Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEP

3 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
A MOM parkolójának üzemeltetői eddig sem jófejségükről voltak híresek, de most mintha a föléjük épült bevásárlóköpont elpusztítása árán próbálnák átvészelni a válságot. FAIL: Eddig rendszeresen jártam a MOM Parkba sportolni, vásárolni. A bevásárlóközpont…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Nem tudom, hányan tartjátok ezt a mai, mesterséges "ünnepet", a virágárusok és ajándékboltosok keltette hisztériát. Remélem, senki, mert a szerelem nem megy parancsszóra, és nem függ a naptártól. Mindenesetre beteszek egy gyönyörű magyar számot, az általam ismert…..
A legforgalmasabb sinkanzenvonal meghosszabbítását, új vonatok (E5-ös sorozat) beállítását és új csúcssebességet jelentett be a japán vasút. Új dizájnnal is kiemelik a sinkanzenek (a japán igen nagy sebességű vonatok) legújabb, E5-ös sorozatát. A hosszú orrú motorvonatokat…..
„A bohóc nem én vagyok” (Salvador Dalí)Az emlékezet állandóságának felbomlása Véres szaros gatya vagy a tridenti zsinat megfestésével lehet-e nagyobb botrányt kavarni? Sokat elárul a huszadik századról, hogy az utóbbival. A huszonegyedikről nincs mit elárulni,…..
Mandiner blog Vér - gáz - Morvai 2009.01.20 11:01:00
 Induljunk onnan, hogy a gázai izraeli támadást erősen eltúlzott reakciónak tartom. Nehezen indokolható a civil lakosság mészárlása, ezért a tömegpusztítás elrendelőit fel kell kutatni, és felelősségre kell vonni. De úgy érzem, hogy nem vagyok Carla del Ponte, és amúgy…..
Konzervatív fordulat jön. Így fél a miniszterelnök. És igaza van, tényleg jön. Nem rövidtávú pártpolitikai fordulat Magyarországon, hanem masszív és erős történelmi fordulat egész Európában. Sőt, nem is igazán kérdés, hogy jön a konzervatív fordulat. Ez tény. A kérdés…..
Mandiner blog Melegséget! 2009.01.11 08:01:00
 Tegnap este egy férfi ült a szomszéd autóján. Bólogatott a feje. Ápolatlanul, részegen vonaglott ott. Tettem egy kört, mert nem mertem hazamenni. Az utca sötét volt, a ház is. Az ismeretlen pedig épp a kapunk előtt támasztotta az autót. Attól féltem, hogy leüt, vagy…..
 Hiába történt velem mindenféle szép és jó az ünnepek alatt, mégis gyűlölködéssel és árokásással kezdem az idei évet. Egy orosz blogon, magyarul író blogger bejegyzésében találtam ezt a húsz évvel ezelötti Grósz Károly beszédet. Öröm nézni a kétségbeesett…..
A képeken látható, '70-es években épült tömb korábban a “Danube Flower” nevet, illetve ennek szerb megfelelőjét viselte. Az egykor emblematikus, jövőbe mutató konstrukció a belgrádi Duna-parton áll, története során még Tito is elfogyasztott egy ebédet falai között.…..
 Kommunánk nevében boldog új esztendőt kívánunk minden kedves Reakció-olvasónak!..
Mandiner blog Ezt néztük 2008-ban 2008.12.30 17:01:00
 A reakciós arcok néha még moziba is eljutottak, vagy ha oda nem is, de megismerkedtek - csak tiszta forrásból - a filmművészet/ipar idei remekeivel. Kínai Kálmánék megnyugodhatnak: bár kedvenc zenészeink között bizonytalanabb nemi identitású művészek is felbukkantak, filmes…..
 A Reakció kemény magjának javíthatatlan atlantizmusa még a zenei ízlésben is megmutatkozik. Angolszász popzene minden mennyiségben, s hozzá egy kis hazai és távol-keleti egzotikum. Ezeket hallgattuk 2008-ban.Coldplay: Viva La VidaA brit Coldplay tömeg- és szakmai sikert egyaránt…..
DEP 2008.12.30 17:02:07
 Kedves Olvasóink! Engedjék meg, hogy karácsony napján átadjuk Önöknek a magyar nép kétmilliárd kelet-ázsiai barátjának zenés üdvözletét. Ne feledjék: Fehér-sárga két jóbarát, együtt utálja a fekát! És együtt szereti a karácsonyt! Kínából szóljon a jól…..
 A Google Life-fotógyűjteménye továbbra is kiapadhatatlan forrást jelent a fényképezett történelem rajongóinak. A magyar történelem legszomorúbb 18 évéről szóló összeállításom után nem kevesebbre, mint a világtörténelemre fókuszáltam, egy-egy érdekesnek tűnő…..
Mandiner blog Gloria'n'Roll 2008.12.13 12:17:00
 Az első élmény a külcsíné: az elmúlt napokban hátsó-erzsébetvárosi hajlékom és a bel-pesti dzsumbuj között mászkáltam, ahol szinte kizárólag lecsoffadt arcú, leszakadt ruházatú figurák, mondjuk ki, prolik jöttek velem szembe, sőt, néha egészen zombi alakokkal…..
 Már a Konzíliumon is felvetődött, hogy miért ezer az egyhez a férfi-női arány konzervatív, jobbos körökben? A mi blogunkon Kytinnel itt vagyunk ketten, a Jobbklikknek is van egy Kiss Elizája, a konzervatóriumosok pedig szégyelljék magukat (mármint, hogy egyetlen nőt se tudtak…..
DEP 2008.11.25 13:55:01
lelkylola · reakcio.blog.hu/ 2008.11.25. 13:07:25

Én éppenséggel fiu vagyok, de teljesen egyet értek Lolával azzal kapcsolatban, hogy nagyon kéne egy beszélgetős összejövetelt rendezni. Ott ismerkednénk egymással, nem pedig csupa okos embert kéne némán allgatni.
December, pedig pont erre a beszélgetésre igen alkalmas hónap!
Mit gondolsz Lola?
A világpolitika iránt érdeklődők manapság mind azzal vannak elfoglalva, hogy ki lesz, ki lett az Egyesült Államok új elnöke. Pedig vannak más, legalább ilyen fontos kérdések is, például: ki lesz az új kínai pártfőtitkár? Bár a Kínai Kommunista Párt 18. kongresszusa, amelyen…..
Megvan Amerika első fekete elnöke, áradni fog a "Change" (sajna nem az aprópénz) meg Derbyshire szerint a baloldali populizmus, de ez legyen az amerikaiak baja, nekünk fontosabb, hogy mi lesz a világszerte dúló konfliktusokkal. (folyt. =>)True Black President ist Krieg!Annak…..
Mandiner blog A nagy csend 2008.10.26 08:31:00
„Teremtsetek csendet. Isten szavát nem lehet meghallani a világ zajában” (Kierkegaard)  Tegnapelőtt láttam a konzervativizmust. Kora tavasszal, fehér kámzsában lapátolta el a havat a veteményesről, hogy répát ültessen a földbe a közösség számára.  La Grande…..
Mandiner blog Mit mondhat Wittner? 2008.10.07 21:01:00
  Alig volt sajtóvisszhangja Wittner Mária performanszának, hogy leragasztott szájjal ült be a Parlamentbe. Tiltakozásul amiatt, hogy Arnóth Sándort meghurcolták a „lógni fogsz”-ért, valamint a gyűlöletbeszéd törvényjavaslatot is nagyon rossznak tartja.  Wittner…..
 Miután én sem voltam ott a Tarka Magyar felvonulásán, azzal hogy csak belepillantgattam az Index online közvetítésébe, vékony szeletet kaptam az esemény hangulatából. Szerencsére a szervezők blogja segítségemre sietett. Miután saját beszámolójuk helyett eddig csak egy…..
 Van a nyugati baloldali értelmiségnek egy kedvenc, bevett hagyománya: ez pedig a saját kultúra fikázása, és a teodícea problémájára adott Blame The West/Blame America-tartalmú válasza. (A haladó értelmiség relativista kiáltványa itt, a felsorolásban megtalálható.) Minden…..
DEP 2008.09.25 10:58:03