívni a friss levegőt. ..
Az emberek megítélésében fontos, a megjelenés és a nyilatkozás. Az elektronikus médiában sem a "megjelenés", sem a "nyilatkozás", nem egyéni, a nick nevek alatt bárki(k) állhat(nak), ezért ezeket az embereket nem lehet megítélni nyialtkozataikból, és blogjuk,…..
Gondolkodtam, nagyon rá kell érnie annak aki mindennap ír a blogjába. Mindig is irigyeltem azokat, akik naplót vezettek...
Gondaltam csinálok egy blogot, hátha kapok érte díjat...
MedIQ Hogyan ölhet az orgazmus? 2009.03.07 10:36:09
És ezzel elérkeztünk a legbulvárabb MedIQ címhez 2009-ben. Mentségemre szóljon, hogy a leghíresebb orvosi blogger, Kevin, MD hozta fel a témát. Leírta egy nő történetét, aki közvetlenül az aktus után lett rosszul, stroke-ja volt. Fogamzásgátlót szedett, ami növeli az esélyét…..