Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TakiBá

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valaki tényleg állítsa már meg őket. A legújabb őrület, hogy mostantól már a letöltésért is kell nekik fizetni. Fizetni kell a honlapon a háttérzenéért, a videó és zenei streamért, az IPTV-ért, de még a hívódallamért is. Meg a kis faszom nem kéne? Tudom, hogy ez az…..
Újabb információk kerültek napvilágra a formálódó MDF-SZDSZ házasságról. Az intim kérdéseknél (ki, melyik lista hányadik helyén, mennyiért) is izgalmasabb, hogy vajon mi jön ki a végén a "konzervatív-liberális" mixből: a jobboldalról érkező MDF vagy a baloldalról…..
w Hé, paraszt! 2010.01.11 12:00:00
Kedves barátaim – illetve maradjunk inkább az ismerősnél –, ezúton üzenem, hogy megkaptam a rénszarvast. És a szamarat, a pizzát, a forró csokit, meg a felkérést, hogy csatlakozzak a moszkvai maffiához. Nagyon kedves, igazán, azelőtt sohasem kaptam rénszarvast, és…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
Nem szeretem az ilyen címeket, csak azért engedtem meg magamnak, mert tényleg ledermedtem, amikor egy Steve Jobs-bábuval táncra perdült a youtube-os hírnévre törő szőkeség az egyik Apple Store-ban. Még sokkolóbb az eladó és az egyik vevő reakciója, tényleg úgy éreztem magam,…..
Három fideszes és egy szabaddemokrata országgyűlési képviselő több parlamenti megszólalásban és írásbeli kérdésekben is firtatta az MVM offshore cégekhez vándorolt milliárdjainak sorsát, ám rendre semmitmondó válaszokat kapnak a kormányzat illetékeseitől. Update: Oszkó…..
TakiBá 2009.11.27 10:41:58
@Yasashi Tanuki:
Az SzDSz megszűnt, a szocik a béka segge alatt, a lopások száma és értéke egyre csak nő. Ha "az idézett szöveget egy szépirodalmi műben adták Széchenyi szájába", az író volt nagyon képben, semmit sem von le az állítás időszerűségéből.

A politika leképezi a társadalmat.
Úgy tűnik, hogy amit eddig vízionáltunk, lassanként elérkezik: brutkó repedések jelentkeztek lelkes MLM-alapú pilotajátékos barátaink csillogó pajzsán. Éppen ezért gondoltam elszórakoztatlak benneteket a következő hónapok vígjátékával, persze előre. 1. Felvonás -…..
TakiBá 2009.11.27 10:21:48
@shearer86:

Országos Választási Bizottság?

Mi köze nekik ehhez.
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
A T-mobile website-ja (pontosabban a website-nak az a része, ahol az ügyfél maga intézhetné a dolgait) reggel óta (illetve ki tudja, mióta) halott/haldoklik.Hiába na, azért egy szép, napos, ámbár teljességgel átlagos csütörtök délelőtt nyilvánvalóan extrém szerverforgalmát…..
TakiBá 2009.11.19 18:33:20
@Transylvanianmixedgrill:
Nagy a verseny a szolgáltatók között az ügyfelek szivatásában, azonban ha valaki a változatosságot kedveli, használja a Pannont ! Ha véletlenül megszakad a kapcsolat a telefonos "kollégákkal", azonnali visszahívás esetén sem kapja az ember ugyanazt a választ, mint korábban. Gyakorlatilag fogalmuk nincs a saját szolgáltatásaikról, lefedettségről, de pl. a saját szervezetükről (ki hol van és mit csinál) sem. Számlareklamációról mindenkit lebeszélnék, ui a fél életbe kerülhet egy-egy téves tétel törlése.
Csak kishalak ülnek a warezügyben – állítják az áprilisi újlipótvárosi warezrazzia óta előzetes letartóztatásban lévő gyanúsítottak védőügyvédei. Az ügy kulcsfigurája furcsa körülmények között külföldre szökött, majd családja halotti bizonyítvánnyal mentette…..
TakiBá 2009.09.25 10:56:53
@SnakeHB:
Ne haragudj, de a konkrét esetben nem erről van szó (persze ezért rossz MR példája is)

A 250 TB anyagot PÉNZÉRT árulták, illegálisan - nem megfizetve a jogdíjakat. A probléma nem az, hogy a "Twingot" ellopták, hiszen nem erről van szó ez esetben, hanem az, hogy klónozták, és a klónokat a fizetőképes keresletnek beárazva, de az eredeti gyártónak semmit sem fizetve árulták. Pontosan ez történik az ipari termékek esetében pl. Kínában, tehát nem példa nélküli az eset.

Erre a helyes gyakorlat az lenne, ha végre a nagyszerű kiadók felismernék, hogy

1. Az online terjesztés is lehet üzlet, méghozzá óriási

2. Az emberek diszkrecionális jövedelme eltérő országonként. Az interneten el tudod különíteni, hogy egy IP-címhez milyen árat társítasz, így akár országonként lehetne versenyképes árat szabni.

3. A matricázást be kell fejezni, mert nem életszerű. Ha a M$oftot rá lehetett bírni, hogy ne szedjen be pénzt minden eladott hardware után, pedig ott a rendkívül értékes szoftvere előtelepítve, akkor a matricás adathordozók kereskedelme is beláthatná ezt.
Életminőségem jelentősen javult, amióta lakóhelyem közelében megnyílott az Aldi. Azelőtt alig hallottam róla, sőt összekevertem a Lidllel, amiről viszont annyit tudtam, hogy terrorizálja és kukkolja az alkalmazottjait. Baloldali érzelmű állampolgárként tehát eleve gyanakvóan…..
Na, az esemény után kipróbáltam az új iPod nanót. Pont olyan, mint a régi, leszámítva, hogy valamivel ragyogóbbak lettek a színek, meg hogy FM-rádió és kamera került bele. Ja, meg persze hangszóró, ami egyből kiderül, amint a kezünkbe fogjuk a készüléket és elindítjuk a…..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
TakiBá 2009.09.07 13:13:06
@min:
Köszi a minősítést, én maradnék annál, hogy Téged saját szavaid minősítenek, legalább ezzel nem kell küzdjek. Biciklisként biztosan nem zavarnak Téged a gyalogosok (!), így valószínűleg igazad van abban, hogy "Nincs akkora riadalom ott mint ahogy felnagyítják."

Kifejezetten tetszik, hogy "a legtöbb gyalog elnézést is kér", hogy uraságod csengő nélkül rikoltozva vág utat maga előtt. A "gyalog"-ok nevében azért hadd emlékeztesselek, hogy kényszerből vagy megtűrt cikázó "bástya", addig, amíg be nem telik a pohár és valaki le nem kever neked egy megérdemeltet.

Előre rettegek attól, mi lesz veled, ha befejezed az iskolát és kormány mögé kerülsz Te is, mint oly sok sikerember. Megnyilatkozásodból következik, hogy akkor majd a biciklisekkel beszélsz hasonlóan magas lóról, de legalább a gyalogosok megússzák a dolgot.
Belsőség Jó napot! Arany van? 2009.09.03 15:55:00
- Mennyi kéne? - Hát, egy Ferrarira való. Nincs új a nap alatt, a krómozás, polírozás, aranyozás, platinázás, karbonozás és minden -zás már úgy hozzánőtt a drága és exkluzív autókhoz, mint Magdi anyus a Barátok közt-höz, nélkülük már szinte nincs is élet negyvenmillió…..
Nagyon úgy néz ki, hogy már az idén elkezdődik az első élőszereplős Star Wars-tévésorozat forgatása, mégpedig Prágában, mert ugyan Budapest, illetve valamelyik vidékre telepített stúdióváros is szerepelt George Lucas szűkített listáján, de a cseh kormány nagyobb…..
TakiBá 2009.08.26 13:34:34
@ügyfélszolgálatos:

A Barrandov Stúdióban, Prágában. Miért tetted fel a kérdést ?
Mi lehet az az ital, amivel bizonyosan meg lehet valakit hánytatni? Sokaknak ez a kanalas orvosság (amit én mondjuk jó perverzhez méltóan imádtam), másoknak a krétareszelékkel teleszórt kávé, amit előszeretettel fogyasztottunk iskolai hiányzások elősegítésére. De vannak, akiknek…..
TakiBá 2009.08.13 09:05:54
@victorsirius:

A neve Coca-Cola BLAK (la fusion unique de Coca Cola et d'extraits de café), ráadásul alapból csökkentett cukortartalommal készül, hogy a keserű ízt hangsúlyozza. Baromi ízét nagyon szereti (Mo.-n ezt hívják hibásan ristrettoként nevezve olasznak hiszik). Nekem NAGYON bejön, minden reggel gurul egy.
Kezdő vállalkozó nemrégiben alapított cégével webáruházat szeretne indítani, ahol biztosítani szeretné a kártyás fizetés lehetőségét is. A CIB-re esett a választása, ahol először folyószámlát kellett nyitni, hogy az eCommerce szolgáltatást megrendelhesse. A számlanyitás…..
View Larger Map Zsirparaszt Debrecen-drukker, és miután a focicsapatát összesorsolták a Levszki Szófiával a BL-be jutásért, korszerű fanatikusként a Google Mapshez fordult tanácsért, hogy merre menjen, ha úgy dönt, nekivág autóval. Meglepődött, akárcsak én, miután…..
Appleblog Holnap jön az iPhone 3GS 2009.07.30 18:27:00
Mint azt már jól tudjátok, holnap kilenc órától vásárolható meg itthon a leggyorsabb iPhone ever. Az esemény előtti sajtótájékoztatóra az Appleblog is meghívást kapott, szóval a helyszínről jelentkezem. Mint megtudtam, a tavalyi sorbanállás résztvevőit is meghívták (ezt…..
Megjött az első paparazzi fotó az Apple vezéréről a visszatérése óta. Tegnap fényképezték le egy iPhone-nal, amint épp (és ezt komolyan mondom) az úttesten haladt át.Úgy tippelem, ezzel a képpel ismét megkezdődnek Jobs egészségi állapotáról szóló pletykálgatások, amiben…..
comment:com Az amerikaiak idióták 2009.07.30 10:09:00
A fenti sommás véleményt nem én fogalmaztam meg - nem is mondanék ilyet, mert az az ország, ahol a Dr. Pepper nevű üdítőitalt feltalálták, nem lehet idióta - hanem Bill Maher, az HBO késő esti talkshowjának műsorvezetője, főállású megmondóember és humorista. A CNN-en…..
TakiBá 2009.07.30 15:19:47
@proeskontra:

Ha ma ébredtél volna, el kell keseritselek, a Szadesz mexűnt, az MDF-et módszeresen verte szét KÖZÖSEN a MaSzop és a Fityisz. Egyikért sem kár.

Én a magyar pártokról beszéltem, nem a pártokról általában. Nem "hiszem" azt, amit velük kapcsolatban megtapasztalok, a lopást/sikkasztást nap mint nap látom és hallom. A hatalmi ágak rég összefonódtak, a nyilvánosság vagy az igazságszolgáltatás erejéről kérlek ne papolj.

A Jobbikról eddig se pro se kontra nem tudok semmit, a zsidózásukat fölöslegesnek és értelmetlennek tartom; de annak örülnék, ha valaki végre megálljt kiáltana az elmúlt 60 évnek, mert siralmas.