Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gad23

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hangyász egy 1975-ös Datsun 260Z-ből épített, korhű hangulatú, de modernebb technikájú versenyautó. 2002-ben vettem, eredetileg utcai veteránnak. 2009-ben kezdődött a versenyautóvá alakulás, melynek tudományos tanulságokkal teli, néhol tragikomikus hullámvasútját itt olvashatod…..
gad23 2017.12.04 14:25:18
Beleszaladtunk egy balhéba a csomagmérők és egy utas között, azt pedig túlzás lenne mondani, hogy rendszer lenne az új szabályok alkalmazásában. Inkább katyvasz látszik, pár dolog persze egyértelmű, jótanácsok most is vannak. Mindenesetre a héten újból tesztelünk, várjuk a további utasélményeket és…..
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Appleblog Mit tud az iLife 11? 2010.10.21 16:04:00
Bemutatták tegnap még az iLife 11-et is, ami rögtön az iLife 09-et követte, a tizest meghagyták a Mac OS X-nek vagy nem tudom. Lássuk, miket tud.A doboz dizájnját méltatnám először, bár ilyet nem tettem eddig, de a mostani annyira feltűnő, hogy szót kell ejtenem róla. A maszatos,…..
Két hete apám megkérdezte, hogy volna-e kedvünk Dórával ellátogatni egy magánvadasparkba. Volt. A helyszín egy 13 hektáros erdő, amit egy vállalkozó megvett magának, elkerítette, majd benépesíttette. Jelenleg vagy egy tucat szarvas, több dámvad, néhány őz és jópár vaddisznó…..
Azt hiszem, minden iPhone 3G tulajdonos nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy talán ezt a frissítést vártuk a legjobban. Nem a Game Center miatt, mert az ugye nem lesz, nem is a TV show-k bérlése az ok, mert az is hiányzik, és nem is a HDR miatt vártunk, az ugyanis az iPhone 4-hez…..
Ráadásul nemcsak a saját elemeit meríti bőszen, állítólag az új driverfrissítés óta (Wireless Keyboard Update 2.0) a Bluetooth-os billentyűzetet is kellemetlen helyzetbe hozza. Az Apple hivatalos fórumain többen is jelezték, hogy hetente kell cserélniük az elemeket a…..
Maathias Röcke leginkább a Mercedesek világában van otthon, bár művei között az NDK-s autós hétköznapoktól az MAN autóbuszokig sok mindennel foglalkozik. Könyvei közül csak kettő kapható magyar nyelvre lefordítva. Az egyik a nyeremény, a Mercedes autók –…..
gad23 2009.12.12 14:47:58
Csak kapkodjuk a fejünk, úgy záporoznak a frissítések. Java, wifi, miegymás, arra például már nem is emlékszem, mit raktam fel tegnap, de körülbelül hetven megabájt volt, szóval biztosan megérte! Nemsokára azonban mindezt, és még sokkal többet megkapjuk egyben egy gondolom…..
Ez volt a kötelező mondat, ha egy-egy kevésbé szokványos, sőt, egyenesen ritkának mondható autó vagy motor tűnt fel a Sukoró végi kanyarban. A hét végén ebben a kis faluban gyűlt össze a hazai, tiszta szívű autóbuzi-társadalom. Nem jó hír a rosszakaróinknak, hogy megint jó…..
Brazil nap a kerékagyon. Sao Paolo után kihagyhatatlan a riói kerékpározási lehetőségek bemutatása. Azaz, hogy hogyan lehet lezúgni olyan helyen, amit a legkevésbé sem biciklizésre terveztek.  800 méteres szintkülönbség sikátorokban két perces szintidővel. Október 5-én…..
Komolyan mondom, lassan apróhirdetés-rovatot fogok indítani a blogon. A múltkor, miután leírtam, hogy mekkora egy szar, sikerült elpasszolnom a HP 914c-m, amin annyira felbuzdult egy haver, hogy megkért rá, próbáljuk meg eladni az iPod Touch-csát is (táccsát, mi?).Szóval Tamást az a…..
Appleblog Mac OS X Snow Leopard 2009.08.28 12:00:00
Dél van. Hivatalosan is megérkezett Magyarországra...
Legalábbis Walt Mossberg szerint. A Wall Street Journal techguruja teszteli az új operációs rendszert, és állítása szerint tévedés, hogy a Snow Leopardot csak Leopardos gépekre lehet update-elni.Az Apple weboldalán azt állítja, hogy akik a Tigert, vagyis a két generációval korábbi…..
gad23 2009.08.28 15:12:16
@chickenke: Nem értem. Hol 3ezer az upgrade? Ha bemegyek a boltba akkor 8200 nem?
Persze az Apple nem mond semmit, de az AT&T oldalán akkor is megjelent az új iPhone, mint választható tétel. A készülék jelzése egyébként megfelelt a jelenleginek, a tárolókapacitás mellett csak annyit látunk, hogy 3G, szóval messzemenő következtetéseket kár levonni a…..
Na ez ám a globalizáció, kedden este bemutatják az új, fejlesztőknek szánt operációs rendszert, csütörtökön kora délután meg már Handrás XIII. kerületi lakásában nyomogatom a cuccot. Röviden: okés. Nem mélyedtem el a szoftver működésében, de amit láttam, az tetszett, az…..
Ami - a nevéből is következően - az új iPhone operációs rendszere. Az Apple hivatalosan is összehívta az újságírókat, hogy vegyenek részt a Cupertinóban rendezett eseményen. A meghívókban ez a kép volt: A bemutató március 17-én lesz délelőtt 10 órakor (itthon este hét…..
gad23 2009.03.13 13:19:50
@Greg-0: Akkor miért írja a cikkíró, hogy kedd délelőtt ne rohanjunk a boltba? Zavaros..
Kevesebb mint három dollárért lehet hozzájutni egy 200 dolláros Gift Cardhoz a Taobaón keresztül. A kínai hackerek, akik a projekt mögött állnak, saját termelésű ajándékutalványokat állítanak elő - megfejtették a cupertinóiak algoritmusát.A vevőnek az informátorok…..
gad23 2009.03.11 14:21:53
gad23 2009.03.11 14:23:20
gad23 2009.03.11 16:51:10
@stevejobs: Ja, jó. Mert nem ártana odaírni a cikkben. Én tudom, meg te is tudod, meg sokan tudják, de rossz lenne, ha valaki pont emiatt a cikk miatt szaladna bele valamilyen kellemetlenségbe...