Regisztráció Blogot indítok
Adatok
]{udarauszkasz

0 bejegyzést írt és 2754 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év végi ünnepi időszak az egyik az évben, amikor rengeteg külföldön élő magyar látogat Magyarországra. Ilyenkor mindig érdekes olvasni, milyennek látják ők az országot, érzékelnek-e változást, és ha igen, akkor milyet. István benyomásai nem voltak túl pozitívak. ..
                       Posztolónk tisztában van vele, hogy nem sokáig fog ez a kapcsolat tartani e narcisztikus csinibabával, mégis segíteni szeretne rajta, mert belé több részvét és emberség szorult, mint a barátnőbe. Sajnálja, hogy a csajnak úgy fognak majd elúszni a fontosabb évei, hogy pasiról…..
A szélsőjobboldali, vagy másként mondva nagyon konzervatív felfogású ember számára csupán azok a dolgok léteznek, amelyek részét képezik a sok évszázados hagyománynak. A többi, a felvilágosodás óta létező dolog számukra csak porhintés, ármány és cselszövés. Nézzük sorban: Önkormányzatiság,…..
]{udarauszkasz 2023.03.04 17:47:52
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: A naci (nemzetiszocialista) es a kommunista (szinten a szocializmus egy extrem peldaja) valahol egy pontban talalkoznak.
                       Ez a pasi sok mindennel egyet tud érteni, amíg nem ütközik a kényelmével. A párja nem tud neki szülni, és most úgy érzi, csak addig kell majd a fickónak, míg nem akad a horgára más. Levélírónk úgy látja, valóban nem vesztene ezzel az emberrel sokat, és csak néhány szép emlék…..
Munkánk során sokszor kérdeznek minket, hogy ha én itt-ott, ezt-azt szeretnék végezni a drónnal, akkor a drón vételárán túl milyen költségekkel és egyéb kötelezettségekkel kell számolnia egy UAS-üzembentartónak. A válasz erre mindig az, hogy attól függ, de van néhány olyan tétel, melyet mindenkinek…..
A mai bejegyzésben azt vesszük górcső alá, hogy hogyan szeretnek, vagy nem szeretnek a férfiak? A Férfi agy anatómiája kissé eltér a nőétől, de azért az evolúció során nem sokban változott. Amikor egy férfi szerelmes, olyan gondolatok, érzések jutnak el hozzá, mit a féltékenység, félelem,…..
Az Úr 2023. évének legfontosabb kérdése, hogy megbuktatja-e Putyin Viktort? A hivatásos hörgők hörögni fognak a kérdés feltevésén is, hiszen mindenki tudja, hogy Vova és Viki világraszóló spanok. Csak egy hülye gondolhatja, hogy Vologya ejti az ő druzsbáját. A blogger persze, hogy hülye, ez nem…..
Industrial Loft Luxury Appartements; Marine Barracks Studios, Margaret Island Properties és a többi. Újragondolt ipar- és rozsdanegyedek, rekultivált, revitalizált kerületek és Magdolna-negyedek, projektek és ütemek. /alberlet.hu, Waterfront City/ Egy hatalmas baj van velük: nem tudsz már venni…..
Elmondok egy rövid kis történetet, ami nálam kiverte a biztosítékot. Nem nagyon, de azért nem tudtam őszintén mosolyogni utána. Eredetileg diktáltam a gázt. Azazhogy felmenten a weblapra, beírtam az óra állását aztán leokéztam. Nem nagy művelet, gondolná az ember, hogy egy betanított hernyó is…..
Pár hónapja történt, hogy két nagy múltú európai márka, az Opel és a Renault is egy-egy korábbi klasszikusának elektromos hajtással felspécizett, felújított verziójával villogott. A nagyközönség a Manta és az R5 ráncfelvarráson átesett, modernizált példányát csodálhatta meg. A Manta elég nagy…..
]{udarauszkasz 2022.12.06 10:41:49
@padisah: nem is feltetlenul kellene komplett atalakitani. Meghagyni benne mindent,es mivel az autok java resze elsokerekes, a hatso kerekre epiteni az elektromos meghajtast kisegiteskent. Erre egy konnektoros rendszer, eg, 20-30kWh akksi, tetore, motorhazra napelemek. Elore csak a gazpedalra kellene ravezetni a potmetert,es kesz.
Ez nem elektromos lenne,hanem fix hibrid, de pl rekuperaciot is lehetne bele tenni. Es SOKKAL kevesebbet fogyasztana. Ki is lehetne kapcsolni,hogy pl palyan ne meruljon foloslegesen.
Persze a vaskalapos magyar hatosagokkal ilyesmit keptelenseg lenne elfogadtatni,amig a posztkommunista felporosz generacio nyugdijba nem megy,addig az ido se halad az orszagban.
]{udarauszkasz 2022.12.06 14:58:33
@padisah: sztem a mai technologiaval mar nem novelne annyira a sulyt. Egy 20-30kWh akksi nem annyira nehez mar szerintem.
                       „Mennyi bizalmat érdemel egy ilyen férfi? Fog változni, vagy csak majd az első májátültetés vagy agyvérzés után?” - Levélírónk pasija tagadja az éveket, nem hisz az öregedésben, ami életigenlő filmekben még jól is mutatna, de a valóság az, hogy negyven fölött kevesen viselik…..
                       „Ő a kikötözéses, fenékpaskolós dolgokra gerjedt. Engem ez nem hoz lázba, nem is taszít annyira, csak nálam a kinky mindig is kimaradt” - Posztolónk 31 évesen átélt már néhány dolgot, és találkozott pár fura emberrel, de még mindig helyes és normális férfiakban gondolkozik,…..
Uraim, bárki mondta Nektek, hogy a sörhas szexi, férfias, nincs vele semmi baj, és 100 kg alatt amúgy sem férfi a férfi csak karácsonyfadísz, bizony csúnyán átvert.  Nem szándékosan, hisz csak egy szubjektív véleményt közölt vagy ezzel vigasztalt. Lehet, hogy neki így is tetszel, de ne hidd, hogy…..
Sokszor szerepelt az elmúlt időszakban a hírekben a Balkon Kraftwerk nevű cég fejlesztése a balkon szolár. Ez tulajdonképpen egy vagy több kisebb méretű napelem panel, a hozzá tartozó csatlakozókkal és mikro inverterrel.Dugvilla a végén, és csak annyi a dolgunk, hogy bedugjuk a konnektorba, és már…..
Kezd visszakúszni ez a nyomorult covid. Ha nem akarjuk, hogy tavaszra legyen újabb tizenötezer halott, talán tenni kellene ellene. Most maszk nélkül rohangálnak a népek a plázákban, tömegközlekedésen, hivatalokban. Terjed a feztőzés stikában rendesen. A drága jó magyarok és kormányuk valahogy…..
Billy Idol (Nagy-Britannia, Middlesex, Stanmore, 1955. november 30.) angol énekes eredeti neve: William Michael Albert Broad. A hetvenes évek második felében a Generation X punkegyüttes tagjaként vált ismertté a könnyűzene világában. Az 1980-as évektől szólistaként aratott világsikert olyan…..
MaGYAUR Kis-Tajvan Magyarországon? 2022.08.03 09:17:16
A Népi Kína azzal revolverezi a világot, hogy csak azokkal az országokkal tart fenn politikai és gazdasági kapcsolatot, amelyek NEM ismerik el Tajvan (+Tibet és Ujguria) különállását. Ezzel szemben emlékezetes, hogy a csavaros jogászi észjárású Torgyán József, a 1990-es években Tajvan számára…..
Óriási és embert próbáló változásokat hozott az elmúlt időszak - ezek közül talán éppen a rezsiárak változása az, ami a legintenzívebben érinti itthon legtöbbünk életét. Aki teheti, máris keresi a megoldásokat, hogyan tudná csökkenteni azt az összeget, amit havonta ki kell csengetnie a jövőben…..
  Aki járt már hagyományhű zsidó esküvőn annak feltűnhetett, hogy a chupa, azaz az esküvői baldachin, mely tulajdonképpen egy négy oszlop által tartott sátorszerű, ideiglenes építmény szabad ég alatt van. Ez a szokás évszázadokra nyúlik vissza az európai közösségekben és tipikusan olyan, amely…..
Christopher Clark szerint a félrevezető és túlzó párhuzamok célja a közvélemény manipulálása. Timothy Snyder viszont épp egy erős hasonlattal magyarázza meg a háborút: „Napjainkban nincs fasisztább állam Oroszországnál”. ..
]{udarauszkasz 2022.07.26 15:54:50
@Mérnork: miert,szerinted ezt a mogyorot hogy lehet maskent erteni? Nyiltan rasszista nezeteket vall,ezen nincs mit szepiteni. Annak ellenere,hogy a biologiaban ezek reg tulhaladott ideologiak.
]{udarauszkasz 2022.07.26 17:50:23
@Jäger_: en mar csak a makoi gazmezo,es a Karpat Medence geotermiaja miatt is tippelnek arra,hogy Putyin erre jon.
]{udarauszkasz 2022.07.26 17:55:04
@Almandin: te megvarnad,mig a elvisznek? En nem. Halistennek Nyugatmagyarorszagon (is) elek,ugyhogy idobe telik,mire a ruszki ideer.