Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulrike Meinhof

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
Az étteremben elköltött vacsoráim után általában várok pár hetet, mielőtt megírom az élményeimet. Most nem tudom ezt megtenni. A tegnapi vacsorám szinte minden elemében rossz volt, bizonyos ételek a fogyaszthatatlanság határát súrolták. Ki kell írnom magamból! A Múzeum…..
Születésnapi „vacsora-sorozatom” második állomása a Bock Bisztro volt. Évek óta szerettem volna elmenni a Bíró Lajos vezette étterembe, de valahogy soha nem került sor rá. Korábban volt már egy két pozitív tapasztalatom az ételeikkel, de azt nem ezen a helyen szereztem.…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
Drága barátaimtól kapott ajándékaim hosszú sorát egy boríték zárta. A borítékban egy papír: Ráspi. Hmmm! Hát akkor irány Fertőrákos! Nincs közel, de azt kell mondjam, megéri a többórás utat, de erről majd később, nézzük mit ettünk és ittunk: Aperitif I.…..
Rájöttem! Homoszexualitás 2009.09.11 10:02:00
A homoszexualitás az, amikor két azonos nemű ember, egymással szexuálisan érintkezik. Rendellenes, elferdült hajlam, amely természetellenes, hiszen nem szolgálja a szaporodást. A homoszexuálisok között sok az AIDS vírussal fertőzött, ezért szerencsétlen módon legtöbb ember…..
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ígértem a mercis posztban, hogy írok még az idei, weissenkircheni hegyi felfutóról, ahova egy olyan debilnek, mint én, évről-évre érdemes visszamennie. Mert amikor eljövök, máris várom a következő évit.Mindig változik a kínálat, nagyjából 30 százalék marad meg az…..
Rájöttem! Che Guevara 2009.03.03 23:59:00
Dél-amerikai bajkeverő, izgága kommunista, akiből végül a kapitalisták csináltak jó üzletet. Sajnos sok jóhiszemű kommunista és baloldali fiatal példaképként tekint rá és drága pénzen pólót, kitűzőt, zászlót és zene számokat vesz Che Guevaráról, és nem veszi észre,…..
Ulrike Meinhof 2009.03.10 23:07:16
@the dragon:

Szopjon le téged a fasiszta Ratzinger barátod, te buzikurva!