Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RocknRoll

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Deutsche Telekom hétfőn megkezdte felvenni az előrendeléseket az iPhone 5-re, annak ellenére, hogy az Apple-től semmilyen hivatalos információ nem érkezett. Nem lehet tudni, az eszköz mikor érkezik, milyen lesz, egyáltalán iPhone 5-nek hívják-e majd.A társaság természetesen tart…..
Nemrég feltöltöttek a Youtube-ra egy 1994-es videót, amin Roger Fidler víziója látható, és ennek a víziónak a modellezése. Fidler egy könnyű, lapos kijelzős tabletről beszél, ami szövegeket, képet, hangot és beágyazott videókat játszik le, és ami a számítógépek egy…..
RocknRoll 2011.05.03 11:54:34
@szucsadam:
Nem helyes amit modasz mert az pasi a technikát is feltalálta. Ott van a videon.
Az Apple attól eredeti, hogy, úgy lop, hogy olyan mintha az övé lenne. De ezt a ceo sose titkolta..
Ígértem nektek, hogy felpakolom az Andrássy úti iStyle-ban felvett videót az iPad 2 launch-ról. A videó nagyjából 19:00-kor indul, ez történik a boltban, amíg kint az emberek csak annyit érzékelnek, hogy beindul a zene, és lehullanak a paravánok:..
A hálózatról ugyan továbbra sem tudtuk lekapcsolni, de a Nexus One-nal összevetve érdekes eredmény jött ki. Kiderült, hogy az iPhone 4 lényegesen lassabb tenyérben, és tovább lassul a halálos fogás következtében. A Nexus One-nál nem találtunk halálos fogást...
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Appleblog Kicsomagolták az iPadet 2010.04.01 14:32:00
Bár szombatig még várni kell a készülékre, néhány szerencsés flótás már kipróbálhatta az Apple tabletjét.Megjelentek az első tesztek is, a New York Times szerzője felrója mindazt a hibát az iPadnek, amivel eddig is tisztában voltunk (nincs Flash, multitask, ebooknak nehéz és…..
Előtte meg egy kis bemelegítés. Ahogy ígértem, három blog, az Appleblog, Handrás és a Plastik közös közvetítését olvashatjátok itt, egyesített erővel toljuk a legjobb kontentot. A legjobb közvetítés a kontinensen! iTablet! Ádám pedig itt nyomatja a legfontosabb…..
Na itt egy igazán vicces történet a szuperarrogáns Steve Jobsról. Történt, hogy a Little App Factory levelet kapott az Apple-től: a kaliforniai cég jogászai arra kérték a vállalatot, hogy az változtassa meg az iPodRip nevű program elnevezését, az mp3-lejátszó nevét ugyanis csak…..
Itt vagyunk a helyszínen, szerencsénkre nincs gatyarohasztó meleg. Negyven-ötven ember áll sorba, vagyis a kereslet, legalábbis az elsőzők számából úgy tűnik, igazodik az iPhone 3GS készletéhez. A sor elején álló ember 4:30-ra jött, vagyis majdnem négy órája vár, hogy kézbe…..
RocknRoll 2009.07.31 11:47:42
RocknRoll 2009.07.31 11:58:56
Az időközben szociológussá avanzsált utazónk szakdolgozatát közöljük, aminek a címe: A fej felé emelt kéz jelentése az emberiség történelmében. Mivel magát a munkát sms-ekben (és egy mms-ben) küldte be, nem sikerült túl hosszúra a munka, és eléggé szét is lett tördelve…..
Legutóbb az egyedül maradt fehér szappantartót teszteltem le, most az újdonsült MacBook Prók (korábban unibody MacBook) erősebb képviselőjét néztem meg. Handrás az XMS-ben kinyitott egyet a kedvemért, amik elég gyorsan, alig egy hét alatt elértek Magyarországra is.Az ezüst…..
RocknRoll 2009.06.21 12:10:23
Egy kínai Apple-rajongói oldalon megjelent egy kommentelő, aki azt állította, hogy ő már nyomogatta a új iPhone-t. Egy ismerőse állítólag a Foxconnál dolgozik, így a prototípust neki is megmutatta. Mondjuk egy rajongói oldalon patapon200 álnéven mondanak nagyokat az emberek.A srác…..
Annyit előre elárulok, hogy a laptop veszít. A videóból kiderül, hogy az Apple laptopja szar, mert az illesztékek rendszeresen elengednek. Legalábbis a szöveget gépelő hülyeállat azt állítja, hogy már több ismerősénél is beindult a folyamat, az informatikai Pangea darabokra…..
RocknRoll 2009.05.01 21:44:09
@Ulkesh:
LOL :)
A források mindenesetre erről beszéltek. A kínai nyelvű Commercial Times arról számolt be, hogy a tajpeji székhelyű Foxconn Electronics már várja az Apple konkrét megrendelését a netbookra. Minden nagyágyú újság beindította a kémhálózatát, a távol-keleti gyárak…..
Igen, igen, tudom, a dizájn nem a legjobb, aminek köze lehet ahhoz, hogy nagyjából másfél óra alatt készült el 2008. elején. Mivel azóta is ha van szabadidőm, inkább írok, mint tervezek, az Appleblog több mint egy éve ugyanolyan, mint az első nap: van nála szebb is. Cserébe…..
RocknRoll 2009.04.20 22:54:01
@Vfair: Ezt ugye nem kérdezed komolyan?:D XD
RocknRoll 2009.04.20 22:56:23
A hír nem különösebben új, de annak idején elkerülte a figyelmemet. Most a Beszéljukmacen keresztül akadtam rá arra a Macrumors-pletykára, hogy komoly átalakulás előtt állhatnak az Apple legerősebb laptopjai: várhatóan ősszel kerülnek a MacBook Prókba azok a Core i7-es…..
Szerintem tudjátok, hogy az iPhone kipróbálása óta a legtöbb mobilon csak röhögök, de borzasztó hangosan, a T-Mobile G1 volt az egyetlen, amit a remek Android-szoftvernek hála megkedveltem, de az meg olyan ronda, mintha eredetileg olcsó vécékefetartónak készült volna, csak…..
RocknRoll 2009.04.04 10:42:00
@Attila1234: De nem is arról, hogy kritizálunk (iPhone) de azért úgy lopkodunk.
Azzal persze kár is lenne ekézni Steve Jobs cégét, hogy termékei ne lennének szebbek, stabilabbak, kényelmesebbek, innovatívabbak, mint microsoftos konkurenseik. Marad az ár. Igen, az új videó arról szól, hogy 700 dollárért nem kapsz Apple-laptopot, ezerért is csak egy 13-ast, bezzeg…..
Appleblog Jobs for president! 2009.03.27 14:16:00
Akármilyen oldalról nézzük, nyakunkig ér a szar, ráadásul azt sem lehet tudni, ki lesz két hét múlva a miniszterelnök. Az Index remek kis szavazást indított, amiben mindenféle techguruk közül kell kiválasztani, hogy ki legyen a következő kormányfő. A listán Bill Gates és a…..
RocknRoll 2009.03.28 08:58:05
RocknRoll 2009.03.28 08:58:53
Appleblog Anyád Leo! 2009.02.28 18:47:00
Itt szeretném megjegyezni, hogy hosszú ideig tartó ellenállás után feltelepítettem a Leopardot a Tiger helyére, de a 10.5.6-os pontosan ugyanazokat a tüneteket produkálja, amik miatt annak idején a 10.5.1-ről visszatértem a 10.4.11-re.Ez a rendszer kérem szépen nálam nem stabil.A…..
Kényes (hogy ne mondjam: nagyon kényes) témát melegítünk fel mai posztunkban. Egy kétezer éves konteó pár vetületét villantjuk fel, kockáztatva a kiátkoztatást. És elöljáróban azt is elmondjuk, hogy ilyesmiért bizony máglya jár. Azaz járt, úgy 400 évvel ezelőtt, de akkor…..
RocknRoll 2009.01.31 12:16:09
@star77: Mindig Csinálják a balhét ha érted mire gondolok:D
Vártuk tavaly év végére, biztosak voltunk benne, hogy januárban kijön, de francokat, az iMacet még mindig változatlan formában árulják. Általában nem szoktam felülni az elemzői várakozásoknak, pletykáknak és szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy körülbelül meg szoktam…..
RocknRoll 2009.01.27 10:37:24
@stevejobs: Tényleg nem szeretnék hisztizni.Csak pont az tetszett, hogy nem kell rámennem a Macrumors-ra mert itthon megkapom és ez tök jó és pozitiv. A cikkek meg még az amcsiknál is érdekesebbek mert tükörbe helyeznek ellentéteket, múltbéli dolgokat.
Valahogy kezdett picit ilyen subba érzésem lenni és ammá nagyon nem jó. EZ.

De lehet, hogy én vagyok iPara.

A mailem meg nem képes felvenni a kapcsolatot a Yahoo "Outgoing" szerverével és ezzel sokan vannak igy.
Nagyon kinos, hogy leirják, hogy "sorry". Ha valaki tud segitsen Köszönöm!