Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anoz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Adott itt egy választás, amiről az emberek többsége nem tud semmit. Azt már sokan tudják, hogy nem megyek szavazni, mert tegnap este, egész éjszaka és még reggel is emiatt anyáztak engem, mert „miaz, hogy nem megyek?”.Alap problémám a szavazással, hogy –bár…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
anoz 2009.04.14 10:25:10
@Independent: Teljesen igazad van ezt kellene tenni. Csak az a baj, hogy ezzel a részvételi arányt növeled és mindkét nagyköcsög izgulhat kire szavaztál, és senki nem fogja közzé tenni hány áthúzott szavazó lap volt, csak egy leszel az érvénytelen szavazó közül. Én nem szavazok mert nincs kire!!!!!!!!!!!!!