Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bognár Zsuzsanna

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..
UPDATE2: Nos, kiokosítottam magam. A képeket professzionális módon eltorzítottam, a rendszámra/névre utaló kommenteket eltávolítottam.És akkor nézzük. Kikapcsolom a félkövér írást, mert fele annyira karakter kell egy sor megtöltéséhez és ez zavaró.Máris jobb. Szóval! Előre…..
Önkormányzati szociális bérlakást bérel a jó Batiz András, volt kormányszóvivő, a Miniszterelnöki Hivatal volt kommunikációs igazgatója és volt kereskedelmi televíziós. Jelenleg a Batiz Consulting Kft. kommunikációs cégnek vezetője-tulajdonosa, ami már több állami…..
Azt írtam volt, hogy minden egyes alkalommal, amikor olyan cuccot veszel, amit Kínában gyártottak, akár csak részben is, vagy minden olyan alkalommal, amikor olyan cég termékét veszed, ami komoly profitot kaszál a Kínában épített, kínai és délkelet-ázsiai piacokra termelő…..
Így a negyven felé közeledve csak a legritkább esetben tévedünk át a VivaTV műsorára, egyrészt azért, mert a Motörhead-klipgyűjteményük meglehetősen szegényes, illetve tavaly, a Kamera Hungária zsűritagjaként végig kellett szenvednünk hat-hat Randizóna és Shibuya című…..
killtheradical Tibet lángja 2008.04.07 18:00:00
Hír: Eloltották az olimpiai lángot Alcím és fotógaléria: Tibeti tüntetők tették Hát izé. Nem a tibeti tüntetők tették, hanem hivatalos személyek, többször is a párizsi futás során. Nem mintha a cikk azt állítaná, hogy tibeti tüntetők oltották volna el, de azt se…..
És ez megint nem április 1-jei tréfa, hogy a matek táborban több a lány, mint a fiú. Lehet szerencsésesebb vezérbika egy olyan fiúnál, aki a matek szakon csajozik be? És lehet utáltabb vezérbika annál a fiúnál, aki nem elég, hogy becsajozik, de a matek szak másik csaját is…..
Délelőtt még frissek vagytok, ami nagyon fontos, mert 2 komoly kérdés is érkezett, amikre pontos válaszokat kell ma itt adnunk. Történetem talán átlagos, számomra átélni persze nem volt az... Az egész nagyon régen, még a múlt században kezdődött egy kiránduláson, ahol…..
Bognár Zsuzsanna 2008.03.20 11:09:27
sztem is igazuk van. a nok szuljenek mar 50 eves korukban kolykot a parjuknak, elvegre ne legyenek mar ingyenelok.

Ja? hogy addigra mar nem megy? Hogy apu 40 evesen rajon megis tovabb kell orokitenie magat es ezert lelep egy fiatalabbal (ha addig meg nem tette, aztan ugy hagyta ott a kolyket allva a nonel, mint eb a szaharat)?
Tenyleg ilyyen nehez megerteni egy ferfinak, hogy a nok is szivesen szulnenek kesobb vagy ternenek vissza (nem letezo vagy nehezen felepitett) karrierjuk folytatasahoz (ha fiatalon szultek), de keves az eselyuk ra?

Hogy milyen onertekelesi es megelhetesi problemak jarnak ezzel egyutt? (Egy ferfinek is szar lehet, ha sose all fel, a noknel a termekenyseg jelenti a hasonlo produkciot).


De tenyleg, minek is gyerek a mai vilagba, nekik, akiknek csak kolonc? Nem kell, jogos.

Foleg nem azoknak, akik a parjukat problemaik idejen a zsirdiszno szavakkal emlekeznek meg roluk es a leleptem a megoldasuk, mert a masik jobb fej volt (es tart vagy allo nemi szervvel vart).

Az egojuk vmi hihetetlen meretu , az tuti (akinek nem inge, ne vegye magara).
Es sajatos az ertekelo mercejuk, khm..nem szeretnek a baratjuk lenni, meg a vegen kiderulne, hogy csak addig vagyok jo, amig ajnarozom oket.

Es van megoldas arra, hogy ne erezze kolonnak a not meg a sajat kolyket, meg a no se erezze magat atverve, elveve a szaporodas lehetoseget tole, espedig: megegyezes.

A kapcsolat elejen gerincesen tisztazni, ki, mit, hogyan es mikor szeretne (szeretne-e egyaltalan), es nem atcseszni a masikat 11 ev utan, mert hat rajitt, hogy megse ugy van.

Lehet akkor kevesebb partner kinalja magat? Lehet, de egy erett embernek ez nem gond vagy tudja kezelni. Meg a kapcsolati hullamvolgyeket (mint ahogy sikeres hazassagra is van pelda). Ha nem eleg eros, akkor meg legyen korrekt es nem muszaj mindenkinek szaporodni, ugyebar, ugyis tele vannak az intezetek, akkor majd vegyen ki egyet, aha megunta a szabad(os) eletet.

Mert a gyermek nem jatek es a tars lenezesevel sajat magat minositi elsosorban az illeto.

Bocs a hosszu kommentert

Ez volt az email tárgya, amit az egyháztól kaptam.És ez volt benne, semmi más:..
Bognár Zsuzsanna 2008.03.17 00:34:59
Aki rákot eszik, az megfizet, de hogy egy bank válasza a pénzváltási hibára az, hogy megesik ilyen a külföldi tranzakciókkal, több mint rémisztő. Március 5-én indultam haza az Egyesült Államokból, és mivel a Seattle-i reptér nemzetközi terminálján a Burger King átalakítás…..
Öcsy olyan hosszú levelet írt, hogy alig merek bevezetőt írni hozzá, nehogy leálljon a böngészőtök időtúllépéssel. Na jó, volt már máskor is hosszú poszt itt nálunk, arról nem is beszélve, hogy kommentek formájában úgyis hozzátesztek mindig rendesen a témákhoz! Az igazat…..
NMaGisteR küldte az alábbi cikket. -7 fokban kiraktak egy gyermeket a buszról. A Brennbergbányáról Sopron felé tartó 3-as autóbuszról leszállítottak egy kisfiút, mert nem volt nála a diákigazolványa. – Két nyolcéves ikerfiam Brenbergbányára jár iskolába – mondta…..
"Sok emberek hisznek ebben, hogy ez valódi. Sok emberek azt mondják, hogy ez egy trükk. Én akarom, hogy ez misztikus legyen." - mondta Uri Geller a TV2 tegnap esti Napló Extra c. műsorában, később pedig némi unszolásra egy kanalat is meghajlított. Mi nem akarjuk, hogy ez misztikus legyen...
Névtelen olvasónk igen plasztikus,"percről-percre" stílusú naplóban számol be arról, milyen megaláztatások érik azt, aki ügyet akar intézni a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál. Hogyan csúszik be két, egymás után kitöltött űrlap közé hét csókos aktája? Részletek…..
Ofra Haza, a leghíresebb izraeli énekes 1957. novemberében született és hét éve halt meg. A world musictól a Gothic rockon át Iggy Popig: pillanatképek rövid pályafutásából. Ofra Haza úgy ötvözte a tradicionális zenét a poppal, hogy egy személyben volt Izrael Sebestyén…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
w Coming out 2007.07.16 05:30:00
Töröltem a Wiwen az összes ismerősöm. Egyenként. A regisztrációt meghagytam, mert vannak, akik csak ott tudnak belépni az internetre, és levelet is csak ott tudnak írni. Még nem kapták meg a világútlevelet. A tömeges szakításra elegendő ok lett volna az is, hogy az utóbbi…..
w Zsákos bácsi 2007.07.11 04:30:00
Van még egy jubileumunk a hétre. Épp két hónapja ül előzetesben Tomcat. Autoriter nagypapáknak ebben nem tűnne fel semmi különös. Kereste a bajt, ugye. Pimaszkodott. Rossz volt, hát most megkapja a magáét. Jól kell viselkedni, kisfiam, és akkor majd nem visz el a zsákos bácsi.…..