Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vkatus

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A filmklub témája ezalkalommal nem egy DSM kategória, hanem a halálközeli élmény.Ennek keretében vetítjük:Egyenesen át(színes amerikai thriller, 115 perc, 1990)Egy csoport orvostanhallgató halálközeli állapotról szeretne tapasztalatokat szerezni. Ennek érdekében egymás…..
A következő alkalom SZERDÁN (ÁPRILIS 15.) lesz!!!! Ezúttal a téma a major depresszió, amelynek keretében vetítjük:Prozac Nation(színes amerikai-német dráma, 99 perc, 2001)Amikor a tehetséges fiatal írónő, Elizabeth Wurtzel (Christina Ricci) ösztöndíjat szerez a Harvardra,…..
 A következő alkalom témája az ismétlõdõ depresszió pszichotikus tünetekkel, amelynek keretében levetítésre kerül: Betty Blue(színes feliratos francia filmdráma, 120 perc, 1986)Zorg és Betty éppen egy hete ismeri egymást. Minden éjjel szeretkeznek a motelszobában,…..
A következő alkalom témája a mentális retardáció, amelynek keretében levetítésre kerül:   Idióták(színes feliratos dán filmdráma, 112 perc, 1998) Az "idióták" fiatal emberek csoportja, akikben egy a közös: az idiotizmus. A főhadiszállásuk egy villa,…..
Az első alkalom témája a skizofrénia és a következő film kerül levetítésre:Angel Baby (színes  ausztrál filmdráma, 101 perc, 1995)Kate és Harry egy csoportterápián ismerik meg egymást. A fiú beleszeret a temperamentumos lányba, és elhatározzák, hogy összeköltöznek. Kate…..
A Tanácsadás Intézet és a Kortárs Segítő Csoport közös szakmai filmklubot szervez „Pszichiátriai kórképek filmen” címmel. A filmklub során a BNO-10-05 Mentális és viselkedészavarok kategóriarendszerének 10 nagy kategóriáját jól bemutató játékfilmeket…..