Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kuki64

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Sokminden hiányzik a Progymból, de egy dolog szerencsére megmaradt a régi időkből. A szurkolói, akik jóban rosszban kijártak, kijárnak a mérkőzésekre, és buzdítják a csapatot.     Gondolom sokakat idegesít a gyergyói játékosok…..
A válogatott hétvége miatti szünet után egy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga. A rettenetes sorozatot produkáló Brassó fogadja az SC Csíkszeredát. Vannak híreink Miskolcról is, a továbbra kattintva jönnek az izgalmas és érdekes részletek. Október utolsó két napján a…..
kuki64 2009.11.10 15:32:52
@Csak a Sportklub : Eltaposod a cigidet miutan el szivtad ha cigizel!!!!!!!!
Románia felnőtt válogatottja szombaton és vasárnap két mérkőzést játszik Ukrajna legjobb juniorjaival. Tom Skinner keretében két évek óta Erdélyben hokizó szlovák jégkorongozó is helyet kapott. A román szövetség rajtuk kívül a Steaua négy ukránjának honosítását is…..
Mihály Árpádot meghívtam a válogatottba, terveim szerint a Pannon Hoki Kupán Olaszország ellen be is mutatkozik Magyarország színeiben, mondta blogunknak Ted Sator. A szövetségi kapitányt azután kerestük meg, hogy a kiváló csatár hét eleji interjúnkban elmondta: ha rajta múlna,…..
kuki64 2009.10.21 15:47:56
@SC4ever: Ne feledd hogy a magyar hoki egy székelynek köszönhetö tudjátok hogy ki az.
Megvan az OB I. végeredménye, az alsóház csapatainak sorrendjéről döntő FTC–Miskolc összecsapást az erzsébeti jégen játszó zöld-fehérek nyerték, de hiába, az egygólos siker kevésnek bizonyult a Jegesmedvék visszaelőzéséhez. Igazi dráma zajlott a végén. A miskolciak…..
kuki64 2009.03.23 12:33:57
@jonnglenn: Volt nektek Franc mert o a Progym-e meg egyelore.
kuki64 2009.03.23 12:35:11
Szerda este helyi idő szerint 19.15-kor kezdetét veszi a román – esetleg székely – bajnoki döntő Csíkszeredában. A HC Csíkszereda és az SC Csíkszereda legalább négyszer, legfeljebb hétszer találkozik. A Sport Club a legutóbbi két kiírás győztese, tízszeres román…..