Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makódávid

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új, profi brazil jiu-jitsu edzések indulnak a X PIT klubban a Gracie Barra zászlaja alatt. A tréningeket Varga Levente vezeti, aki a brazil jiu-jitsu magyarországi megjelenésétől kezdve űzi ezt a stílust, és számos MMA- és földharcversenyen is bizonyította már tudását. Az edzések…..
makódávid 2012.01.30 11:34:08
Pont bele is csapott a lecsóba az első felvezető zenekar, az öt tagot számláló germán Burden, miután beléptem a PeCsába. Ők a modernebb oldalról közelítik meg a stonert. A frontember hatalmas termetével és hosszú rőzséjével kajakra úgy nézett ki, mint Bátky Zoli (ex-Wendigo,…..
makódávid 2011.03.24 10:54:19
robustfellow.blogspot.com/2011/03/hungarian-vibes.html akinek még nem lennének meg ezek.
A Guts hatalmas váltást jelent a The Walking Dead premierjéhez képest. Igaz, hasonlóan magas szintű kivitelezéssel vonultatja fel a zsáner legjellemzőbb eszközeit, de sokkal hatásvadászabb és felszínesebb, mint a felvezetése. A mozifilmes tempóhoz szokott Frank Darabont kissé…..
Sungrazer - S/t (2010)  A hollandiai Sungrazer - köszönöm a démoni Niconak a muzsikát - azt a fajta, desert stoner rockot játsza némi pszichedéliával vegyítve, amit oly' nagyon szeretek. Pici Kyuss, pici FuManchu, repül, száll, utaztat (ha nem is az űrben) a hangzás horzsol,…..
makódávid 2010.05.21 16:27:44
  Úgy gondolom, mindenkinek jól fog esni ez a kis hanganyag. Pláne, hogy itt a tavasz.Hallgassátok széles vigyorral és dagadó gattyával a Monster Magnet 2004-es Roadburni koncertjét. Get Stoned!..
"A whiskey-től hányingerem van, a zöldtől fáj a fejem, valamitől véres a szakállam, és nem tudom, hogy mi a faszt keresek félmeztelenül, egy puskával a kezemben az erdő kellős közepén. Csak azt tudom, hogy a disznókat már rég meg kellett volna etetni..." A kanadai…..
Barbears - Let'S See The Bears  Itt van a Lukács "Gyere! Igyunk egyet!" Laci által vezetett BarBears (valójában BarBeers, még oridzsibban: UnikumBeers) mp3.ban letölthető, 4 számos ep-je egy ráadás bónusztrekkel. Feelinges StonerRock a rollin' fajtából, szedje…..
makódávid 2010.01.21 14:38:07
HE IS LEGEND : IT HATES YOU (2009)   A negyedik lemezénél járó,wilmingtoni csapat modernebb,korszerűbb oldalról közelít a Stoner irányába,mint kortársaik nagyrésze és szerintem róluk tényleg el lehet mondani,hogy rengeteget hozzá is tesznek ehhez a műfajhoz.Kedvenceik…..
A Guitar World Magazine összeállította minden idők legbizarrabb gitárjainak tízes listáját, és ezt nekünk már csak a nevünkből fakadóan le kell közölnünk. Sőt, minden kedves olvasót megkérünk arra, hogy alul szavazza meg, melyik hangszer néz ki a leghülyébben. Prince-é? Les…..
makódávid 2009.11.26 10:49:05
                      Megigértem a finomságot és lőn! Ez egy nagyon-nagyon friss koncert a Karma To Burn legendától! Úgy gondolom nem kell őket nagyon bemutatni. Aki nem ismeri, az nézzen…..
Már jó ideje annak, hogy a Chief Rebel Angel kiadta első nagylemezét. Az azóta eltelt időben sokat megélt a zenekar, főleg ami a tagok változását illeti, de most végre elkészült két új dal is, amit itt a Lángoló Gitárokon lehet először hallani. Klikk lejjebb a dalokért,…..
makódávid 2009.08.25 12:29:18
Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg,…..
makódávid 2009.05.07 19:33:04
A hazai electro house sokathaknizó szépfiúja a majális örömére új mixet, új számot és egy majdnem új weboldalt készített rajongóinak, akik között olyan sok a mellkidobós partybabe, hogy arra nem is tudunk tisztességes hasonlatot találni. Az egykor a Pink Floyd legnagyobb…..
makódávid 2009.05.07 11:52:43
Desert Sessions - Volume 9 & 10 (2003 - CD Compillation) , azaz I See You Hearin' Me (2003 - LP) és I Heart Disco (2003 - LP)   ...1997 augusztusában indul a sztori, amikor is Josh Homme Monster Magnet, Goatsnake, Earthlings, Kyuss, Soundgarden tagokat összehoz Rancho de La Luna-n,…..
A tisztesség kedvéért.Akkor miért én jegyzem, mi?stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge, sludgerock, sludge rock, southern, southernrock, southern rock, magyar bandák,…..
Southern Music Nem Southern... 2009.04.21 23:48:34
…hanem egyértelműen rock. Mégpedig kivételesen afféle ritka rock, ami állandóan a déli ritmusokat játszó mp3 lejátszóm rendszeresen visszatérő vendége. Lehet, hogy Pepper Keenen az oka. Eddig az összes zenekar, amihez köze volt, kivétel nélkül kedvencemmé váltak:…..
makódávid 2009.04.22 08:38:32
Atomic Bitchwax - Boxriff (2006)  Itt van egy tuti album  MonsterMagnet és Godsped tagokból álló Atomic Bitchwax-tól. Van rajta egypár stúdiófelvétel és sok koncertszám. Az albumon olyan rockgitározás hallható, hogy megfogadtam ha lesz időm nekiülök és leszedegetem a…..