Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tonchyka

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Roskadófélben van a ház,Hámlik le a vakolat,S a szél egy darab födéllelMár tudj’ isten hol szalad;Javítsuk ki, mert maholnapPallásról néz be az ég...Közbevágott Pató Pál úr:„Ej, ráérünk arra még!”Nos, Geréb Ágnes épp előzetesben, bizonyára ennek…..
tonchyka 2010.11.01 02:59:34
@kíváncsivagyok: Nem,még nem bocsátották el az önkormányzati cégek vezetőit.Csak a Holding elnök-igazgatóját és igazgatóságát,a Kórházak igazgatóját,valamint a Városfejlesztési Kht igazgatóját menesztették.A java még a 11-i közgyűlés után fog megtörténni.Nem baj,8 év után nem árt friss levegőt beengedni az ablakon.De kérdezem.Honnan vesznek ezekre a posztokra szakembereket?Igaz,nem az én problémám.Aztán következnek az önkormányzati főosztályvezetők,osztályvezetők,csoportvezetők,főelőadók,előadók,titkárnők,takarítónők...Az új kurzusnak megbízható,nem feltétlenül hozzáértő emberek kellenek.Így első olvasatra...
Tisztelt Elnök úr, kedves Pali!Mint plebejus a plebejushoz fordulok hozzád, a közülünk valóhoz. Szíven ütött az alábbi mondatod:"Magyarország nagy vállalkozásba kezdett ez év tavaszán, nagy változtatásokra szánta el magát annak érdekében, hogy a válságot leküzdve erős…..
Az első hír: Csoportosan, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt 10 hónap - két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte elsőfokú döntésében a Pesti Központi Kerületi Bíróság Samu Tamás Gergő jobbikos országgyűlési…..
Önmagáért? Semmitől. Szlalomsör alapos elemzés tárgyává tette calam szerintem túlzott kirohanását a legutóbbi kormányintézkedések ellen. Ennek az elemzésnek igen sok állításával egyetértek. Cikke végén azonban azt írja: "vannak olyan objektív korlátok, ami után…..
tonchyka 2010.10.30 21:10:14
@Cselo: Játsz te a kis pöcsöddel gyermekem!
tonchyka 2010.10.30 21:14:44
@Cselo: Kedden az első munkanapon megteszem ellned a büntető-feljelentést.A Bíróságon találkozunk.Ott majd lejátszuk a dolgokat.OK?Vagy talán a bírók is zsidók?
Tétényi Éva A második 2010.10.05 23:30:00
A városi közpénzből finanszírozott helyi sajtó és tv nem jelentkezett. Szóval szükség van az internet szabad világára, hogy hírt adhassak arról, mi történik a Városházán. A hétvégén létrehozunk egy új kommunikációs csatornát, ahol majd bárki betekinthet a helyi politika…..
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
tonchyka 2010.09.08 10:36:39
Michael Knight Gyuri Geller 2010.09.04 08:00:00
Nem hiszem el, hogy nem röhögték ki a háta mögött Matolcsy Györgyöt a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének tagjai, amikor azt vízionálta nekik, hogy Magyarország 2030-ra túlszárnyalja az EU átlagos gazdasági fejlettségét, fogyasztási szintjét és…..
tonchyka 2010.09.04 18:24:16
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
tonchyka 2010.06.16 10:03:56
tonchyka 2010.06.16 10:05:14
tonchyka 2010.06.16 10:09:20
  Egy korszak zárult le; a lázadás ideje kimúlt, a hosszú haj eltűnt, egyúttal vége a klasszik viccelődésnek is, miszerint Leslie Fat komplett nádfedeles házat/Panzergrenadier-Divisiont rejteget legendás hajzata és arcszőrzete között. Szakértőink szerint az új mű…..
via ..
tonchyka 2010.05.23 08:13:20
@rakottnyakú: Figyu Haver!Én bal oldali voltam,mert azt hittem hogy méltó a bizalmamra és a voksomra.Aztán rá kellett jönnöm,hogy Simicska,Josip Tot,Kaya Ibrain csak kutyafaszál a baloldalinak nevezett elemhez.Csá!
Mennyi közpénz elherdálásában kell közreműködőnek lenni ahhoz, hogy orbáni értelmezésű oligarchának mondhassunk valakit? Tíz vagy százmilliós az összeg? Esetleg apróval nem játszunk, és milliárd alatt nem is tétel az ilyesmi?Gyönyörű beszéd volt az oligarchás. Csak úgy…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Egy korábbi bejegyzés kapcsán valaki évődve felvetette: milyen kár, hogy Gyurcsány Ferenc nem politológusnak "született". Látom, hogy mostanában sokan előszeretettel köszörülik a nyelvüket a szakmánkon, ezúttal mégis azt kell mondanom, hogy van némi igazság ebben a…..
tonchyka 2010.05.07 03:43:01
@tölgyes: tökéletesen egyetértek az Ön dolgozatával!A minimális önkritikával sem rendelkezik Gy.F. Azzal is egyet kell érteni,hogy maga a visszatérési szándéka is végső csapást visz be a baloldalnak.
Mert lehet valaki tehetséges üzletember befolyásos családi kapcsolattal háta mögött,aki mindig jókor volt jó helyen.
Lehet valaki nagy kombinátor.De államférfinek,egy nemzet vagy akár egy párt vezetőjének tökéletesen alkalmatlan.Függetlenül a 2006-os beszéd utáni hitelvesztésétől.Az csak arra volt jó, hogy végkép kiírja magát a politikából.
Örülünk, Vincent? Selyemzsinór 2010.05.04 15:23:00
...mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. üzeni a neves pártpublicista Géberjénbe, valami helyi köpönyegforgatónak, aki belelépett az ő mimóza lelkébe.Hamar kifullladt ezek szerint a választás éjszakáján vállalt szerénység és alázat. A…..
Aki kétszer egymás után úgy el tudja bizonytalanítani a Barcelonát, hogy a címvédő jobban hajaz a Schalkéra, mint bármikor története során, annak a BL-döntőben a helye. Aki 90 percet lehoz úgy a Barcelona ellen, hogy a hat trófeát birtokló csúcsklubnak hazai pályán…..
tonchyka 2010.04.29 10:45:35
Na látjátok!Ilyen méltatlan vitákkal süllyed az ország tovább a pocsolyába.A magyar üldözni fogja továbbra is a magyart,mert a másik másként érez,másként gondolkodik.A 2/3-os törvénykezési és kormányzási felhatalmazást a jelenleg győztes politikai elit nem azért kapta a nemzettől,hogy tobzódjon a ráruházott hatalommal.Hanem azért,hogy bizonyítsa be,lehet másként,jobban vezetni ezt az országot.Sajnos a nyolc év ellenzéki pozícióban tett követeléseket és a választási ígéreteket,az emberek súlyosan számon fogják kérni.És a parlamentben a még nem lejáratódott ellenzék is.Természetesen a májusban felálló kormánynak az elmúlt években történt valódi bűncselekmények elkövetőit meg kell büntetnie.De elsősorban nem erre kaptak mandátumot.Ami pedig az off-shore cégek tulajdonosait illeti,ha mindegyiket bíróság elé citálnánk,a bíróságok 10 évig mást nem tárgyalnának.
Végezetül a kommentelökhöz szólnék.A hozzászólásokból kiderül,hogy mennyire megosztott a magyar társadalom.Most amikor morálisan és gazdaságilag is nagy bajban van az ország,amikor a bölcsességnek felül kellene emelkednie az indulatokon,amikor össze kellene fogni és építeni egy új országot,akkor is az egymásra való károgás hatalmasodik el a magyaron.Ennek megakadályozására kellene egy hidegfejű,de hazáját és polgárait szerető bölcs hadvezér.Májusban kiderül hogy van-e az országnak ilyen vezetője?
Rengeteg reakció érkezett arra posztunkra, amelyik az Aeroviva Párizsban rekedt 9 utasának kalandjaival foglakozott. Alant olvasható a cég reakciója, csonkítatlan formában, Zsuzsa levelére: Az Aeroviva Utazási Iroda válasza: a Párizsból hazatért utas írására reagálva az…..
tonchyka 2010.04.22 19:04:57
@muhaddib: Csak egy kérdésem lenne Önhöz Kedves Muhaddib!Ön nem véletlenül a szóban forgó utazási irodának a fizetett reklámembere?Azt kell tudomásul vennie,amit már az EU el is rendelt azóta,hogy a társaságoknak az utasokat kártalanítani kell.Érti???
tonchyka 2010.04.22 19:10:13
@muhaddib: Ja és még1!Itt senki nem ért egyet Önnel,tehát tanácsolom hogy szálljon ki a vitából!Gondolom,hogy ilyen hozzáállás miatt egy londoni utazási irodának is balhéja lenne!
Nehéz dolga lesz a ma pályára lépő csapatoknak, ha felül akarják múlni a milánói történések intenzitását, de reméljük, valami hasonlóra készül a Bayern München és a Lyon. Mindkét csapat túl van egy komoly bravúron (a MU illetve a Real ellen), és olyan párharcon, amikor…..
Pontosan tudom, hogy Jan Slota olyan, mint egy hisztis kisgyerek, aki csak azért rumlizik, mert fel akarja hívni magára a figyelmet. A nevelési tanácsadók bölcs javaslata szerint ilyenkor hagyni kell a kölköt, hadd sírjon, mert ha magasról szarunk rá, legközelebb nem lesz műsor.…..
Varánusz Riszálom, úgyis! 2010.04.17 08:00:00
Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha…..