Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sántaclaus

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavaly bemutatott Elephone S8 volt a gyártó akkori nagyágyúja. A külföldi sajtó is sokat foglalkozott vele, hiszen ez volt az a készülék, ami az akkori vékony kijelző keretes érát meglovagolta próbálta magát megmutatni a gyártó, hogy ők ilyet is tudnak! Már akkor ki szerettem volna próbálni,…..
sántaclaus 2018.02.21 13:17:41
Ami ugye nem most vasárnap/hétfő hajnalban kerül adásba, mert az amerikaiaknál munkaszüneti nap van/lesz, hanem egy héttel később. ..
sántaclaus 2015.09.06 09:55:03
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Kattintottál? Kellenek is ezek a hangzatos, figyelemfelkeltő címek ha sokakhoz szeretnél eljutni, de nagyon helyes hogy itt vagy, jól fogsz járni és valószínűleg találsz valami új néznivalót a listán. Hacsak mondjuk nem a Wostry Feri vagy. A felsorolás természetesen szigorúan az…..
sántaclaus 2015.05.24 15:06:45
Nick Stahl (35) A kölyökképű Stahl már közelebb van a 40-hez, mint a 30-hoz, úgyhogy ideje lenne már, hogy a felfedezettség állapotából valódi A-listás sztárrá váljon végre. Alig tizenhárom évesen már főszerepet játszott a Mel Gibson fémjelezte Az arc nélküli emberben,…..
sántaclaus 2015.04.28 18:09:52
Ez az összeállítás a Szellemvárosok Magyarországon által 2014-ben bejárt területekről szóló válogatás. Rengeteg hihetetlenül izgalmas és lenyűgöző helyen jártunk már, így elég nehéz volt egy tízes listát összeállítani, de mégis megpróbálkozunk vele...
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
sántaclaus 2015.04.05 22:53:07
Igazi nagyvadra akadtunk ma. Biztos vannak olyanok, akiknek nem tetszik a House 13-asa, hallottam már, hogy túl vékony, sáskaszerű, a tények ezzel szemben azt mutatják, hogy Olivia Wilde valami szélsőséges módon dögös. Madarat szült a terhes férfi, ez tény! És nemcsak arról van…..
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
Ugyan nem friss a hír, hogy Kanadában különösen nyugodt medvékkel őriztek egy kenderfarmot, de minthogy a blogon még nem volt az orosz nőci, aki ezt képtelen vihogás nélkül összefüggően kamerába mondani, egy posztot mindenképpen megér: ..
Új szpottal jelent meg a reklámjairól eddig méltán híres, és azokkal sok-sok díjat besöprő Heineken.A "The Entrance" címet viselő reklámfilm azonban most valahogy nem sikerült olyan jóra, legalábbis nélkülözi azt a szellemességet és humort, amivel eddig eléggé…..
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
Egy holland dobogósunk már van. A dél-afrikai labdarúgó világbajnokság előtt a németországi Rustban megrendezték a Miss World Cup szépségversenyt, melyen minden résztvevő ország indított egy versenyzőt. Az argentin Jennifer Scherman győzött, ő lett a vb legszebbje, udvarhölgyei…..
sántaclaus 2010.06.06 20:16:57
Subba Ákos: Gotcha!! 2010.05.01 10:30:00
Így lebukni.....
sántaclaus 2010.05.02 07:30:16
Európában, de talán a világon is egyedülálló rekord – így méltatta Ujhelyi István, az MSZP elnöksége nyugdíjas tagozatának elnöke, a szocialisták Bölcsek Tanácsa testületének tagja azt a bravúrt, amit a parlamenti választáson az angyalföldi Tóth Józsefnek sikerült…..
sántaclaus 2010.04.26 07:26:47
@dd aka kertagrár:
A blogodnál nem gyengébb.
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
sántaclaus 2010.04.20 11:48:45
A leleplező videó: ..
sántaclaus 2010.04.07 11:54:20
     Miután viszonylag hamar, talán már éjfél felé elég pontosan fogjuk tudni, hogy kit szabadítottak rá a választók az országra a következő négy évre, viszonylag korán reggel ott fogunk ülni a gép előtt és bogarásszuk az érdekességeket, a nap során…..
sántaclaus 2010.04.05 21:11:31
@Thomas Rattler:
Engem jó napot vagy jó estét kívánokra tanítottak a szüleim.
Te melyik esőerdőben nőttél fel?
A CVG előásott egy februári interjút, amit a Telegraph készített Quentin Tarantinóval. A Ponyvaregény és a Jackie Brown 47 éves rendezője a videojátékokról is nyilatkozik benne, a következőképpen: „Nem tudnak lázba hozni a videojátékok. Kaptam ajándékba játékkonzolokat,…..
sántaclaus 2010.04.05 18:14:05
@Hachimoto:
ugyanezt láttam egy filmen édesanyáddal amikor leszarták
A média és a magyar néző ezúttal kivételesen nem két topsorozat, hanem két saját készítésű műsor párharcát figyeli az országos kereskedelmi tévék versenyében. Igen, a Frizbiről van szó, melyet a TV2 a Heti hetes ellen küldött. Első blikkre merész vállalásnak tűnt a terv,…..
Micsoda csapat! Elő a loginekkel!Legend!Bodys TibiÉvi hetven millió Kár, hogy pirosFodrászversenyHot stuffAz élet szépHázasPicúrJó a frizuraEljött az én időmAvatarBajai témaAlaposan dokumentált Wellness hétvége..
sántaclaus 2010.02.05 12:43:52
Tibeti terrier eddig még nem szerepelt a Szobacirkálón, de most pótoljuk a mulasztást. Csilla Belgiumból küldött képeket kutyusáról, Tassóról, akit menhelyről fogadtak örökbe két éve. Az ellenállhatatlan, gombszemű, eleven plüssmackóra emlékeztető kutyus mindennapi…..
f1 Szakított az álompár 2010.01.11 09:52:00
Közel két év után véget vetett kapcsolatának Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton.A pár szóvivője jelentette be, ”szétválnak, mert a karrierjükre akarnak koncentrálni”. Barátok maradnak, de szorosabb dolog nem fér bele, mert az énekesnő – újra –…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..