Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denes36

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mostanában írtatok párszor a felvilágosítás témájáról, illetve a nemi betegségekről, ezért gondoltam megosztok veletek egy érdekes aspektust. Azt, hogy milyen pasiként szűrővizsgálatra menni...
A kenyér teljesen megkerülhetetlen része a mindennapjainknak, nem véletlenül csempészte be magát számos közmondásunkba, szólnak róla versek, novellák, vagy éppen szerepel imádságainkban is - mindennapi kenyerünket, ugye. Most elárulunk pár érdekességet mindenki egyik nagy kedvenc…..
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
Az elmúlt 2 hétben ez a harmadik kéményseprős levél, szóval láthatóan továbbra is többeknek probléma az éves kéményellenőrzés megoldása. A Violetta által felvetett kérdések nagy részére a FŐKÉSZTÜSZ honlapján megtalálható a válasz, szórakoztatóbb formában pedig…..
denes36 2015.11.18 03:21:02
@atpijkamo: szerintem a legolcsóbb is 2 forint körül van. (Létezik persze FREE szolgáltató is, de akkor a mobil hívása drága.)
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
comment:com A nap képe 2015.11.04 12:59:17
Csobot Adél múlt vasárnapi előadását így reagálta le a zsűri három férfitagja. ..
denes36 2015.11.05 18:03:43
@Guadalupei Szűz:
'Kabaré c. filmet alig látták"
:)))))
Ja, csak vagy 8 Oscart nyert a film, de alig látták.Te.
Subba Kész! 2012.01.13 22:08:00
Angliában valamiért ez az elbaszott rendszer van minden a fürdőszobában, távol a hideg, és tűzforró csap, egy kellemes langyosat ki sem lehet keverni. Praktikus kelet-európai bevándorlók természetesen megoldották a problémát:  ..
denes36 2012.01.15 16:07:53
@Mo-ka:
Fenéért nem tudod annak venni ezt a blogot ami.

Egyébként, akinek nem inge, ne vegye magára.
Ja, és magyarul: magyarok, a csap neve pedig nem "normál", hanem keverőcsap. Itt, itthon.
„Nem akarok utálatoskodni, nem mondhatom, hogy szakítson vele. Felnőtt nő” – kevés anya ábrándozik arról, hogy a lánya udvarlója majd egyidős lesz vele. Az anyuka fellélegezhetett, amikor 3 hétre szakítottak, de utána minden visszaállt az eredeti formációba. Egy…..