Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lopkovitz Szidónia

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
100 éve született Bibó István és ebből az alkalomból a Kettős mérce blog, 3 Bibó szöveget vesz a mai napon elő, ami egyrészt talán kedvcsinálót add ahhoz, hogy mindenki offline vagy online elővegye Bibó műveit, másrészt pedig mindhárom mű sokat tesz hozzá ahhoz, hogy…..
Subba Ráverünk az árakra! 2011.05.26 21:24:00
Rajtunk a világ szeme! A SPAR csak egy ártatlan bevásárlótáskát akart terveztetni a néppel, amire a nemzetközi szupercsapat 9gag lecsapott, és az alábbi zöldségfaszt tervezte. Veregesselek!   ..
Ez úton kínálom megvételre (esetleg bérbe), jobb gazdatestre hivatott reményeim.  Csomagban vagy darabonként, megegyezés szerint. Tartalma:Remény a boldog gyermekkorra.Tulajdonságai: Alig használt, viszonylag négy-öt év után hibernálódott remény, melyet már semmiképp…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
Stohl András szombati szereplése után csak a média működéséről semmit nem tudó nézőknek lehetett meglepetés a Fókusz tegnap esti interjúja a színésszel, amit a műsorvezető ugyan úgy harangozott be, hogy most aztán mindenről őszintén, meg minden, de a kérdések csak amolyan…..
Tisztelt szerkesztők és olvasók!   A segítségeteket szeretném kérni.Három héttel ezelőtt felvettek egy reklámszervező céghez. Ott azt mondták, hogy egy nap a próbaidő, azt nem fizetik.   A nap végén közölték, hogy megfeleltem, menjek másnaptól, és megbeszéltük a…..