Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UrsulA

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
A rózsaszín pólós nőnek valószínűleg fogalma sem volt, hogy U. miért is fényképezi le és néz rá szúrós szemekkel. És különben is, a parkolósáv közepére melyik hülye festeget mindenféle sárga csíkot?! A képen látható biorobot sajnálattal vette tudomásul,…..
Olvasónk a BKV alvállalkozójának, a VT-Transmannak az egyik leggyökerebb buszvezetőjével találkozott tegnap reggel. A buszos Budafokon nem akarta megadni a gyalogosoknak az elsőbbséget, akik a zebrára lépve jelezték, hogy át akarnak kelni. A buszvezető nem elég, hogy a KRESZ…..
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
kár-park Kiflibe hajtott Passat CC 2009.04.25 00:13:00
Észak-budai autósoknak ismerős lehet a szitu. A helyszín az Árpád Fejedelem útja és a Komjádi Béla utca kereszteződése, rögtön a Komjádi uszoda előtt. A világoskék-metál Passat CC a Margit híd felől érkezett és balra próbált volna befordulni, a Komjádi utcába. A…..
A lakásnak szépnek, csinosnak és tisztának kell lennie a benne lakókkal együtt, erre néhány háziasszony este tíz óra környékén jön rá, mikorra befejezi az üvöltést gyermekével, illetve élete párjával. Az egyik fontos dolog, ami ilyenkor nem tűr halasztást, a…..
Érzésem szerint Zsola némileg mazochista személyiséggel van felvértezve, hisz a lenti párbeszéd alapján őszintén szimpatikusnak érezni valakit, aki undorítónak nevez és végig sem hallgatja a mondandómat, meglehetősen furán veszi ki magát. Most nálam is kiverte a biztosítékot…..
A címben szereplő mondat egy piros lámpánál történt beszélgetés során hangzott el, Ákost úgy meglepte, hogy nem is tudta nagyhirtelen, hogy reagálhatna le egy ilyet. Az alábbi eset tegnap történt velem, gondoltam megosztom a közzel, hátha lehet okulni belőle... Tegnap délután…..
UrsulA 2009.04.18 13:15:12
@eRobi:
De van. Sőt, még olyan is van hogy "ráreagál".
www.youtube.com/watch?v=CjhTWv5J4y8
autózz! Viszik a Ferrarit is 2009.04.15 16:18:00
Nemrégiben említettük az új belvárosi főutca munkálatainak első fázisát, amikor is még a jelzett időpont előtt végigkerékbilincselték az összes autót. Szekuriti blogger levele alapján rájöhettek azóta, hogy így nehéz utat felbontani, úgy tűnik, viszik most már az autókat,…..
UrsulA 2009.04.15 17:53:16
@hatesz: Az előző Ferrarija piros volt, a Lamborghinije sárga, most valami mást akart na.
UrsulA 2009.04.15 19:23:32
@Ro3: Na. Akkor legális a projekt.
UrsulA 2009.04.15 21:07:32
@Secnir: Szerintem egy műszaki hibás autó csak a közterületfelügyeletet hatná meg. A parkolóőrök 3 óránként raknának rá cetlit, amikor meg már sok van rajta, párat kidobnának róla. Én már láttam ilyet. Valami régi autó állt egyhelyben több napig a környékünkön, rendszám is volt rajta, a kék zacsik meg gyűltek. Viszont a parkolóőrök nem voltak túl következetesek, mivel a zacsik száma az idő múlásával nem lineárisan növekedett.
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
Sok honfitársunkkal együtt Gábor is belelépett a magyarországi bürokratizmus szippantóskocsit soha nem látott pöcegödrébe. Íme egy újabb példa arra, hogy különösebb szolgáltatás nélkül hogyan húznak le egy újabb bőrt az autósról, aki mi mást is tehetne, fizet. Van egy…..
Dave alábbi kis sztorijában arra próbál rávilágítani, hogy ha be akarja tartani a sebességkorlátozást egy adott helyen, az könnyen veszélyes is lehet, ha pedig megszegi a szabályt, akkor azt biztosan szankcionálják. Mit gondoltok, mit lehet tenni ilyen esetben, illetve hova lehet…..
autózz! A taxisnak minden mindegy 2009.03.23 16:54:00
Aki nem fél attól, hogy nem tud este elaludni és van még kedve ilyenkor kávézni, annak ajánlja Z az alábbi történetet. A saját készítésű rajzokat pedig különösen kedveljük, persze az eddigi nonpluszultrát ezúttal sem sikerült utolérni. Könnyed, kávé mellő post-ot…..
Szájsebészetre menni már önmagában sem kifejezetten kellemes érzés lehet, Balázsnak viszont nem csak a szájában való turkálás lett végül kellemetlen, ugyanis amíg ő békésen tűrte a nyálszívó szörcsögését abban a tudatban, hogy van érvényes parkolójegye, szépen…..
Wágner úr csendes hétköznapjait az általa zsírköcsögnek nevezett egyének színesítik, bár nem éppen oly módon, ahogy az ember a változatosságra vágyik. Csak az a kérdés, hogy mindezt mért teszik az emberek és főleg mért a saját kis környezetükben? Egy rövid, viszont nagyon…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..