Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozika

56 bejegyzést írt és 431 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A (majdnem) minden létező rekordot megdöntő Bosszúállók: Végtelen háború kapcsán ültünk mikrofon elé kielemezni a Marvel-jelenséget a Geekz főszerkesztőjével, Rusznyák Csabával. A megválaszolni próbált kérdések: zseniális húzás a Végtelen háború befejezése vagy tét nélküli blöff, mennyire…..
"A szelektív gyűjtés kialakításánál alapelv, hogy csak ott célszerű bevezetni, ahol már van szervezett hulladékgyűjtés és rendelkezésre állnak a gyűjtés-szállítás eszközei. A tapasztalatok azt mutatják a szelektív gyűjtősziget, mint egyedüli megoldás hosszú távon nem tartható." -írja oldalán a…..
Kozika 2017.10.16 08:47:03
@onlajnok: Te, aki ott laksz a szemétgyűjtő mellett, mit tettél azért, hogy ne legyen teleszemetelve a környéked? feljelentetted a szemétszállításért felelős céget/hivatalt minden egyes alkalommal? vagy csak simán kurvaannyát aki szelektíven gyűjtené, de nem tudja, mert állandóan tele a kuka? Há minek hozza oda, dobja csak a többi mellé, a szemét az szemét, nem?
Gasztrobakancslista Apróhal sütve 2013.10.30 11:37:54
Az apróhal, vagy csalihal különböző halfajták fiatal példányait jelöli, ez Európában általában heringet vagy sprotnit jelent. Az apróhal a Temze torkolatának hagyományos étele már több, mint 400 éve.  Hagyományosan olajban sütve készítik, könnyű tésztában, vagy csak…..
Még egyetlenegy karórát sem rendeltem Kínából. Soha. Pedig már millió egy kommentet olvastam arról, hogy milyen király órák vannak, pár ezresért sokszor egészen korrekt darabokat kapni. Na, hát most bepótoltam két ember éves rendelését is egyszerre, beszereztem ugyanis 11…..
Kozika 2016.08.09 16:31:38
@LassúGabi: nézőpont kérdése, nekem alin még pont nem volt semmi gondom, ellenben pl a tomtoppal. Gearbest is normális volt, és a geekbuying is.
    #475 Délkelet-Ázsia egyik legkevésbé elbaszott helye az Indonéziához tartozó Bali - tegyük hozzá, hogy nem nehéz versenyben maradni olyan versenytársakkal mint a számmisztikában erős Mianmar vagy a fostalicska Banglades. Bali az Indonéz szigetvilág - 17508 sziget,…..
Kozika 2015.06.11 14:39:46
Jó ez, fasza ez: ..
Kozika 2014.11.26 21:26:07
@victor vacendak: a gyűlölet c. filmben nem terroristát játszott :D
meg a lostban sem
Nos tehát itt van, megérkezett a Rock Or Bust című új AC/DC-album, ami az első a betegség miatt kiszállt Malcolm Young gitáros nélkül. Az utódja az unokaöccse, Stevie Young lett. Ő a legidősebb Young testvér, Stephen fia, aki csupán egy évvel fiatalabb Angusnál. A hírek kicsit…..
Sziasztok! Ma két termékről is olvashattok, aminek több oka is van. Az egyik az, hogy a második képen látható fehér izé nem érdemelne egy bekezdésnél többet, de valószínűleg mégis többet fog kapni, mert kegyetlenül jó fej vagyok. A másik okát most elfelejtettem, de majd mondom közben, ha eszembe…..
A Trónok harca az a sorozat, amelynél a nem angol ajkú közönség számára alapvetően ismeretlen színészekkel találkozott, így számunkra (akik nem láttuk őket színházban vagy estélyiben egy fogadáson) végképp furcsák azok a fotók, ahol a sorozat sztárjai mindennapi…..
Kozika 2014.03.30 19:54:10
@sfdrake: tudom :D
Lássuk be, az egész okostelefonbiznisznek egyetlen, óriási, vajasra kidülledt, baromba puffadt hangár méretű (© Laár András) hibája van, és ez pedig az akkuidő. Egy karcsúbb teljesítményű telefon elhúzhatja két napig is. Egy-egy akkubajnok szörnyeteg, mint a Note-ok dettó. De…..
A helyszín Izland, a történet meg mint valami Benny Hill show gyengébb mellékterméke: A Toronto Sun számolt be róla, hogy egy csapat turista éppen a fura nevű Eldgja kanyon felé tartott busszal, amikor is tartottak egy kis szünetet a park közelében levő egyik pihenőben. Eddig semmi…..
Puzsér Róbert az Örs vezér terén írta alá a 4K! ajánlóívét. A történelmi jelentőségű tettet egy üveg borral tette ünnepivé. A bal kezében lévő gyanús tárgyról elképzelésünk sincs, hogy mi lehet ;) ..
Kozika 2014.03.05 20:15:38
Tudtátok, hogy a kóla ... * Eltávolítja a vérfoltokat a ruházatról és a szövetekből * A zsírfoltok sem sokáig maradnak meg a ruhákon, ha leöntöd a finom itókával * Feloldja az olajfoltot a garázs padlójáról. Öntsd a foltra, hagyd rajta hosszabb ideig, aztán meg mosd le *…..
Kozika 2014.01.13 13:03:17
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de lehetőség szerint a repülőgépen igyekszem az ablak mellé ülni (lehetőleg a szárny mögé) bár a mosdóba kimenni macerásabb, de annyi szórakozást kínál, hogy még ezen alapvető szükségletedről is elfeledkezel. Nagyon szeretek kifelé bámulni és…..
Atlétás Bandi kifőzte, Nyelvész Józsi fűszerezte, Modor Tibi tálalta. // // tejfakasztó legénybúcsú lánybúcsú lakodalom esküvő templomi szertartás keresztelő Levike első áldozása Lilike bérmálása születésnap névnap ballagás szalagavató farsangi…..
Az idei év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Daft Punk új nagylemeze, amiről már javában szivárognak a részletek. A francia duó minden lehetőséget megragad az album promotálására, úgyhogy várhatóvolt, hogy a hétvégén lezajlott a Coachella fesztiválon is lesz…..
Az MTV pár éve már csak a nevében zenetévé, műsoraik nagy többsége reality formátum, terhes tiniktől az igazán tuskó valóságshow-kig van itt minden, mint a búcsúban. A Jersey Shore sikere tavaly megszülte a Buckwild című tahóreality-t is, amiben nem a keleti parti, hanem pár,…..
Ezután panaszkodjon valaki étteremre: Hatvanhárman betegedtek meg vírusos gyomor- és bélhurutban a múlt hónapban, miután a világ egyik legjobb éttermében, a koppenhágai Nomában étkeztek. A helyi hatóságok pénteken közölték, hogy a tömeges megbetegedés nyomán elrendelték…..
90 A '90-es évek ízei 4. Az ABC 2010.04.23 17:15:00
A készételek után következzenek a hidegkonyha remekei a mitikus évtizedből. Markoljuk meg a műanyag bevásárlókosár füleit, és az anyutól kapott cetlivel meg egy Kossuth-százassal a zsebünkben induljunk el Lenke néni vegyesboltjának labirintusában. Kezdjük mindjárt a…..
napszemüveg Mit hord a kannibál? 2012.11.04 07:08:54
Persol 009 400 dollár az ebayen - ez brutális, de végül is a legpatinásabb gyártó (since 1917) nevezetes, ráadásul különleges modelljéről van szó. A leghíresebb Persolok közül viszont a 649-es (mint Mastroianni) és a 714-es (Steve McQueen) is van annyira híres, hogy…..
Sorkizárt Sej, Serj! 2012.06.15 14:05:00
Serj Tankian elkészítette a harmadik saját számait tartalmazó rockalbumát. A Sysytem of a Down ex-énekesét az MTI-től hívták fel és kiderült, hogy tavaly négy albumot gyártott: az említett rock, dzsessz, szimfonikus és filmzene kategóriákban. Az aranytorkú énekest világszerte…..
FreddyD a hétvégén is a megszokott Microwave Popcorn márkájú kukoricát szerette volna pattogtatni, de az új, hangtompított modell még nem érett meg a kereskedelmi forgalomra. Hajtás után videó: Egy egyébként bevált és finom almás-fahéjas popcorn most ilyen meglepetéssel…..
Kozika 2011.12.16 09:25:21
Modorosblog Szomorúan távozom 2011.12.16 06:00:00
Ma ismét olyasmivel voltam kénytelen akaratomon kívül szembesülni, ami sokszorosan haladja meg ingerküszöbömet. Azt hiszem nem vagyok egyedül, amikor végre azt mondom neked, elég volt! Elég volt ebből! Emberi és erkölcsi kötelességem azt diktálja, hogy ebben többet nem szabad…..
Kozika 2011.12.16 08:17:48
 Három év hosszú idő, az internet rohanó világában pedig egyenesen örökkévalóságnak tűnhet. Volt itt a wiw hanyatlásával és a Facebook üstökösszerű feltörésével párhuzamosan több kapcsolódó poszt is, de hát a legjobb témákat szeretjük mi is feldolgozni.Az ember…..