Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pzkpfw VI

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még? Meséltem milyen szigorú…..
pzkpfw VI 2010.09.15 17:45:49
@BushDoctor: Ugyanezt akartam írni,annyival még kiegészítem hogy volt amikor régebben autókat hoztam kintről, fillérekért adták az ilyet,mert annyira nem kellett ott sem senkinek.És ez még évekkel ezelőtt volt.Azóta pedig még romlottak a dolgok.Sose hittem hogy ilyet el lehet adni.
pzkpfw VI 2010.09.15 17:48:46
@BushDoctor: Évekkel ezelőtt sem kellett már az ilyen senkinek,de amíg lószar van addig veréb is van.
pzkpfw VI 2010.09.15 19:51:03
@Leadfoot: Amit írtam azok piaci tendenciák,de persze mindig van aki ezt nem érti.Ha van lóvé akkor nem számít,de nem véletlen, hogy ezek használtan lényegesen olcsóbbak mint dízelmotoros társaik.És ezt nem én döntöm el hanem a piac.
Varga Zoli nincs többé. Fájdalmas leírni ezt a négy szót. 1996-ban a magyar sportsajtó első helyen keresett és folyamatosan figyelt személyisége lett, amikor hosszú száműzetés után hazatért, hogy a Fradi edzője legyen. Nem látta el sokáig a feladatot. Nem láthatta el, mert a…..
pzkpfw VI 2010.04.12 09:33:57
@Bloberf: "a közeg nem volt felkészülve a németországi mentalitásra"

Ez az Ő dumája volt.

Tőle németországban is mindenhol elköszöntek pillanatok alatt,pedig ott voltak németek.Aki ismerte a mentalitását,az elmondhatja mennyire volt "német".
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
pzkpfw VI 2009.12.01 13:35:07
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..