Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akitnemnevezunkneven

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Anyukám, a gyorshajtó 2010.09.03 12:15:00
Pont Rácz Tamás aktuális rendőrös-büntetős kalandját olvastam Tibi levele előtt, úgy látszik, az ilyen problémák sem egyedül járnak. Több rendőrtől hallottam már vissza azt én is, hogy nincs kiadva kvóta, de az alapján nézik, hogy dolgoztak-e, hogy mennyi büntetést osztottak…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
[FRISSÍTVE: 2010. 04. 13. 10:25]Az ilyen helyzetek miatt volt az M0 halálút, amíg nem volt középen fizikailag is elválasztva a két menetirány. Leadfoot olyan balesetnek volt szemtanúja, ami könnyen elkerülhető lett volna egy kis ész igénybevételével, meg némi odafigyeléssel.…..
Új MÁV blog Majd meggondolom 2010.03.09 09:35:57
Olvasónk repülővel érkezett haza, és rohant, hogy elérje a vonatot Ferihegyen. Az automata nem működött így felszálltak a vonatra, mondván majd ott megváltják. Jött is a MÁV helytartója a hatalmasságos kalauz, akinek nem kötelessége a kultúrált viselkedés, és izibe meg is…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
akitnemnevezunkneven 2009.12.08 09:29:04
@ati27: Irigyellek a svédek között,őszintén mondom!DE!Úgy gondolom nem életszerű összehasonlítani kis hazánkkal,mert az olyan lenne,mintha beállnék a kispolákkal az F430 mellé a pirosnál...Főleg,hogy azok a szemetek még a kőolajat is mellőzik lassan.(mármint a svédek):D
–Mondta olvasónknak egy turista, akivel ellenőrök kiabáltak a Nyugatinál. A lány napijegyet kért a pénztárban, de vonaljegyet kapott, és azzal utazott a metróban, mondván, az napijegy és kezeléstől számítva 1 napig érvényes. Az ellenőrök lecsaptak rá, elvették az…..
akitnemnevezunkneven 2009.11.26 11:37:59
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
akitnemnevezunkneven 2009.09.22 08:18:14
@Secnir: Jogos:):):)
akitnemnevezunkneven 2009.09.22 08:22:46
@Bukowszky:
alapszabaly:Taxisnak nem adunk borravalot!
akitnemnevezunkneven 2009.09.22 08:27:38
@joszip: Az ablakmoso lotifuti azert fizetett penzt egy tanfolyamert,hogy tudja,mikent mukodik egy toltoallomas.Sajnos ezt kevesen tudjak,mennyire veszelyes uzem egy ilyen,mert mindenki csak lekapja a pisztolyt,es jobban tud mindent.(Hogy mehetett ennyi az automba bele???es ehhez hasonlo kerdesek).Regen kutas urak voltak,mielott ejjel-nappali kozerttel egybekotott benzinkutak lettek,es ha szepen kerted adtak neked benzint...
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
akitnemnevezunkneven 2009.08.25 19:35:17
@Mindfield: 06-19-56-56-56
akitnemnevezunkneven 2009.08.25 19:38:46
@A nép fia: A cikk alján fel van tüntetve,hogy a jövő héten indul a weblap.Addig kénytelen leszel várni...:D
akitnemnevezunkneven 2009.08.25 19:53:30
@sanes: Nem hiszem,csak igen közkedvelt ez a tipus hazánkban.Egyébiránt még egy hülye is tudja,hogy a sport szériákat,minden japán kocsinál,japánban készítik.(Swift Sport,Toyota Yaris sport stb.)
Az első pozitív benyomás Ruandában akkor ért, amikor betettem a lábamat az országba. A csomagfelvétel és telefonkártya-vásárlás után lelkesen vetettük volna ki magunkat a kigali reptér mellett húzódó főútra, hogy matatura* szálljunk, de egy széles mosolyú fiatalember az…..
akitnemnevezunkneven 2009.08.25 19:17:33
@a_tom: A gratulációt szívesem veszem,mivel a fikázás terén nem értem el semmi komolyat idáig,s nem szerepel az első ötéves tervemben sem...:)
A héten a Dzsúúúsz szót javaslom BB-díjra, akinek van jobb ötlete, az kommentben ossza meg velem. Most pedig következzen egy történet, amelyben olvasónk egy ismert budapesti szórakozóhelyen próbált szerencsét, de a próbanap után elküldték.Sziasztok!Szeretném megosztani veletek…..
Miklós alábbi sztorija sokakat ráébreszthet arra, hogy milyen kiszolgáltatottá válhat az, aki nem a készpénzes fizetési módot választja amikor tankol. Történetünk főszereplője még szerencsésnek is mondhatja magát, hogy ilyen könnyen megúszta. Évek óta ugyanarra a…..
Biztosan politikusi babérokra tör Jozin Bazin egyik szomszédja, aki követve a hazánkban bevett gyakorlatot, miszerint mindent nyúljunk le magunknak, ami közös, kihelyezett egy táblát az utcai parkoló egyik helyére, miszerint az privát terület és senki más nem parkolhat oda. Van, aki…..
akitnemnevezunkneven 2009.08.21 13:08:53
@KuKori: A szmájli nem véletlenül van ott,nem csinálnék ilyent,mert taplóság.Én is inkább a diplomatikus eszmecserélésben hiszek...
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..