Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flatus

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerző: Németh Ákos Szombat délután három körül verőfényes napsütésben a búcsúi határon, Ausztriától 20 méterre megbüntet a Magyar rendőrség két marcona képviselője, mivel nem világított a lámpám! Természetesen jogos volt a büntetés, sajnos tényleg elfelejtettem felkapcsolni. Elismertem,…..
Sajnos a SyFy a harmadik évad végével lelövi a The Expanse című sorozatát. ami a legjobb scifi-sorozat a Battlestar Galactica óta, ha pedig a puszta látványról beszélünk, messze a legjobb evör. De hát ez nem érdekel senkit, ha a nézettsége nem az igazi. A gyártó Alcon Television Groupnak eleve van…..
Orbán előszeretettel hangoztatja a tasliadás – és főleg kapás – pedagógiai fontosságát. Most ő kapott volna egy hatalmasat minden tisztességes kocsmában, ha ott mer úgy viselkedni, mint a nagy tekintélyű parlamentben. Vazallusai persze szolgaian tapsolták...
A közelmúlt egymást érő szexuális zaklatási botrányai nélkül is jól tudjuk, a színésznők élete nem egyszerű az álomgyárban. Amíg fiatalok és szépek, addig van a legtöbb esélyük, hogy befussanak, ám elég egyetlen rossz döntés, hogy mindaz, amit addig felépíttettek, kártyavárként omoljon össze. A…..
Valószínűleg sokan nem értenek egyet a döntésemmel, hogy ellátogattam Észak-Koreába, mert az utammal a rezsimet támogatom. Őszintén tényleg ezen múlna, hogy Észak-Korea létezhet a mai 21. században? Véleményem szerint, akik veszik a bátorságot az utazáshoz, kíváncsiságból teszik, egyszerűen…..
Kedves Barátok, Zsofia ma hajnalban elhunyt. Nagyon köszönjük minden ismerősnek az elmúlt hónapokban kapott sok biztatást, látogatást, telefonhívást, segítséget, levelet, vért. A temetést még szervezzük: előreláthatólag a jövő hét utáni héten lesz, hétközben. Aki…..
flatus 2017.10.30 14:31:35
Segít a FOX, öt videóval, amivel képbe kerülhetsz az eddigi eseményeket illetően. Nekem nem nagy truváj egyik sem, de én a rajongótábor azon részét képviselem, aki folyamatosan reménykedik abban, hogy előbb utóbb megint lesz olyan fasza a sorozat mint az első évadban volt, vagy a harmadikban, vagy…..
A mellékhatásokért nem vállalunk felelősséget, azokkal forduljatok orvoshoz – mondja vicceskedve a Manieggs egész estés animációs film írója és rendezője, Miklósy Zoltán. A Vertigo Média közreműködésével a héten moziba kerülő Manieggs, ahogy az alcím is jelzi, tojások…..
A tévétörténelem talán legnagyobb pillanatához érkezhetünk szeptember 28-án, amikor levetítik a Family Guy 13. évadának első, a Simpson családdal közös részét. A Simpons/Family Guy-crossover nem csak azért fontos, mert egy 15 és egy 25 éves sorozat karatkerei kapnak közös…..
flatus 2014.09.14 12:48:24
@SzerződésSertés:
akkor járjál oda
Hosszú,copfba kötött haj, barátságtalan tekintet, kőből faragott arc, kamionsofőr bajusz és egy szombrérót viselő nőt ábrázoló tetoválás a mellkason. Ezek minden idők egyik legfoglalkoztatottabb hollywoodi színészének ismertetőjegyei. Ha nem láttad még egy filmben sem, akkor…..
Talán meglepő, de alig égtem az új Trónok harca évad lázában. Ez részben annak köszönhető, hogy az elmúlt egy-két évben jó több olyan fantasyt is olvastam, melyek irodalmi értéke vetekszik Martin klasszikusával (pl. A királygyilkos krónikája vagy Az Első Törvény köteteit),…..
flatus 2014.04.08 17:46:11
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
  Ároktői banda: ítélet lesz, bizonyosság nem Január 6-odikán a bíróság ítéletet hirdet a hat tagú „ároktői banda” ügyében. Ma csak abban lehetünk biztosak, hogy a bírósági ítélet nem lesz – nem lehet - megnyugtató.…..
Az idióta petárdázásnál kevés értelmetlenebb dolgot tudnék felsorolni az amúgy nem túl izgalmas szilveszteri hagyományok "tárházából". Tényleg van, aki őszinte örömét leli abban, hogy meggyújt egy kétes eredetű robbanószert, és élvezi a durranás hangját? Nyilván akad…..
flatus 2014.01.01 18:37:56
@dRiver:
Megjelentél és elkezdtél kutyázni, bele sem gondolva abba, hogy bizony háborút megélt embert, vagy éppen csecsemőt is zavarhat a hanghatás.
A korábban kifejtett, pirotechnikát élvező személyek vonatkozásában megállapított kritériumok nagyjából rád is illenek, elég a helyesírásodat megnézni, iskolázatlan tahó vagy.
A Huawei Ascend P6 kiváló telefon Ezt a mondatot valószínűleg még sokszor le fogom írni. Amikor megkaptam, kibontottam a különben visszafogott dobozt, és kivettem a telefont, elmorzsoltam egy halk wow-ot. Miután bekapcsoltam, egy sokkal hangosabb wow is elhagyta a szám. Pedig ezt elég…..
Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való…..
flatus 2013.07.25 18:31:46
@40-es:
Rezsicsökkentés!Éljen a nemzet, éljen a párt!
ui:most már bevallhatod, hogy nem is vagy olyan egyszerű, mint amilyennek mutatod magadat.
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
Tegnap az emberek ledöbbenve figyelték, ahogy az FKF emberei reggel 8-ig hagyták, hogy mindent eltorlaszoljon a hó, ma pedig döbbenten tapasztalják, hogy az elkotort hó miatt nem tudnak kimenni a lakásból. Most akkor melyik legyen? A történet meglepő módon nem a hétfői havazáshoz,…..
Tudtuk és tudjuk ma is, hogy Magyarország sikere, a magyar nemzet szárnyalása szálka az idegen erők szemében. Magyarország és az általunk vágott új ösvény, veszélyt jelent a globális elnyomó hatalmi berendezkedésre, nem véletlen hát, hogy országunk és hitvallásunk állandó…..
A Rolling Stone szedte össze a tizenegy legkeményebb/leggusztustalanabb jelenetet a The Walking Dead harmadik évadából és mivel nagyjából egyetértünk a listával, mi is lehozunk belőle ötöt, ha már ilyen jó kis zombis napunk van. Az ugrás után a nyugalom megzavarása alkalmas…..
flatus 2012.12.05 19:10:17
@Kentetsu:

Azért nem írta ki mert fogyatékos.
Én még most állok neki a sorozatnak, ezért abba is hagytam az olvasást.
Egy februári blogposztunkban arról számoltunk be, hogy a gyöngyöspatai általános iskolában hátrányos megkülönböztetés éri a roma gyerekeket, miután a Hír tévé olyan riportokat készített, amelyekben ennek ellenkezőjét próbálta bizonyítani. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF)…..
flatus 2012.12.04 06:53:29
@SPYD3RM4N:

Nem kell felsorolnom, magad támasztod alá.
"Évtizedek óta jól ismert tény, hogy a cigányokat minden kis baromságért bevarrják, míg a fehéreket nem. "

Egy az egyben, mint egy jobber antagonista.
Nem sok különbséget látok a között, hogy
a, jobbikos szerint szinte minden roma bűnöző vagy
b, a TASZ szerint jól ismert tény, hogy a romákat bevarrják a FEHÉREKET meg nem.

Ha ez nem egyszerű általánosítás, akkor lehet jelölni Vonát a Nobel béke díjra.
Neve, élete és végzete összefonódik a Gyilkosság Zrt-vel. A maffia ítéletvégrehajtó alakulatáéval. Senki nem tudja pontosan hány ember haláláért felelős, közvetve vagy közvetlenül. Lepke volt a Gyilkosság Zrt. vezetője. Keze alatt dolgoztak a szervezett alvilág…..
Geekblog Prometheus 2012.06.06 22:54:00
A Prometheus körül akkora hype alakult ki, ami talán még a stúdiók néhány idei másik nagy dobása, a Bosszúállók és a Sötét lovag: Felemelkedés körüli cirkuszt is megfejelte. És a rendező személyéhez, illetve az általa életre keltett Alien franchise új irányba vivésének,…..
flatus 2012.06.08 12:32:37
@johnny quid:

SPOILER

Annak pont hogy volt értelme.A Weyland eredményeket akart, amelyek nem nagyon akartak jönni, ezért a robot a beszerzett mintát beleimplantálta az egyik humánba, hátha lesz vmi eredmény.

Engem a nyitó képsorok zavartak a leginkább, mert ugyan jó alapot adhatnának a teremtésmítosznak, de azt nekem ne mondja senki ,hogy egy szuperfejlett civilizáció úgy népesít be bolygókat, hogy egyik tagjukat rituálisan feláldozzák, mert csak így nyerhető a megfelelő DNS.Szóval számomra ez olyan WTF.

A másik meg az ,hogy mi volt az idegenek motivációja a teremtést követően.
Magunk hasonlatosságára teremtünk egy kicsikét, hagyunk hátra térképet, majd jól legyakjuk őket, miközben a szándékot kiváltó motiváció elveszett a sorok között, miért is tesszük ezt.
Prometheus?Mit lopott a Weyland a teremtőinktől?
Noomi Rapace helyett az lett volna az első kérdésem a robothoz, az űrhajó lezuhanása utána ,hogy mi a jó péniszt mondtál az idegennek, mielőtt nekünk támadt.